Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Seninle bir hayatı paylaşmak istiyorum ben; Mutfağa girip birlikte yemek yapalım istiyorum, Akşamları bazen film izleyip battaniyenin altında ısınalım istiyorum, Beraber uyuyalım istiyorum mesela… Aynı yastığı paylaşalım, Geceleri kötü rüya gördüğüm zaman yanımda sen varsın diye korkmamak istiyorum, Korktuğumda sana sarılmak istiyorum, Sabah kalktığımda yanımda seni görmek istiyorum, Yeni güne seninle başlamak istiyorum, Kahvaltıda seninle Nutella'yı paylaşamamak istiyorum mesela, Bütün gün birbirimizin yüzüne bakıp farklı anlamlar bulalım istiyorum, Beni büün gün eğlenir ve güldür istiyorum, Sadece bir gün bile olsa çılgınca şeyler yapalım istiyorum, 2 haftalığına bir tatile çıkıyoruz diyelim herkese ve bizi bulamayacakları ve rahatsız edemeyecekleri yerlere kaçalım seninle… En ufak bir konuda kavga edelim ardından barışalım mesela, Aramızda tartışma çıktığında ben kapıyı çarpıp çıktığımda sen de arkamdan gel ve bana doğru koş istiyorum, Ben yolda üzgün yürürken tartışmamızın ardından “Gitme” demeni istiyorum,
Bir bebeğimiz olduğunda o gece ağladığı zaman beni uyandırdığın anda onu beraber uyutalım istiyorum, Bebeğimiz acıktığı zaman ona beraber mamasını hazırlayalım istiyorum, Bebeğimiz tıpkı sana benzesin senin gibi sarışın, sevimli bir burnu olsun istiyorum, Gece ağladığı zaman beni uyandır ve “Bu sefer sıra sende” de istiyorum, Herkesin bilmediği sadece ikimizin bildiği şeyleri yapalım istiyorum… Saatlerce gözlerime bakmaktan sıkılma ve bana güzel sözler söyle istiyorum, Duygulanıp aynı şarkı da ağlayalım istiyorum, Sana sıkı sıkı sarılmak istiyorum, Sarıldığımda aniden duygulanıp ağlamak istiyorum, Ağladığım zaman gözümden süzülen göz yaşlarını sil istiyorum,
Ben çok şey istemiyorum ki yanımda ol o yeter bana. Ben seni içimde fazlasıyla hissediyorum zaten, sen de beni ve aşkımı hissetsen keşke… Bazen öyle yakın davranıyorsun ki sanki her an seninleymişim gibi oluyorum. Ben hala çözemedim ki seni neden bu kadar çok sevdiğimi. Kalbimin sana karşı böyle hızlı çarpmasına engel olamıyorum. Anlaşılan bu gidişle içimdeki sevgiye, bu aşka ve sana engel olamayacağım… Tamam! Teslim oluyorum işte görmüyor musun? Senin aşkına teslim oluyorum… Yani “Senin oluyorum”…
114 Yorumla- +1 yıl
Bu yazılar sizin kaleminizden mi döküldü Mr. sinan 😃
- +1 yıl
Hmm eğer senin olsaydı seni gaçırırdım😂
- +1 yıl
Ahhg ♡ kalbim 😂
Duygularını çok güzel kaleme döküyorsun tebrikler💫😊 - +1 yıl
Dur odunluk yapma vaktim geldi
😂👉 😊😊(((: - +1 yıl
♡😚😚
- +1 yıl
Ağlarım☹.
yaprak dökümü yaşayacağım kız yok mu diye evet demiştin ikisini bir arada cikaracaktin?
Bunu anlayamadım
En İyi Cevaplar
+1 yılkötü bir evlilik geçirip dersimi aldım çunku.. ben esıne yardım eden yemek yapan temızlık yapan utu yapan ayrıca duygusal romantık bırıyım. ıyı bır babayım oglumla guzel vakıt gecırırım. hedıye alırım sebepsız yere cunku sevdıgım ınsanları mutlu etmek benı daha mutlu edıyor. cunku sabırı ögrendım , cunku esım haksızda olsa susup onunla yatısıca konusmayı ögrendım. ve arıcagım esın nasıl ruhlu nasıl bır ınsan olması gerektıgını ögrendım.
10 Yorumla
+1 yılDüşünüyorum. Çünkü ömrümün geri kalanını birlikte geçireceğim insana en ufak bir konuda dahi yalan söylemem. Ona güvenmek istediğim gibi bana güvenmesini isterim. Güvenini asla boşa çıkarmam. bir hata yaptığında direk kestirip atmam. Hatasını düzeltmesi için ona fırsat veririm ve onu uyarırım. Sonuna kadar yanında olurum. Saygımı hiçbi zaman yitirmem, ona karşı asla saygısızlık yapmam. Seviyosam tam severim ve bunu hissettiririm. Mutlu olmamız için elimden geleni yaparım.
20 Yorumla
+1 yılSon sevgilimin bana maddi manevi hiçbir faydası olmamasına rağmen sonuna kadar yanında olmaya razıydım, elinin tersiyle itti. Bir insanı sevdikten sonra her şeyiyle kabulleniyorum, kendime haksızlık yapıyor da olsam. Ve sevdiğim insan için her türlü güzelliği ve fedakarlığı yapacak biriyim. Zor seviyorum, tam seviyorum. Eşimi de sevdikten sonra onu her yönden mutlu edebileceğime inanıyorum, çabamı görmesi yeterli ✩
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi eş kategorisinde birinci gelirim çünkü kendimi yaşayan çok yaşar :Dd
00 Yorumla Bu durum karsı tarafın beklentısıne göre degısır tabıkı. Ama sigaram yok kumarım yok içki ayda yılda belkı keyıflıysem. İş güç karıyer sahıbı maddı anlamda nirvaya ulaşmıs bırı olarak sanırım ıyı bır eş olurum ama ona görede eş ısterım halıyle agresıf ve uyumsuz kadınlarla anlaşacagımı pek sanmıyorum kendı kafa yapımda bakımlı saygılı mulayım kıbar bır bayanla oldukca uyumlu olacagımı dusunuyorum acıkcası
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnanıyorum. Hoşgörülü, cana yakın, anlayışlı, dolu sevgi verecek, karşı tarafı asla sıkmayacak karakterde bir insanım. Merhametli, iyiliği seven yapım var. İçimde asla kötülük beslemem, kin duymam. Karşı taraf olur da bana kötülük yapsa da ben yine de sesimi çıkarmam karşılık vermem. Çizgimi asla bulmam. Ben böyleyim, böylede devam ederim..
11 Yorumla- +1 yıl
Çizgimi asla bozmam **
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte neden diye bir terim yoktur, neden olursa bir amaç doğrultusunda çıkar ilişkileriyle kurulan bir evlilik olmuş olur. Tarafların birbirlerindeki amaçlar yok olur, çıkarları karşılanmaz ve ayrılma gerçekleşir. Her iki tarafta sorumluluklarını bilirse, saygı, sevgi, sadakate önem verip dikkat ederse mutlu ve huzurlu bir evlilik olur. Nedenler değil çiftlerin birbirleri arasındaki bağ ve uyum önemli.
10 Yorumla
+1 yılEvet inanmıyorum, çünkü eşim olacak kişiye herşeyi yaparım yemek yaparım ilgi gösterir ve en önemlisi onun regl günlerini takip eder ona çikolatalı pasta şeker çikolata alır ayaklarının altına sıcak termofor koyarım kısacası kadınları anlamak konusunda iyiyim
10 Yorumla
+1 yılİyi bir eş olacağıma inanıyorum evin tek kızı 5 abim var herşeye koşturuyorum harika yemek yaparim işkembe doldurum ütü yaparim acayip temizlik yaparım hele bir yapmayim abilerimin çenesinden kurtul😂😂😂😂😂
213 Yorumla- +1 yıl
Valla yapıyorum adana kızıyım ben 😂😂
- +1 yıl
Kapan çokta görücü usulu hep kaba insanlar 😊😊😊
- +1 yıl
😊😊🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
Ailem kız istemiş hep annemde fazla doğum yapmiş öyle olmuş
- +1 yıl
🧚🏼♀️🧚🏼♀️🧚🏼♀️🧚🏼♀️
- +1 yıl
@pelincannn Adana kızı candır ❤
- +1 yıl
@pilly_bhebek teşekkür ederim canmm❤️❤️🌸🌸🌸
- +1 yıl
değmiş ama
+1 yılKesinlikle harika bir eş olurum diye düşünüyorum. Çünkü kendi mutluluğumdan çok eşimi düşünürüm. Eşim mutlu olsun ben zaten onun mutluluğu ile mutlu olurum. Böyle bir yapıya sahibim. Hele ki onu mutlu eden insan ben olduktan sonra, dünyalar benim olur ☺️
Aşk ola... 🌹10 Yorumla
+1 yılMükemmel bir eş harika bir anne olur hayırlısı bir nedeni yok.
10 Yorumla
+1 yılEğer güvenirsem iyi bir eş olurum çünkü gözleri sadece beni gören ve fikirlerime de değer veren beni mutlu etmeye çalışan bir erkek sevgiyi dibine kadar hak ediyodur
10 Yorumla
+1 yılBenden mükemmel eş olur ya baklava açıyorum mantı açıyorum iyi de para getiririm eve oh yeme de yanında yat 😂 sırf bu yüzden evlenmicem bunun sefasını sadece ben sürebilirim 😬
11 Yorumla- +1 yıl
Karabasantava😂😂😂
Inaniyorum. Cunku sabirliyim. Maddiyata deger vermem. Sevdigim insanin ne olursa olsun yaninda olurum. Yeter ki dunyanin bir ucuna gitsin onla giderim. O insana guveniyorsam kimseyi gozum gormez.
10 Yorumlaİnsanlık olarak bir sıkıntım yok da karşımdakinin psikolojik sıkıntılarıma katlanabileceğini zannetmiyorum, kendisine işkence çektirmek istemem. Bu bile evlenmemek için yeterli sebep benim için.
10 Yorumla
+1 yılEvet düşünüyorum. Birincisi itaat ederim. Saygılıyımdır. Güleryüzlümyümdür. Bana hayır demediği sürece onu aldatmam. Sevdiğim kadına kadınım derim. Daha ne olsun yani.
10 Yorumla
+1 yılKimse mükemmel değildir ve menfaatler sürdükçe iyisindir.
Ben mi sanmam ağır gelir sevmelerim, ya elleri kanar ya başı öne düşer taşıyamaz.20 Yorumla
+1 yılİyi bir eş olabilirim çünkü sadık ve güvenilir biriyim ayrıca eşim olacak kişiye karşı sevgi doluyum sorumluluklarımın da farkındayım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenden iyisi şamda kayısı :))
40 Yorumla
+1 yılEvet çünkü edepliyim, görgülüyüm, biraz güzelim, meslek sahibiyim, hamaratım. Daha ne olsun. 😌
30 Yorumla
+1 yılOlurum evet. Ev isi ara düzeltme alttan alma aileleri idare etme dert dinleyip fikir üretme mutlu etme falan ne ararsan var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle :) Nedenini boş verelim burada ki insancıklar bulunmaz hint kumaşı ve egoistlikle suçlarlar :D
10 Yorumla valla benim gibi olursa kafa dengi mükemmel bir eş olxağıma inanıyorum arabasını alıcam sıkmıycam kendi evmiz oluck erken kalakma derdi olmıycak her gece gezmeye gidicez
demi30 Yorumla
+1 yılİyi bir eş olacağıma inanmıyorum.
Çünkü hergün aynı adamı görmek ve aynı şeyleri yapmak beni mutsuz eder.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılNaif bir bay olarak sadık ve romantik bir eş olurdum. Tabi sevmek ve sevilmek bana lüks olmasaydı. 😊👍
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkarşı tarafı anlayışla karşılamayı ve dünyanın sadece benim dediklerimle dönmeyeceğini bildiğim için iyi bir eş olabilirim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hem iyi bir eş hemde iyi bir baba olacağıma inanıyorum nedeni sorumluluk almaktan kaçmam sinirli bir yanım yok tartışmaları konuşarak halleden biriyim
10 Yorumla Çok iyi bir koca olurum
Karımı istediği gibi evire çevire yoğururum.
Hamur gibi yaparım onu
Ona sonra gül gibi bakarım
Suyunu eksik etmem. Suladıkça çiçek açar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa bence ben harika bir eşim.
İş yerinde çalışırım, evde çalışırım.
Birlikte kazanır birlikte yeriz.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu zamanla göreceğiz. Bu partnerimede bağlı biraz. Ama ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacam.
10 Yorumla Anlayisli medeni merhametli hoşgörülü sakin çok fazla kötü aliskanligi olmayan kadin ruhundan anlayan biriyim esitligi savunan evin icin herkese demokratik davranabilecek biriyim
10 Yorumla
+1 yılEmpati yapabiliyor olmam, kadın ruhununu ve psikolojisini biliyor olmamdan dolayı harika bir eş olabilirim.😊
10 Yorumla
+1 yılİyi bir eş olmak karşıdakinin istek ve beklentilerine bağlı bir olaydır en mükemmel kavramlara sahip olsan daha karşıdaki için yetmrye bilir
10 Yorumlaİnanmıyorum
Şu grinin elli tonunda ki adam bana öyle baksa bende aşık olurum lan 😂11 Yorumla- +1 yıl
Ahh ah 😄
+1 yılEvet, benden iyisinimi bulucak, her konuda harikayımdı)
30 YorumlaEvet inanıyorum merhamet sevgi saygı efendilik kendini bilen ne istediğini bilen biriyimdir çok şükür
10 YorumlaBen doğru insanı bulabileceğimden dahi şüpheliyim. Eş olmayı hayal edemedim.
20 Yorumla
+1 yılİnanıyorum, hayatımı hangi nokta da olursa olsun, o kişiye adayabilecek cesarete sahibim.
20 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünen bir insan olsaydım eğer olabilirdim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet inanıyorum çünkü hem eşimin saçlarını yaparım hem güzel yemekler yaparım temizlikte yardım ederim çalışmayı severim Türk kahvesini yaparım arada supriz yaparım nedenim bunlardan ibaret
10 Yorumla
+1 yılYemek yapmayı biliyorum temziliğim on numaradır ayrıca anlayışlı ve eğlenceli bir insanım dürüstüm yalan söylemem aldatmam. Sevilmeyi iliklere kadar hissettiririm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet işim gücüm yerinde arabam var düzgün bı ailenin ferdiyim alkol sigaram var kumarim yok
Eglencenin dibine vururum evime bakarim. ama düzgün insanlarda bu benim ozelliklerime uymuyor hep yamuk geliyor şansım bu10 Yorumla
+1 yılInaniyorum çünkü sevdigim insana karsi melek gibiyimdir
22 Yorumla- +1 yıl
@Ugur_M sevemedigim insana farkliyim insan sevdigi ve sevmedigi insana ayni olmamalk
+1 yılEvet inanıyorum hem de baya çünkü her türlü mutlu edebileceğime inanıyorum
10 Yorumla
+1 yılKendime çok güveniyorum ve iyi bir eş olcagimi düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılkarşımda ki sadık ve ilgiliyse hakettiğini tabi ki de bulur
10 YorumlaDüşünmüyorum erkekler pek duygusal yaklaşmıyor gibi düşünüyorum
10 YorumlaElden geldiğince iyi olmaya Çalışır tüm mucadelemi onun için veririm Allah büyük kimse 4/4 degil
10 YorumlaEvet inanıyorum kendimi adıyabilirim anlayışlı bir yapım var zorluğu olunca kaçmam beraber üstesinden geliriz ve karşımdakine bağlı
11 Yorumla- +1 yıl
Bir kere bu toplumda zorluklarla mücadele edecek bir tane kadın yok hepsi zengin koca peşinde
iyi demek az kalır beni denemeden başkasını tercih eden tüm kızlar pişman olur o derece :D :D
10 Yorumla
+1 yılHarika bir eş olacağımı düşünüyorum ama hayatımdaki kişinin yapısıda önemli
10 Yorumla
+1 yılDaha iyisini mükemmelini zerre bulamaz oğlak burcuyum ❤
10 Yorumla
+1 yılDusunuyorum. Anlayisli ve sabirli bir insanim bende anlasamayan sucu kendinde arasin😀😂
10 Yorumla
+1 yılİyi bir eş olacığımA inanıyorum ama yaptığım bazı yanlışlarla umarım cezalandırmaz rabbim beni
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. İyi bir eş olurum diye tahmin ediyrum ama hiç düşünmüyorum evlenmeyi
10 Yorumla
+1 yılEvet inanıyorum. Hatta benden iyisi mezarda diyebilirim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet.. Çünkü iyi bir eş olmak için gereken tün özelliklere sahip olduğum düşünüyorum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok vallah, inanmıyorum. Zira sorumluluklar, beni bıktırır. Evilik bana göre de değil zaten. Zira özgürlüğü ve eğlenmeyi severim. Kimseye hesap vermek istemem.
10 Yorumla
+1 yılBen inanmıyorum çünkü parasal durumum kötü ve geleceğimi inşa edemiyorum ve tıkandı umutlarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Bence çok iyi bir eş olucam çünk kavgacı değilim herkese yol veririm geçer kavga sevmem
10 Yorumla
+1 yılhayır kimse harika olamaz mutlaka bir aksak yanı olur ve sorun yıl geçtikçe büyür çünkü
10 YorumlaOn küsür sene gayet iyi bir eş gelin yenge oldum fazlasını yaptım kıymet bilinmedi..
10 YorumlaNedenini bilmem ama iyi bir eş olacağıma inanıyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (218)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne