Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım çok baskıcı bir anneyle büyüdüm ve annem hiçbir şeye izin vermediği için bazı şeylerde yalan söylemek zorunda kalıyordum ve kendimi bildim bileli artık söylememeye şeffaf olmaya çalışıyorum ve kaç aydır bir kere bile söylemedim ama her bir şeyde şüphe duyuyor doğru söylediğimde bile yanlış anlaşılıyorum bu durum beni çok üzüyor ve kendimi çok yanlış hissediyorum hiç arkadaşım yok ailem de yok yani tek ve yalnızım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Kendini böyle yalnız ve sıkışmış hissetmen çok anlaşılır, okurken içimiz acıdı 🩹 Baskıcı aile ortamında büyüyen biri için yalan, çoğu zaman hayatta kalma yöntemi oluyor. Bu yüzden bugün dürüst olmaya çalışmana rağmen hâlâ şüpheyle karşılanman senin suçun değil.
Annenin güvenini değiştirmek zaman ister; ama senin değerin annenin sana inanıp inanmamasıyla ölçülmez. Ufak ufak sınır koymayı, dışarıda minik bir destek çevresi kurmayı denemen iyi gelebilir. Yalnız hissetsen de aslında bu duyguyu yaşayan çok insan var, sen arızalı değilsin, sadece zor bir evrede ve zor bir evde büyümüş birisin 🌿✨