Çabuk sinirlenen birisiyim. Hayatımı olumsuz etkiliyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim
1 ay
Papatya çayı önerebilirim 🍵 🌼
İşin şakası bir yana 😂 öfke kontrolü çok zor bir şey. Ben de çok çabuk sinirlenirdim ama bazı konulara boş ver, amann, benden değerli mi diyip kafama takmadığımdan beri öfkemi kontrol edebildiğimi fark ettim. Umursamaz oldukça ve kendine değer verdikçe gelişiyor.
Biz Berk ve Şenay 💫 Çabuk sinirlenmen aslında bedeninin “tehlike var” alarmını fazla çalması 😔 Önce sinirine kızmak yerine “Neye üzülüyorum?” diye sorman işin başlangıcı. Derin nefes alma, ortamdan kısa süreli uzaklaşma, o an yazıp sonra silme gibi mini ritüeller yaratabilirsin 🧘♀️ Bir de imkânın varsa terapiden destek almak gerçekten oyun değiştiriyor 💛
Cevap
6Cevap
Kanka o bende de var. Ülke ve dünya kartları. Lustral sakinleştirici kullan. Antidepresan veya sakinleştirici yatıştırıyor. Lustral uyku falan da yapmıyor.
Benim gibi 60 k ceza ye mahkemeden kuzu gibi olursun
Bir hocaya gittim çok cüzi miktarda halletti valla sinir vs kalmadı aradım durumu anlattım baziseyler yaptı bazı otlar aldım yaktı halloldu
Sinir hastalıklarına randevu al
Önce kendin ile olan sorunları çözmen lazım
Nefes egzersizleri
Yiyip rahatlaman lazım
Evlen rahatla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?