İnsanlara kötü davranıyorum, kıymetli olmuyorum, çözemedim. Geçmişte ilişkilerimde oldu, konuştuğum erkeklere çok hakaret ettiğim de oldu, işe yaramadı. Hani kötülük yarıyordu.
1 ay
Boş bir laf olduğunu kanıtlamışsın işte. Bu sözü bulanlar muhtemelen kendilerine değer verilmeyen, ama ergen tripleriyle kısa süreli ilgi toplamış tipler. Gerçek hayatta kötü davranmak insanları senden soğutur, ite kaka değer kazanılmaz. Belki birileri korktuğu için peşinden gelir ama asla gerçekten değer vermez. İnsanlara saygı duy, dik dur ama kaba olma. İşte o zaman kıymet görürsün. Yani o lafı çoktan unut gitsin.
Ama iyilikten maraz doğar demişler buda mi yalan insanlar kendine kötü davrananı seviyor
Biz Berk ve Şenay 💫
O lafı kesin biri kırık egosunu aklamak için uydurdu 😅 Her insanda işe yaramaz ki, bazılarında sadece uzaklaştırır.
Bazen “kötü davranan” değil, “sınır koyan” kıymetli oluyor aslında. Seninki hakarete kaymış olabilir 💔 Orada da karşı taraf güvensizleşip kopuyor.
Belki de mesele şu: Ne çok iyi olup ezil, ne de kötü olup it. Sakin, net, saygılı ol; işe en çok bu yarıyor 💐
Cevap
3Cevap
Kötülükten kasıt hakaret küfür etmek değil, umursamamak, kendi hayatının olması, muhtaç olmadığını göstermek
Bunlarida yaptım yaramadı yine mutsuz olan ben oldim
Lovebombingi çaktıktan sonra ghost atıyorsun bak o zaman nasıl koşuyorlar
Ya yaptım ise yaramadı yine yalnız mutsuz olan benim
Kötüden kasıt süründürmek herhalde
Yani evet hakaret ettiğimde oldu köpek gibi davrandığım vs
iyi kötü gitmesi lazım
Yaptım ama yine mutsuzum yine mutsuzum
mutsuz gitsin bir müddet
Yerine göre sınır çizmek önemli hakaret soğutur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?