Neden hep erkekten düzelmesini bekliyorlar kendilerine biz erkekler hep fedakarlık yapmak zorunda mıyız?

Neden hep erkekten düzelmesini bekliyorlar kendilerine biz erkekler hep fedakarlık yapmak zorunda mıyız?
Cevap
29Cevap
Bu kadın dolandırıcı ki. dhdhd valla şu türk erkeklerinin türk kadın düşmanlığını anlamış değilim. her türk kızı da bir türk erkeğinin annesi, kızı, kardeşidir.. yani kısacası kendi genlerini, kendi eserlerini eleştiriyorlar, bir dönüp kendilerine sormuyorlar biz nerde hata yaptık. Yok kızı şöyle olmalı böyle olmalı diyerek sosyal medyada bayağı bir ahkam kesen tipler var sen sanki dört dörtlük bir insansın da kızları eleştirip duruyorsun tip…
Pardon? Doğru olanı söylemek ne zamandan beri kusursuzluk sayıldı hiç nir bir zaman ben 4 4 lük birisi olduğumu ikna etmedim tanımıyorsun bari ön yargılı olma 🥳🥳
He tamam siz kusursuz dört dörtlüklüsünüz.
bacım uğraşma anlamaz bunlar şu soruyu sorana kadar biraz oturup referans gösterdiği kadını araştırsaydı görecekti zaten kendisinin ne mal olduğunu bunu yapmaktan bile aciz bir adama sen boşuna dil döküyorsun
Tamam en mükemmel benim 😂😂😂
Kadın dolandırıcı falan değil sadece ceza yedi onunda sebebi alanına girmeyen konularda cinsel terapi ağırlıklı insanlara yanlış bilgilendirme yapmasaydı yoksa kadının kapı gibi psikoloji lisans diplaması var
@embraceurpain hayır yok lisansını tamamlamamış zaten tamamlamamış olduğu için kendisinin terapi verme veya terapist kimliğini kullanarak konuşma gibi bir yetkisi yok bu yüzden ceza yedi kendisi sadece psikoloji lisansıyla hiçbir b*k yapamazsın veya hiçbir b*k olamazsın o ceza yetkisi olmadığı halde yetkisi varmış gibi iş yürütmeye çalışanlara kesiliyor ki olay sadece kendisinin alanı olmayan bir konuda yanlış bilgi vermesiyle de sınırlı değil kadının bunun üzerine youtube kanalı var kariyerini komple bunun üzerine kurmuş ki kaç kez verdiği bilgilerin çoğunun yanlış olduğu ortaya çıkarıldı uzmanlar tarafından incellendi yine birçok youtube kanalı tarafından incelendi şu an orada içerik üretmeye hala devam ediyor mudur bilmiyorum ben kendisini bayağıdır takip etmiyorum da bu kadın bunu yıllardır yapıyor
@yoktrollmuharrem Kadının diploması var kendi storysinde paylaştı zaten aktif olarak youtube üzerinden içeriklere devam ediyor Kendisi Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur ceza yediği konu diplomasının olmasından dolayı değil kendisini cinsel terapist olarak tanıttığı için cezayı yedi aktif olarak kadından randevu alabiliyorsun
@embraceurpain tamam bak doğru ben yanlış hatırlıyormuşum diploması hakkında dediklerin doğru da kadının hala alanı hakkında yanlış bilgiler sattığı ve karakteriyle alakalı gerçekler değişmiyor bu kadar kadınlardan dem vurup s*x shop açtığı gerçeği de değişmiyor bu da cezasını ödemek için miydi neydi ben öyle hatırlıyorum yanlışım varsa yine düzeltirsin
Kimseyi zorla değiştiremezsin. İnsan ancak kendisi isterse değişir. İstemiyorsa da yapabileceğiniz tek şey olduğu gibi kabul etmek ya da hayatınızdan çıkarmak
Bir kadını nasıl alırsan öyledir erkek içinde aynı şey
İnsanlar düzelmez. insanlar böyleydi ve böyle gidecek insanlığın kendisi bozuk.
ve tabi ki referans incel avcısı diploması olmadığı halde terapistim diye takılıp sonradan terapi verme yetkisinin bile olmadığı anlaşılınca bu konuda kendisine ceza kesilen kadınlar hakkında ahkam kesip duran belirli bir tipleme üzerinden tüm kadınlarla ilgili boş genellemeler savuran ama sonra gidip s*x sho açan buse aydın :) e tabi incel erkekler durur mu çok severler böyle kadınların peşlerine takılmayı sonra zırlarsınız kadınlar değişmez mi yok kadınlar şöyle böyle diye ya kes allasen hani bunu söyleyen kadının da eleştirdiği insanlardan farkı olsa yine sesimi çıkarmayacağım buse hanım iğneyi biraz da kendisine batırsın
Bir kız açık giyiniyorsa onu değiştiremezsin en başından beri biliyordu bu erkeğin aklı nerde benim eski sevgilim de böyle biriydi değiştirmeye çalışıyordu bir müdet tolere ediyorsun sonunda ya kavga ya da ayrılık oluyor bu hiç şaşmaz
✍️✍️✍️
Düzelmiş olanı almak lazım kimse değişmez , heleki zorla kimseyi değiştirip bir kalıba sokamazsin kadın da böyledir erkekte , kişilik çocukluk gelişiminde oturur bir daha da değişmez sadece bazı insanlar bunu törpüler ve kendini geliştirir
👏🏻👏🏻👏🏻
Aslında kadın gerçekten seviyorsa değişebilir Erkek de aynı şekilde. Birbirlerini çok fazla sıkmamak gerekir. Abim aşırı açıklığı sevmeyen biriydi ve sevgilisi de çok açık giyinen biriydi. Abim kendi kriterlerini söyledi ilişki başında. Kız da ona uyum sağladı. Abim de kendinin bazı davranışlarını kız için değiştirdi. Yani her ilişkide karşılıklı rıza olmalı. Tek taraflı olmamalı.
Bikinili pozu sevgili yaptıktan sonra atmıyorlardır herhalde? Camide tanışıp sonra bikinili foto atıyorsa bilemem :D Düzgününü almak için ilk düzgün olmak gerekiyor
Bi insan nasılsa yanındaki de o olur 😅 aslan aslanla yılan yılanla akrep akreple demişler 😅
Bu kadn psikolog falan dglmis bakanlık soruşturma açmıştı buna sahtekar die hala devam mı ediyor yuhhh
Gerçekleri söylüyor ama bazen denk geliyor
Gerçekleri değil prim kasacak şeyleri söylüyor ve o kepçe kulaklarına el atsneonce göz zevkimi bozdu valla 😄
Ahahaa acı gerçekler
benim dedgmde gerçek akıllı kadn nerden prim kasacagni hang cinse hitap edecgni biliyor
Aynı şeyi erkeklere demiş mi sosyal medya vücudunu sergileyen erkek dolu tabiki hayır o da bilio kimlere hitap edecgni işte 😄
Denk gelmedi izlerim 😁
Bı kaç videosuna bn denk gelmistm bakanlık soruşturma açmadan önce erkeklere hitap ediodu çoğu videosu sonra neymiş erkekler kadinlarn gtune bana çocuk dograbilr mi vs gbisnden bakarms die slak slak konusuodu mal
Kadın desene psikolog değil konuşmak için konuşuyor 😂😂
Bakanlık boşuna mı sorustrma açtı sahteymis o psikog sertifikalari faln
😅😅😅 xte denk geliyordu bana da hiç araştırmadım şahsen
Haberlere çıktı çok oldu instada da çıkıyordu sonra hesabı kapandı mı ne sorustrmadan sonra kayboldu
Müstakil olunca araştırcam
Müstakil derkn 😄
😅😅😅 başım çok kalabalık odaklanamam şimdi bakarsam o yüzden müsait olunca dedim
Ahahahha
Hatırlat bana unutmayayım 😅
Kendini sergilemeyi seven bir insanla başta beraber olmasın her kimse. Açıklığın da, dekoltenin de bir adabı olur.
Konuş be 😂😂
Bir kısım insanların yaptıklarını çoğu insanın meşru kılması gerektiği için erkeğin kötü gösterilmesi gerekiyor.
Aksi halde neden sürekli kötü örnekler gösterilsin.
Bir kişi kötü olduğunu başka nasıl saklayabilir ki.
Sana öyle kabul et dememiş düzgün olanı seç demiş.
Dükkanı açık olanın müşterisi çok olur derler 😂 düzgün kadın erkek kaldı mı bu dünyada
Hmmm demek dükkanı kapalı tuttuğum için öyle fazla erkek yok etrafımda.
Helal helal 😅😅😅
Ben bunun kadınla alakalı olduğunu sanmıyorum. Kimseyi düzeltmekle uğraşmayın, tamirci misiniz psikolog musunuz.
Ufak şeyler düzeltilebilir. Mesela ev kuşu bir insanı beraber gezmeye alıştırabilirsiniz, ona yeni bir kapı aralayabilirsiniz ama kimseyi o kapıdan içeriye de zorla itemezsiniz.
Benim en sonki sevgilim her şeyi lafta bırakan bir insandı. Bunu görünce ilk başta bazı konularda zannettim ve ona süre tanıdım, armut piş ağzıma düşün teki olduğunu anladığım anda da ayrıldım.
Senin için doğru insanı değiştirmeye çalışmayacaksın. Olduğu gibi kabul edebileceğin insanları bulman gerekiyor. Ya da değişmeye gönüllü insanları hayatına almalısın.
Düzelmesini istediğin kadınla birliktelik düşünmeyeceksin, net olmak gerekir, karşılıklı konuşacak olmuyorsa makası değiştirmek gerekir, birde şu durum var altına alıp ezemezsen önce diline vurur, sonra hayatına yansır , aldınmı kamyon çarpmışa, kafası Trilyon olmuş müptezele döndüreceksin bak ozaman nasıl erkeği oluyorsun
Kimseyi düzeltip değiştiremez kimse. Herkes sevgiliyken, flörtken azıcık zekiyse karşısındaki kişinin ne olduğunu anlar ve ona göre konuşur. İlk başta kabul edip sonrasında zor gelmesin kimseye.
Kimse kimseyi düzeltme güdüsünde olmamalı. Sevdiği gibi olduğu gibi kabul edip kendi olma fırsatı tanımalı. ✨
İki tarafında bazı yerlerde sıkıntıları var şimdi genel konuşma olmasın ama herkes bir sevgili seçimlerine dikkat etmesi lazım baştan
Öncelikle bu zaten sahte psikolog. Fakat bu söylediklerinin doğru olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
youtube.com/shorts/GOcbwgTg-L0?si=N3FKQ8d5VYH6f-K4 ahahhshshshdh ikinciyi koymam ha
Sisteme yazdım susuyorum konuşursam pis konuşurum yoksa. d
@Zemherinaz Anam anam çen büyüdünde büyüklerinle laf dalaşına mı giricen çen, yeğenim sen etrafta barbie'm nerede diye dolanırken biz şarjörüm nerede diyorduk İŞLSADİSLFDFDSAFDSAFS
Ay sus moralim bozuldu. d sana şakadan moruk dedim onu sataşma almış şaka gibi fjdjf
@Zemherinaz Puashdahdhahahah ohhh kıh kıh aLDFDFDFSFDSD
Ahaha 🤣🤣🤣piss
@Zemherinaz hhihihiihihi
Diplomasını bakkaldan almış hesap açan ilişki koçuyum, psikologum diyor haha
Yok sensiz hasta oldum yok kötü günler geçirdim yalan hepsi yalann😁
Kadınların yaptığı fedakarlığı görseniz zaten değerini anlarsınız da
@laydbirdmira ben hiç fedakarlık yapan kadın görmedim hep istiyorlar
Görseydiniz diyorum zaten görmediğiniz için o sıkıntı zaten hiç bişeyi görmezsiniz çünkü hep nankör sünüz
bu kadının bir erkekler linçliyor bir kadınlar. :) kadın ne isa'ya yaranabiliyor ne musa'ya. genelde söyledikleri doğru olabiliyor. ama öyle fikrine başvurulacak biri olarak görmem kendisini. arada doğru bir şeyler söylüyor dediğim gibi.

onlar da mutlu değil. Erkekleri ezmeye çalışırken dalga geçerken kendi psikolojik sağlıklarını bozuyorlar
Ya arkadaşlar birini değiştirmeye çalışmaktansa böyle bir kızla sizde tanışmayın.
"Değiştirmek istediğiniz insanlarla tanışmayın".
Kimse düzelmez
Bu kadını takip edenlerin hepsi abaza. Ayrıca kadın da farkında bu abazalardan para kazandığının
Bu işler karşılıklı. Karşında fedakarlık yapmana değecek birisi yoksa yapmazsın. Cinsiyetçilik olaylarına girmeye gerek yok.
Erkekler düzelmez mi öyle kabul etmek mi zorundayız gerçekten¿
Psikolog buse bir kraliçedir bizim için. Kadınları çözmek istiyorsanız bu kadını dinleyin.
Bu kadını beğeniyorum nokta atışı tespitler yapıyor
Gerek sosyal medya olsun gerek sokakta caddede dikkat çekici şekilde açık giyinenlerin çoğunluğu yedi o... su
İlgi o... su
2 tarafta fedakarlık yapmak zorunda ama fedakarlı olarakda değilde ilişkiye verilen değer olarak görülmeli
Bu iki cins için de geçerli
Kadınlar aklen ve ahlaken eksiktir
Kadın erkek kimse düzelmez neyse o efenim
Etmeyin zorunda mısınız
Bu cinsiyet düzelmez, düzgünü alınır
Sanki bu söylenenler haklı gibi sen ne kadar uğraşsan da bi insan yedisinde ne işe yetmişinde de odur
Alayı patlak
Artık yurtdışını geçtik cinsel geçmişi olmayan evlenemeyecek lafını biz alacaz
Aynen öyle
İnsan olun sonra fedakarlık istersiniz terbiyesizler
Hayır tabiki de karşıdan görmediği hiç bir şeyi vermek zorunda değil bir erkek
Bu kız psikolog bile değillll
Bizim tek kraliçemiz var oda BUSE hocam.
insanlar değişmez k. şar k. şardır
Psikolog Hanım Haklı Olabilir.
Düzelir düzelir sabır az
Düzeltiriz yeterki gayret etsin
Karakter neyse o düzelmez
İstedikten sonra
Offffff
Doğrusunu söylemiş ağzına sağlık
Düzelmez
Yani beni ilgilendirmiyor kadınlar
Düzelmezi kim söyledi
Düzeltilemez düzgün alınır diyor çok haklı
Seviyorsa düzelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
PatronBy34'cüğüm, ilişkilerde kimseyi değiştirmeye çalışmak yorucu olur biliyor musun? 😔 İnsanlar ancak kendi istedikleri zaman, içten gelerek değişebilirler. Önemli olan, birbirinizi olduğu gibi kabul edip ortak bir yol bulmaya çalışmak. Fedakarlıklar karşılıklı olunca ilişki daha dengeli ve huzurlu yürür. Unutma, açık iletişim her zaman çok kıymetlidir. 💖✨