Bir çeşit görücü usulü gibi bişeyle biriyle tanıştırıldım. Kafede adamla buluştuk. Sohbet ederken bana "Görüşmeden önce evi var mı diye sormuşsun bu bence çok ayıp, kafama takıldı. Evim olmasaydı benle buluşmayacak mıydın?" dedi. Ben de "Evet buluşmayacaktım. Ev sormak gayet normal. 25 yaşındaki genç bir erkeğe ev sorulmaz ama 40 li yaşlardaki adama bi zahmet ev sorulur. Ev bile alamamışsa bir sorun vardır. Ya kumarbazdir, savurgandır ya da gece hayatı vardır karıya kıza yedirmiştir" dedim.
O da madem öyle senin ne malın mülkün var buyur say? dedi. Ben de tam sayacaktım vazgeçtim. Ama 65 bin maaşım 1 dairem bir arsam var ve miras davası sonuçlanmak üzere ordan da 4-5 daire kadar bişey kalacak inşallah. Yani züğürt değilim ama saymadim. Onun yerine "Hiç bir şeyim yok, zaten olmasına da gerek yok, ben erkek değilim, düğün, ev almak, ev geçindirmek gibi sorumluluklarım yok, bu yüzden birikim yapmadım" dedim. Güldü.
O böyle kibirle karşımda triplere girerken, ona aynaya baktın mı demedim. Benden 6 yaş büyüksün ama 20 yaş büyük duruyorsun, amca kıvamına gelmiş yaşlanmışsın, evlenmiş boşanmışsın. Ben ise gayet alımlı güzel ve çıtır duruyorum, hiç evlenmedim ve halen bakireyim, kariyerli eğitimli ve nazik biriyim, sence de sana fazla değil miyim?" demedim.
Kalkıp gitseydim aracı arkadaşa da ayıp etmiş olurdum. Haklıyken haksız duruma düşerdim. Sonuna kadar onu dinledim ve kibarca ayrıldım oradan.
Arkadaş ertesi gunü bana sordu ben de "kaba biri bana uygun değil" dedim. O da benden için "paragöz , zengin birini arıyor" demiş. Sadece evi var mı diye sormuştum, bu yüzden paragöz yaftası yedim. Malvarlığımı orada sorunca söylemediğime pişman oldum. Ulan ben seni satın alırım bee, benim gibi bir hanımefendi ile bulusma şerefine nail olmuşsun bir de söylediği laflara bak!
Erkek kalitesi düştükçe düşüyor arkadaşlar. Bu nedir böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer