Sevgilim bazen beni uyarıp duruyor benmi abartıyorum?

Örnek vererek anlatacağım. Yemek yemeye gitmiştik hangisine girsek diye düşünüyorduk kfc ye girdik (tam menülere bakarken kasadaki kadında bize bakıyor o sırada) canım pizza çekti diğerine mi gitsek dedim. Bana döndü " canım bi dahakine içeri girmeden söyle olur mu dedi" bir şey demedim ama sinir oldum sanki onu utandırmışım gibi hissettim. Bazen sesimi biraz yükseltebiliyorum anlık olarak heycanlı ya da sinirli olduğumda o zamanda aynısını yapıyor "canım sakin ol sessiz konuş" diyor ki bu sırada sadece çapraz masamızda 1 kişi vardı heryer boş kimse yok ve sesli bi şekilde söylediğim şeydede bi sakınca yoktu insanlar anlık böyle davranabiliyorlar kimseyi rahatsız etmek istemem zaten dikkat ediyorum anlık farketmeden biraz yükseldi sadece beni uyarıp ne yapmam gerektiğini söylemesi sinirimi bozuyor. Bide böyle tatlı tatlı gülümseyerek sesini kısarak diyor sanki yaramaz bi çocuğum da babam beni uyarıyormuş gibi hissediyorum. Ilkinde bişey demedim ama bi kaç defa olunca sinirim bozuldu bu konuyu onunla konuşmalımıyım bilmiyorum
Sevgilim bazen beni uyarıp duruyor benmi abartıyorum?