Sevgilim cimri mi ben mi abartıyorum?

1.5 yıllık ilişkim var, mesafe ilişkisi olduğu için çok görüşemiyoruz. Yanıma geldiğinde her şeyi öder, hiç bana ödetmez. Ama ben kıyamayıp cüzdanına para koyarım, o kadar geliyor masraf yapıyor benim de bir katkım olsun isterim. Ama bunu fark edince kızar. Bu konuda sıkıntı yok asıl konum 1.5 yıldır doğru düzgün hediye almamış olması. Birkaç kere çiçek gönderdi bir de yanımdayken mont denemiştim onu aldı o kadar. İnsan sevgilisine hediye almaz mı, 10-20 liralık bir kolye küpe de mi alamaz? Parasında değilim sadece önemsenmek ve değerli olduğumu hissetmek istiyorum. Kendi ağzımla istesem bile alırım diyip almıyor. Kendisi çalışıyor ben okuyorum ve çok durumum yok, beni düşünsün istiyorum. Bir ihtiyacın var mı diye sormaz mı bir insan? Kendi ağzımla istemediğim sürece para konusu açılmıyor. İstediğim de 100-200 fazlasını hiçbir zaman istemedim, o da sürekli değil zaten, şimdiye kadar toplasan 4 kere zor göndermiştir. Doğum günümde bile hediye almadı, kendi saatini verdi hediye alamadım çalışmadığım için dedi ama bir tane gül de mi alamaz insan? Ben onun doğum gününü o kadar güzel kutladım ki birsürü de hediye aldım durumun olmamasına rağmen. Bu durum beni gerçekten çok düşündürüyor artık paracı biri miyim diye sorgular oldum. Nolur yardım edin bu durumdan nasıl kurtulurum 😔
Sevgilim cimri mi ben mi abartıyorum?