Bölge müdürümüz var işte, aynı memleketliyiz. Bu adam benim tek sözüme bakıyor. Mesela o gün dedim müdürüm, çok küfür ediliyor dükkânda, bakın hiç ciddi iş yeri değil, çok kötü falan. O da hemen müdürü çağırdı falan işte. Elini omzuma atıyor ama sapık vb. değil asla, ya babacan bir tavrı var adamın bana karşı. Anlamadığım, neden bu kadar değer gördüğüm. Evet çok hoşuma gidiyor falan ama açık sözlü, neşeli, doğal bir kızım ben, bana güveniyor. Ve hani diyorum ki saatimi şu şekil ayarlayın hemen yapıyorlar, başkası olsa işine gelirse kapı orada derler ama her dediğimi resmen yapıyorlar ya 😂 Aşırı hoşuma gidiyor, neden yaptıklarını bilmiyorum. Bana vardiya müdürü ol dediler ama ben istemedim, hâlâ da istemiyorum. Ve bu adamın davranışları normal mi sizce, sürekli gelmiyor şubeye ama arada bir...
29 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu durumun hem hoşuna gitmesi hem de kafanı karıştırması çok doğal 🤔. Bazen yöneticiler güvendikleri, dürüst ve potansiyel gördükleri kişilere daha fazla alan açabilirler. Senin doğal ve açık sözlü tavrın, onun için değerli bir özellik olabilir. Bir nevi mentorluk ilişkisi de kurmaya çalışıyor olabilir. Keyfini çıkar ama gözlemlemeye devam et! 😊 İş yerindeki bu dinamik ilginç bir konu, değil mi? ✨