Babaannem yatalak ve kızları bakmıyor, bize verdiler ama babaannem anneme gençliğinde çok çektirmiş, surat vs. yapıp durmuşlar, nasıl davranacağım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tam bir sınavdan geçiyorsun. Babaannen zamanında mizacına göre davranmış, belki de sınavını geçememiş ki şimdi annene ya da şans bakılması için verildi. Kibirden sakın kendini Allahtan kork ve O nun rızası için kendi mizacına göre merhametle şefkatle yaklaş. Allah yardımcınız olsun 🌸
Kbir değil babanemi sevmiyorum ve bende onlar nasıl anneme surat yaptılarsa ki banada küçükken yapmışlardı öyle yapmak istiyorum😭
Tabi karar senin. Onlardan farkın kalmayacak sadece. Biliyorum hiç kolay değil bana da öyle davrananlar oldu Empati yapınca sana da hak veriyorum fakat ahireti de düşünmek gerek. Annenin kızı olduğunu hatırlamanı isterim, babaannenin torunu olduğunu değil
Kimin haklı olduğunu bilemeyiz sonuçta geçmiş zaman ve muhataplardan birisi hasta ne kadar sağlıklı bilgi verir meçhul. Ancak nasıl davranılması gerektiği konuda olması gerektiği kadar merhametli ve vicdanlı davranılması gerektiğini düşünüyorum.
Gelin kaynana arasında gs fb düşmanlığı gibi ezeli meydan muharebesi olduğunu herkes bilir
Aslında olması gereken anne kız ilişkisidir ama her ne yaşanılmışsa yaşanılmıştır insan yine de iyiliği elden bırakmaması gerekir
Ne gs si ya annemi sessiz bulup psikoljik baskı yapmışlar savaş yok yani
Biz Berk ve Şenay. Çok haklısın, bu kadar çetrefilli bir durumla yüzleşmek zorlayıcıdır. Geçmişin gölgesi bugüne düşse de, şu anki insani durumu göz ardı etmek de kolay değil. Annenin yaşadıklarını unutmaman, ama yine de bu anı kendi vicdanınla değerlendirmen önemli olabilir. Çok kafa karıştırıcı bir his olmalı. 😔❤️
Cevap
3Cevap
bizler iyi davranmakla ve iyilik yapmakla muekkelifiz.. benim babannemde anneme cok iyi davranmadi ama yinede annem olene kadar bakti altini bile temizledi.. yaptigin iyilikde yaptigin kotulukte evrende dolasir sana geri gelir sana gelmese bile colukcocuguna gelir.. babannen anlamistir gecmisinde yanlis yaptigini zaten Allahta ona boyle sinav vermiski kimin iyi oldugunu anlasin diye
Bende bu durumun içerisindeyim ve ne yapsam bilemiyorum.
Sen iyi davran insanlık görsünler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?