İyiliği mi bulaştırdın kendine kötülüğü mü?

İyiliği mi bulaştırdın kendine kötülüğü mü?
Görseldeki son cümleye katılıyorum.. İnsanlarla ilk tanıştığımda, 100 puan veriyorum.. Kimi onu sıfıra indiriyor kimi o puanda kalıyor.. İkisine de aynı davranmam imkansız.. Kötüye iyi davranmak, halifelerin zamanında kaldı.. O dönem insanlarıyla şimdikiler aynı değil..
Ben iyiliği ya da kötülüğü bulaştırmadım kendime. yani hiç bir insana özenmem her zaman için kendim olurdum aynı görsel de ki söz gibi birisi bana nasıl davranırsa bende her zaman o insana o şekilde davranıyorum yani hak ettiği gibi davranıyorum daha çok...
Kendimi bildim bileli iyilik daima içimde vardı. Ben sonradan bir nebze kötülüğü bulaştırdım sanki. Zamanla insanları daha az umursamamdan kaynaklı olmalı.
Cevap
2Cevap
Zaten ikisi de herkese bulaşmış durumda. Her iyinin içinde bir kötülük, her kötünün içinde bir iyilik vardır muhabbeti
Herşeyin en iyisini edinmeyi severim. Ben kötülüktede en iyisim iyiliktede
Sonsuz mutluluk için iyiliği bulaştırmak isterdim. İnsanlar o kadar zalim ki sen iyi olmak istedikçe kötülüğe doğru sürüklüyorlar.
Ben iyiyim iyi kalacagm inşallah ama kötüler iyi kalmana izin vermiyor
Ben iyiyim iyide kalmak istiyorum.. kötü olan ne varsa benden Uzak olsun istiyorum
Kötülüğü
Her zaman iyilik
Kötülüğü
İyiliğe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?