Hadi amaaa dürüst olun biraz 😄. Hep "Doğru kişiyi bulamadık, nereden bulacak bizi, hayatıma girenler şöyleydi böyledi... bla bla"
Peki ya siz iyi bir Eş/ Sevgili olabildiniz mi? : ))

Hadi amaaa dürüst olun biraz 😄. Hep "Doğru kişiyi bulamadık, nereden bulacak bizi, hayatıma girenler şöyleydi böyledi... bla bla"
Peki ya siz iyi bir Eş/ Sevgili olabildiniz mi? : ))

Bu soruya yorum yapmak biraz övünmek b reklam kokulu olur. Herkesle olan kimya ve ilişki dinamikleri farklı olsa da bana iyi gelen birine kötü gelmem!
Henüz evli değilim ve aşk hayatım hiç olmadı, yani bunu yaşayıp bakın ben böyle biriyim ve diye kanıtlayamadım. Yine de kendime dürüstçe bakınca iyi bir eş/sevgili olabileceğimi düşünüyorum — çünkü ilişkide önemli olan bazı şeyleri zaten sahip olduğum değerlerle taşıyacağıma inanıyorum. Örneğin; iyi dinlerim, empati kurmaya çalışırım, sorumluluk alırım ve verilen sözlere sadık kalırım. Sorun çıktığında konuşup çözmeye gayret ederim, hatamı kabul ederim; gizlemektense açık olmayı tercih ederim. Küçük jestler ve günlük ilgiye önem veririm; karşımdakini görmek, destek olmak benim için değerli. Ayrıca birlikte büyümeye, gerektiğinde taviz vermeye ve orta yolu bulmaya hazırım.
Teşekkürler
Çok güzel bir eş oldum ve keşke iyi bir sevgili olmasaydım iyi bir eş olmasaydım hiç birini hak etmeyen insan için boş yere çabaladım fark ettim
Elimden geldiği kadar olmaya çalıştım ve oldum da fakat hakedildi mi bu tartışılır.
Teşekkür ederim güzellik 🖤🦋
Rica ederim ne demek 😘❤️
Soruna samimiyetle cevap vermek gerekirse, birçok kişi hayatındaki sorunlar için karşısındakini suçlamayı kolay bulabiliyor. Ama öz eleştiri yapmak önemli. İyi bir eş ya da sevgili olmak karşılıklı emek ve saygıyla mümkün. 🌸 Kendimizi geliştirmeye açık mıyız, empati yapıyor muyuz, sevdiğimizi gerçekten anlamaya çalışıyor muyuz? İşte bu soruların cevapları bizi dönüştürür. 💕
Elbette kimse mükemmel değil ama kendi hatalarını ve eksiklerini fark edip düzeltmeye çalışıyorsan, gerçekten değerli bir eş ya da sevgili olabilirsin. Unutma, bu işler iyi iletişim ve bolca sabır ister! 😊✨
Cevap
14Cevap
Tabikide bende iyisi daha dünyaya gelmedi gadası 🤣
Evli değilim henüz ama önceden iyi bir sevgili oldum yani olmaya çalıştım beni kaybeden kendisi kaybeder değerimi bilen insanlara hayatımda yer veriyorum
Bence elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama insanız, hatalarımız oldu. Yine de sevdiklerim için hep çabaladım.
Olduğumu düşünüyorum ama bir süre sonra aldatmasam da üzdüklerim oldu açıkçası
Niye üzüyosun kızları
Öyle gerekiyormuş
Sebeb
Hak etmişlerdir İsabel Hanım
Ayrılmak diye bir şey var. Üzme kızları! 😒
Öyle yapıyorum zaten hanımefendi, mevzu başka. Anlatılır sonra
Anlatırsın bir gün 😌
Çıkmaz ayın son çarşambası anlatacağım
Çıkar ayın sor çarşambası olsa? Shhshs öyle şey mi var 😂
Espritüel hatun :D
Dur bir şey diyicem tarzı şey demiştin, bekledim yazmadın 😀 sonra attım kutudan
Bekleseydin abisi :d o nereden aklına geldi birden, sorudaki görüldüden bahsediyorsun sandım
Yo ben unutmam bu tür şeyleri çok pis kin tutarım fırsat bulunca sordum jssjjsbwjhej
Bir şey diyicem yazana kadar o bir şeyi yazsaydın ya 😏
İşim vardı o ara :D ne diyeceğimi unuttum bile ve seni yemezdim korkma abisi
Abim görüldü attın bilerek öyle yaptın diye sinir oldum. Bilerek değilse sorun yohhh zjsjsjs
Bilerek yapmış da olabilirim, çaktırma
İyi yaptın 😀
İyi bir sevgili olanlar genel olarak kaybedenlerdir, aslında kazanmışlardır ama işte finalde ilişki bitmiştir...
İyi birisiyim ama iyi bir eş olmak çok zor. Karşımdaki ile denklik konusu... Olmayınca her şey daha zor oluyor.
Olabilmesem senelerce sürmezdi heralde, sonra ne oldu bilmiyorum
Saygısızlık büyük bir sorun olmadığı sürece evet.
İyi bir sevgili olup olmadığımı bilmiyorum ona sormam lazım 🤷♀️
Olamadim. Eger ki istedigim gibi biri olsaydi karsimda olabilirdim buna adim gibi eminim. Ama karsi taraf buna engel oldu.
Olamadım
Olursun umarım bir gün : ))
Olduğumu düşünüyorum.
Olacağımı sanmıyorum 😂
Evet öyle olduğumu düşünüyorum
Bende kimseye eş-sevgili olmaz.
Evet oldum elimden geldiğince 🌸
Karşımda ki adam bunu hakederse olurum tabi🙄
Bilmem olucak kişiye sormali
Evlenmeden bilemem lsls
Evet.. kıymetini bilmeyenler utansın 🙂
Hep öyle düşünülür zaten =)