Evlilik zor zanaat. Evlenecek doğru insanı bulmak kadar uzun yıllar boyunca bir birlikteliği sağlıklı bir şekilde yürütmek de oldukça zor. Eşini daima mutlu edebilmek ve ilişki içinde mutlu kalabilmek herkes için formülü farklı bir durum olsa da senden ne kadar iyi bir eş olur?
Kişiler ile alakalı bu...'Benden iyi eş olurmu?'dan önce 'Beni hakeden biri olur mu?' ya da 'hakattiğim değeri vericek olur mu?'Bu trtışılmalı bence...
@Adı_Aylin kişilerle alakalı bu demişsin doğru aynı fikirdeyim ama Beni hakeden biri olur mu?' ya da 'hakattiğim değeri vericek olur mu? demen ilk yazdığın kelimenin anlamını yitirmiyor mu sence? kendini ön plan da tutmuşsun!!!
@palikaryas6 Ne alakasi var. Burada ön planda tutulan birinci tekil kisi yani bu sorgulayan kisi... Sahıs eki olarak yani sahsım adına kullanmadım... Kisilerle alakali derken bakıs acısından bahsettim. Iyi es kavramı kisiye ve bakıs acısına göre degisir bilmem anlatabildim mi?
@Adı_Aylin Ne alakasi var. Burada ön planda tutulan birinci tekil kisi yani bu sorgulayan kisi... Sahıs eki olarak yani sahsım adına kullanmadım... burada da benim dediğimle aynı fikirdesin yazıyı senin tarafından yazılmış bir yazı olduğu için kendini ön olan da tutmuşsun dedim bunu x adında ki kişi söylemiş olsaydı x kişisi kendini ön plan da tutuyor derdim
@palikaryas6 Pes etmedim. Bazen karsindaki senin soyledigini israrla reddeder o zaman soyleyecek soz kalmaz. Ne dersen de at gözlugu vardır cünkü. Bakıp görememek gibi... Iste öyle birsey kardesim... iyi geceler
@Adı_Aylin iyi de güzel insan ben seninle yarış içine girmedim ki pes etmedim diyorsun söylediğin söze hem fikirim dedim sadece şurası böyle olursa ilk kelimenin anlamını yitirmez mi dedim ben senin yazdığın yazı yanlış sen saçmalıyorsun bunu nasıl söylersin diye bir hakaret ya da aşağılayıcı bir kelime de kullanmadım neden böyle bir tepki verdin istemeden ukalalık yaptıysam özür dilerim ama ben sadece fikir alış verişin de bulundum
@palikaryas6 ilk cumlen ile ikinci cumlen tamamen alakasiz, kendini ön planda tutmussun diyen sen degilmisin kardesim? Peki biz sana hakaret ve assagilayici tavirda bulundun dedik mi? Gerek yok inan.. Hadi git yat guzel guzel uyu...
Değecek bir insan için, o kadar güvenilir, sadık, dürüst, aşık bir eş olurum ki o bile şaşırır düşün yani. Çünkü sevilmeyen bir insan en fazla sevmeyi bilen insandır. Bende sevilmediğim için eşime olduğunda fazla değer verip, ilgi gösterip seveceğime eminim.
Ben bilmem eşim bilir diyesim geldi istemsizce :) Benden iyi bir eş olacağını düşünüyorum. Sence benden iyi bir eş olur mu veya nasıl bir eş olurum ben?
Normalde hic olmaz diye dusunurken bir anda oyle biri geldi ki her seye inandim. Erkegine gore degisir sanirim bu. Asik oldugum adamsa %90-95 civarlarinda iyi olurum sanir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu konuda kendime cok iyi guveniyrm Allah da gonlumu biliyor.. evlencgm kisi dunyanin en sanlsi hanimi olacak bu en icten dilegm hem iyi es hem iyi baba
Her zaman mutlu olamazsın ki iletişim halinde olan insanları arasında elbette sorun çıkacak çıkmıyorsa o iletişimde bir sorun var demektir yapmacıklık vardır her neyse asıl iş çıkan sorunu en az seviyede halletmek.
yorumlara bakıyorum da herkes olurum demiş evlilik de eş olabilmek tek taraflı değildir bir bütün olmayı başarabilmek gerek eş demek budur sen ne kadar eş olabilecek vasıflara sahip olursan ol karşındaki seninle aynı uyum içinde eş olabilecek vasıflarda değilse bu tamamen anlamsız
En İyi Cevaplar