Sevgilim cimri mi yoksa ben mi abartıyorum?

Erkek arkadaşımın paranın lafını yaptığını nasıl anlayabilirim? Günahını almak istemiyorum ama her konuşması öyle hissettiriyor sanki, geçen evlerine kuzenimle sevgilisini davet ettik oda onlarla samimi ben tanıştırmıştım neyse onlar gelecek diye atıştırmalık bir şeyler alalım dedik oda öğrenci evinde yaşadığı için kendi ihtiyaçlarını alacaktı benim para atmama gerek yok o zaman 3-5 parça bir şey alırız zaten dedim yarım ağızla aynen dedi zaten babası 200 tl atmıştı parası olduğunu bildiğim için öyle dedim bende zaten yoksa verirdim alışveriş yaparken hiç bir şeyin fiyatına bakmadan çat çat atıyordu arabaya sadece 1 tane kuruyemiş aldım bunuda aldım haberin olsun dedim 6 tl bir şeydi ne gerek var falan dedi önce sonra ses çıkarmadı sadece 4 kişi olacaktık 5 tane cips aldı bana sormadan gerek yok dedim oysa sonra kendi ihtiyaçlarını almaya başladı kasaya yaklaştıkça rahat 5 defa para yetmeyecek yetmeyecek demeye başladı yetmezse mecbur senden alıcam kalanını dedi bende sinirlendim hesaplı alışveriş yapmazsan yetmez tabi dedim elindeki bütçeye göre hesaplı yapması gerekmez mi yol boyunca homurdandı kendimi kötü hissettim ayrıca 5 aydır sevgiliyiz bana kalkıp 1 kahve bile ısmarladığını görmedim biraz cimrilik var gibi hissediyorum ne düşünüyorsunuz?
Sevgilim cimri mi yoksa ben mi abartıyorum?