Güncellemeler
+1 yıl
Off ayrılmalı mıyım bundan? Cimri erkekte hiç çekilmiyor.. sonuçta kendisi doktor. İnsan biraz daha cömert ve bonkör olabilir.. bornoz nedir ya.. iyi ki bir kere dedim bornoz lazım diye. Bornozu öylesine bile alabilirdi..
Selam arkadaşlar bugün benim doğum günüm ve sevgilim iş yerime geldi sürpriz yaptı. Birden dışarı çık dedi ve karşımdaydı. Çok sevindim tabi görünce :)
pasta getirdi ve yanında hediye vardı. Ben ona doğum günü hediyesi olarak bir sürü pahalı şeyler almıştım. Markalı sırt çantası, kazak vs.. neyse o da bana bornoz almış... tamam gelmiş pasta getirmiş. Hemde üstüne mumlar filan ama diğer yanım bu çocuk cimri mi diyorum. Ayıp mı ediyorum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen abartmıyorsun haklısın
Yani tamam sürpriz yaptı güzel ama maddiyat da önemli
Bilmiyorum ama biz erkekler hediye seçimlerinde pek başarılı değilizdir. 😇 Önemli olan düşünmüş olması 😇 Doğum günün kutlu olsun 🎊🎉🎂 🎁🎈🎈🎊🎉
Teşekkür ederim :)
Ama kendisi doktor... ve sanki düşünmüyor değilde daha çok cimri gibi geliyor...
Hmm.. anladım.. bence senin aldıklarına bakarak o da değer olarak onlara yakın bişey seçmesi gerekir.
Yok yani anneside bir şey diyebilir. Benim annem olsa abime derdi bunu bunu al diye
Evet ben mesela ablama danışırım bu tarz konuları. 😇
Evet ne güzel.. dün annesiyle geldiler bizim eve. Annesi ilk defa geldi ve sadece kendi yaptigi tatliyi getirdi. Ben şok. Annesine yılbaşında ben takı filan almıştım. Birde üstelik ilk defa geliyor. İnsan birsey getirmez mi. Bir çiçekte olsa..
Ufak bir cimrilik seziyorum ama yanlış yönlendirmek istemiyorum
Çocuk neyse de anne en azından düşünmeliydi diye düşündüm
Bencede anne düşünmeliydi.. gerçekten çok incitici.. sonra birde bana maddiyatçı filan demesinler.. ayrılmayı düşünüyorum. Böyle erkekle ilişki yürümez
Ooff hem doktor hem de bornoz mu iyyy cimri
Evet ya ben ona neler aldim.. hem yılbaşı hem doğum günü..
dün birde annesiyle doğum günü için geldiler bize. Anne sadece kendi yaptigi tatliyi getirdi okadar. Ne bir cicek. Annesi bile birsey almadı ben şok. Ben annesine de yılbaşında takı filan almıştım. Bu nedir şimdi? Birde annesi bizim eve ilk defa geldi. İnsan bir birsey getirir.
Geçmiş olsun canım aşırı cimri bir aile bulmuşsun sorun sadece adamda da değil
Off ya ayrılmak istiyorum.. ama sonra maddiyatçı kız demesinler bana
Kim diyecek ki bunu?
Çocuk ve annesi..
sence ayrılmalı mıyım?
Bir daha hiç bi şekilde iletişime geçmeyeceğine göre ne demelerinin bir önemi var mı ki kararı sen ver ben olsam ayrılırdım sadece
Haklısın.. ama diğer yandan beni sevdiğini biliyorum ama ben mutlu olamıyorum bu şekilde.. cimri erkeği de ben değiştiremem.. cimri olsun madem ama bana karşı cimri olmasın..
Muhtemelen olacak aileden geliyor gördüğüm kadarıyla dediğim gibi seçim sende
Bayaa ayıp ediyorsun bence
Geldiğine sevindim evet ama benim beklentilerim beden hep böyle fazla ona karşı? Ben ilişkiye çok yatırım yapıyorum emek veriyorum... karşılığını almayınca üzülüyor ve değersiz hissediyorum
Karşılığını almışın zaten illa ki pahalı bir hediye almak istiyorsan bunu isteklerinle belirtmelisin bence yinede ayıp bir şey bu bence
Tamm olabilir ama kendisi doktor.. sadece bornoz almak bana ne bileyim tuhaf geliyor.. değersiz hissettiriyor
Peki düşünmese ve hediye almasa ne düşünürdün
Ama insan ne veriyorsa onu geri istiyor.. ve kendisi doktor..
Sende onun dogum gününde bornoz al 😁
Onun doğum gününe kadar ayrılmazsam iyi