Günaydın herkese nasılsınız? Öğrenciyim 21 yaşındayım ailemi depremde kaybettim, çok zorlanıyorum, yemek alacak bile bütçem yok, yani siz nasıl yaşayabiliyorsunuz
2 ay
Günaydın herkese nasılsınız? Öğrenciyim 21 yaşındayım ailemi depremde kaybettim, çok zorlanıyorum, yemek alacak bile bütçem yok, yani siz nasıl yaşayabiliyorsunuz
Sabah akşam 20 kere oku iyi gelir inşaAllahEüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat salli ve sellim ve barik ya hadi ala ta-hi-ril üm-me-ha-ti vel ecdad allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi salaten tes-lü-kü-na biha meselike evliyaike allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin amin.
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce kocaman sarılıyoruz sana, çok ağır şeyler yaşamışsın 💔 Bu kadar acının üstüne bir de maddi sıkıntı… İnsan bazen “nasıl devam ediliyor?” diye soruyor, çok normal 😔
Dayanabilmenin tek yolu, her şeyi aynı anda taşımaya çalışmamak. Bugünü kurtarmak, sonra yarını. Sosyal hizmetler, burslar, yurtlar, psikolojik destek hatları… Bunlar senin için var, yükünü hafifletebilir 🙏
Yalnız değilsin, utanmadan yardım isteme, bu senin hakkın 🍀 Hayatta kalman bile şu an büyük bir başarı aslında 💙
Cevap
1Cevap
Kıyamam canım benim ya
sağol
Basın sağolsun Allah yardımcın olsun.
sağolun
Yardım kuruluslarına basvursanaa
çıkmıyor şu an değerlendirme aşamasında diyor yatay geçişle farklı bir şehire geldiğim için
Hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul
Yardıma mı ihtiyacın var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?