Diğer 1 ay Peki ya sen iyi bir kaynana ve iyi bir eş olmaya gerçekten layık mısın? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kaynana olma şerefine layık bir kaynanaya bir de eş olma şerefine layık bir kıza gerek var Peki ya sen iyi bir kaynana ve iyi bir eş olmaya gerçekten layık mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
portakalsuyumuyum Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Anladıysam Arap olayım 1 1 Yorumla Soran 1 ay Türk ol Arap olmak ta nedemek TÜRKLÜĞÜ YÜCELTELİM HER ZAMAN Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Evlenecegım karşıma adam gıbı adam cıkarsa 1 18 Yorumla Soran 1 ay Adam gibi adam dediğinin senn açından tarifi nedir Yorumla Cevap sahibi 1 ay Koruyup kollayan cömert ilgili akıllı çalışkan sadık sevdiğine ihanet etmeyen Yorumla Soran 1 ay Bir erkeğinde yaklaşık aradığı beklediği şeyler Yorumla Cevap sahibi 1 ay Her erkekte bu özellikler yok pavyoncu gıbıler Yorumla Soran 1 ay Ben evde neskafe 3ü1 bir arada içiyorum bitter çikolata yiyorum benim suçum ne 😊😊 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hepınız aynısınız Yorumla Soran 1 ay Hepiniz kısmına beni koyman için beni tanıman lazım tanıdığınızıda düşünmüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 ay Genelı aynı ya yalan mı sımdı inkar etme Yorumla Soran 1 ay Geneli aynı bu doğru istisna ayrı olanlar ayrı tabiki Yorumla Cevap sahibi 1 ay 😒😒😒 Yorumla Soran 1 ay Ben izmirliyim sen ankaralısın galiba pavyon falan orada çok Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hayır ya ne alakası var hayatımda sigara içmemiş insanım ben Yorumla Soran 1 ay Arama kısmına Nick yazdım ama sizi bulamadım Yorumla Soran 1 ay Ben sigara içiyorum ama alkol yılda 1-3 en fazla Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yok ben hiç içmem asla Yorumla Soran 1 ay Nerelisiniz Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hakkari Yorumla Soran 1 ay Ben izmirliyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Aynen öyle 1 19 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Türküz Türkçüyuź Yorumla Soran 1 ay Allah bu Milleti Korusun ve yüceltsin NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE Yorumla Cevap sahibi 1 ay 🇹🇷 Altaylardan Tunaya Yorumla Soran 1 ay Düştük kara sevdaya 😍🇹🇷 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Gönül güzel yarasi var Yorumla Soran 1 ay Ölüm bize ar gelmez,Kara toprak dar gelmez Yorumla Cevap sahibi 1 ay Zindanlara zor gelmez Yorumla Soran 1 ay Evet bizim o gönül feth eden güzel şarkımız / türkümüz bu güzel mısralara eşlik ettiğin için minnettarlık ile teşekkür ediyorum 🙏🙏🙏 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ne demek asıl ben teşekkür ederim Yorumla Soran 1 ay Rica ederim Allah sizleri ve sizin gibileri eksik etmesin 🙏🙏🙏 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Aminnn hepimizi Yorumla Soran 1 ay Tanışmak istermisiniz? Yorumla Cevap sahibi 1 ay Beğendim Yorumla Soran 1 ay Yani? Yorumla Cevap sahibi 1 ay Soruyu beğenmiştim tanışmak için de neyse iyi günler Yorumla Soran 1 ay Arama kısmına kullanıcı adını yazdım ama sizi bulamadım Yorumla Cevap sahibi 1 ay Şimdi atın istek Yorumla Soran 1 ay Gönderdim Yorumla Soran 1 ay M... ha35 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Anladıysam Arap olayım
Türk ol Arap olmak ta nedemek TÜRKLÜĞÜ YÜCELTELİM HER ZAMAN
Evlenecegım karşıma adam gıbı adam cıkarsa
Adam gibi adam dediğinin senn açından tarifi nedir
Koruyup kollayan cömert ilgili akıllı çalışkan sadık sevdiğine ihanet etmeyen
Bir erkeğinde yaklaşık aradığı beklediği şeyler
Her erkekte bu özellikler yok pavyoncu gıbıler
Ben evde neskafe 3ü1 bir arada içiyorum bitter çikolata yiyorum benim suçum ne 😊😊
Hepınız aynısınız
Hepiniz kısmına beni koyman için beni tanıman lazım tanıdığınızıda düşünmüyorum
Genelı aynı ya yalan mı sımdı inkar etme
Geneli aynı bu doğru istisna ayrı olanlar ayrı tabiki
😒😒😒
Ben izmirliyim sen ankaralısın galiba pavyon falan orada çok
Hayır ya ne alakası var hayatımda sigara içmemiş insanım ben
Arama kısmına Nick yazdım ama sizi bulamadım
Ben sigara içiyorum ama alkol yılda 1-3 en fazla
Yok ben hiç içmem asla
Nerelisiniz
Hakkari
Ben izmirliyim
Aynen öyle
Türküz Türkçüyuź
Allah bu Milleti Korusun ve yüceltsin NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
🇹🇷 Altaylardan Tunaya
Düştük kara sevdaya 😍🇹🇷
Gönül güzel yarasi var
Ölüm bize ar gelmez,
Kara toprak dar gelmez
Zindanlara zor gelmez
Evet bizim o gönül feth eden güzel şarkımız / türkümüz bu güzel mısralara eşlik ettiğin için minnettarlık ile teşekkür ediyorum 🙏🙏🙏
Ne demek asıl ben teşekkür ederim
Rica ederim Allah sizleri ve sizin gibileri eksik etmesin 🙏🙏🙏
Aminnn hepimizi
Tanışmak istermisiniz?
Beğendim
Yani?
Soruyu beğenmiştim tanışmak için de neyse iyi günler
Arama kısmına kullanıcı adını yazdım ama sizi bulamadım
Şimdi atın istek
Gönderdim
M... ha35