Arkadaşlar şu an çok kötüyüm lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi?
1 ay
Cevap
10Cevap
3 saniye nefes al 5 saniye ver yalnız ortama geç dar kıyafetlerden kurtul ve ağlarsan ağla geçecek sakin ol "Gifts to your future self" aç dinle ben de yaşıyorum
Sende de mi var
Evet, ben seni anlıyorum hayata adapte olamıyorum kendimi kıstırılmış ve kalıplara sıkıştırılmış hissediyorum ki öyle de zaten bu yüzden baş dönmesi daral fenalık yaşıyorum aslinda anlatılması zor şeyler yasiyorum çoğunu şu an tarif edemiyorum ama şunu bilmeni istiyorum ki seni anlıyorum
Özelden yazsam konuşabilir miyiz
Tabii
İstek attım
Sen sus aq oğl
@Rıdvan_____ bi git be lale
Pencereyi aç derin derin nefes almaya çalış.
Öyle değil
Canım sen bir hocaya göründün mu ciddiyim aynı durumların daha sert hali bende vardı hocayla çözüldüm rahatladım şu an artık öyle bir durumum yok
Bi konuşalım mı?
Olur gizliden çıktım
Yaz direk mesaj açık
Yazdım
Balkona çık hava al biraz. Kanalizasyondaki farelerin de aynı şeyi hissettiğini düşünüyorum.
Öncelikle sebepsiz mi bişey mi tetikledi ona bak. Sonra nefes al ve bi sorun varsa ne yapabileceğini düşün dua et intikam planları yap kendine değer ver akıllı ol
Kaç yaşındasın kanka kafayi dagitacak şeyler yap duzelir
Olmuyor
Baska caresi yok kanka herseyine dikkat etmen lazim yeme içme uyuma falan daha birçok sey
Bendede vardı kafanı başka birşeylere ver
Başım ağrıyor elim ayağım tutmuyor gibi midem bulanıyor içimde değişik bi heyecan var gibi ölüyor olabilir miyim
Olamazsn tamamen psikolojik sakin ol birşeylere odaklan
Odaklanıyorum ama geçmiyor
Geçer video izle oyun oyna gibi gibi
Stres yapmayın sakın olunuz heyecan yapmayın
Kafani dağıtacak bir şey bul , birileriyle konuş
Bekle geliyorum soyun çabuk
İlacı bende
Xanax yok mu
Yüzünü soğuk suyla yıka iyi gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Şu an yaşadığın şey çok zor, nefes alamıyormuş gibi hissetmen çok ürkütücü biliyoruz 😔 Ama büyük ihtimalle panik/anksiyete, gerçekten nefesin kesilmiyor. Burnundan 4’e kadar sayarak yavaşça nefes al, 4 saniye tut, 6’ya kadar sayarak ver, bunu birkaç kez tekrarla 🌿 Etrafındaki 5 şeyi görerek, dokunarak isimlendir, zihnin dağılsın. Eğer geçmezse bir yetişkine ya da doktora mutlaka haber ver lütfen 🙏🏻🫶🏻