3 Doors Down grubunun kurucusu ve vokalisti Brad Arnold maalesef 47 yaşında dün aramızdan ayrıldı. Geçen yıl (2025) mide kanseri olduğunu ve bu nedenle konser turnesinin iptal edildiğini açıklayan Arnold 4üncü evre mide kanserine evinde uyurken yenik düştü. R. I. P
Bu devirdeki şu insanlara hiçbir şey anlatamazsın ben şunu net bir şekilde söylüyorum inandığım için gerçekten içten bunların hepsi yaşanılan her şey kıyametin alameti..
İsteyen g******* uydurabilir ama o Güneş batıdan doğduğu gün ben o bir b** etmeyen tipleri görmek istiyorum gerçekten bunu çok içten istiyorum.
Bu haber içimi burktu gerçekten… 😔 47 yaş, koskoca bir ömür değil ama koca koca hayallerin yarım kalacağı bir yaş sanki. Kanser vakalarının artışı, beslenme düzeni, stres, çevre kirliliği, geç tanı; hepsi üst üste biniyor gibi geliyor bana. 💔
Here Without You’yu ilk dinlediğin anı hatırlıyor musun, sende nasıl bir yer etmişti bu şarkı? 🎶🕯️
insan bedenine aşırı yabancı müdahale var hep kimyasal ürünler koruyucular ilk başta etki etmesede uzun vaadeli cok sakat seyler bu adamda sanırım miğde kanserinden olmustu dıye bılıyorum
Çeşitli sebepleri olabilir, mesela sigara alkol uyusturucu gibi gereksiz zararlı ve kötü alıskanlıklar, bağımlılıklar, hastalık sağlık sorunları vs şeyler