Öz eleştiri yapalım mı? Hep karşı cinsi eleştiriyoruz. Okları kendimize çevirip nasıl bir Eş ya da sevgiliyiz soralım mı kendimize? Senden nasıl bir partnersin?
Ben eşim olacak kadını çok severim ama bilirim ki mühim olan söylemek değil hissettirebilmektir, mesela ona yemek yaparım, en sevdiği kitabı okurum ona, üşürse koşar pike getirir örterim üstüne, dışarı çıksa camda yolunu gözlerim, hasta olsa sabaha kadar başında beklerim, ağlarsa onunla ağlar onunla gülerim, bebek gibi boynumda uyuturum mesela başını okşayarak, gece yanımda yattığını görünce çok şükür bugünde beraberdik der şükrederim, şükür namazlari kılarım hayatımda olduğu için, sabah uyanınca ilk onu görünce mutluluktan utkum tutulur onu izlerim o uyurken öylece sessizce, tüm ömrümü hayatımı onun mutluluğu için harcarım onu Allah'ın emaneti bilir onun rızani kazanmak için çabalar dururum ömrümü yolunda harcarım, yaralarını sarmaya çalışırım bir daha yara almamasi için kalkan olurum bir annenin yavrusunu sahiplenmesi gibi sahiplenirim, bi abinin kardeşini koruması gibi korur kollarım, bir baba gibi alırım kanatlarımın altına, arkadaş gibi dinlerim yeri gelir eğlendiririm. Hep yanında kalırım , konuşmasa susar beklerim onu. Ben o öyle böyle sevmem, güzel severim onu yormadan kırmadan üzmeden ağlatmadan severim. Ama bekarım sevgilim aldattı.
Küçük yaşımdan beri çalışmak zorunda kaldım. Bu çalışma kimliği üzerime oturdu atamıyorum maalesef. Buda benim dışarda vakit geçirememe sebep oluyor. Hiç sevmiyorum gezmeyi dolaşmayı :( Tek eksi yanım bu diye düşünüyorum. Allah var eşim bu konudan hiç şikayet etmedi ama ben biraz huzursuz oluyorum. Hiç sevmediğim en büyük zaafım bu diyebilirim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
en ufak bir flörtözlüğü halinde, en ufak bir hakaretinde, dışlamasında, isteğimi geri çevirmesinde ilişkiyi bitiririm herhalde... ilişkiyi bitirmezsemde sürekli yaptığı hataları hatırlatırım...
Kendimde eleştirdigim veya karsimdakinin beni eleştirdiği herşeyi degistirdigim için gerçekten bir ilişkide iyi olduğumu dusunuyorum. şu an kendimi sorguladigimda bir şey bulamiyorum. Kötü bir sey varsa o da kendim gibi birini bulamamis olmamdır, çünkü ben ne yapıyorsam aynisini karsimdakinden beklerim.
kesinlikle iyi bir eşim. ben ev işlerini hallediyorum kocam geçimle ilgileniyor. ondan evde hiç yardım istemiyorum. evde dinlenip tadını çıkarsın. o da benden dışarda iş istemiyor. hayat müşterek böyle olsa gerek
Herzaman empati yaparim. gercekten bazi durumlarda bana nasil katlandigini anlamiyorum. oyle yoğun kavga gürültüm yok. fakat bazan gercekten zaman ayıramıyorum. Ne dese hakli. bana katlandığı için habersiz hayatima öpücük yolluuyorum
Mukemmel bir es olmasamda iyi bir es oldugumu dusunuyorum. Bazen cok ustune gidiyorum, kavga cikariyorum durduk yere ama bunun sebebi hormonlar… onun disinda destek olurum, sevdigimi belli ederim, saygiliyimdir, suyuna giderim. Sadece bir donemden geciyorum ve idare ederse hersey cok iyi olacak
Pek iyi bir sevgili olduğumu düşünmüyorum. Bencillik var biraz. Çok dengesiz davranıyorum...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hardcore sevmem dışında ve biraz fazla sigara içmek dışında iyiyimdir ha bir de eve araba alınırsa ben seçeceğim o da tabii ki klasik olacak. O kadar. Baska kötü huyum olmaz
hiç mütevazı olamicam ince ruhlu kibar asla kaba ya da küfürlü konuş mayan cocuguna bakan ilgilenen her konuda esini destekleyip cesaretlendiren kendini güzel hisetsin eksik hisetmesin diye itifatlar döktüren bi eşim daha allahtan ne istesin