Sevgilim eniştesiyle fazla mı samimi ben mi abartıyorum?

Değerli kullanıcılar benim 1 buçuk yıllık bir ilişkim var ve sevgilimi seviyorum ancak canımı sıkan bir mevzu var sevgilimin ablasıyla yaş farkı baya büyük ve ablası baya erken evlenmiş bu yüzden eniştesi cocuklugundan beri yanlarında cok icli dışlılar ayrıca eniştesi kendi ailesiyle küs olduğu için sevgilimin ailesiyle daha sıkı fıkı neyse sorun şurda başlıyor eniştesi dört beş günde bir arıyor ve yarım saate yakın konuşuyorlar konular havadan sudan şeyler ancak ablasıyla annesiyle bile o kadar uzun konuşmuyor bu konuşma her zaman bu kadar uzun olmuyor ama yani genelde annesi ve ablasından daha uzun konuşuyor biz yazın evlenmeyi planlıyorduk aile tanışması falan bilr oldu ben tedirgin bir şekilde bu yola girmek istemiyorum ondan bu durumun bana ters olduğunu ilişkimizi bilmesine rağmen kendisiyle havadan sudan dahi olsa bu şekil uzun konuşmaması gerektiğini bunu kabul edemeyeceğimi söyledim bunu dedikten sonra diğer odaya kapandı ve yanıma gelmedi konuşmak istediğimde neyi konuşacaz falan diyor sizce ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim

Güncellemeler
1 yıl
Edit: İletişimi kurmak istediğimde ne konuşacaz ki diyip gidip sürekli uyuyor yani evleneceği insanı bu kadar rahatsız eden bir duruma böyle yaklaşmasını nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum kan bağı yok bir şey yok nedir bu yani sizce bu safhada artık nasıl yaklaşmalıyım
Sevgilim eniştesiyle fazla mı samimi ben mi abartıyorum?