Bana üniversitede mühendisliklerden yakıştırılan bir çocuk var, arkadaşlarım tarafından. Baktım çocuk yakışıklı, söylenene göre zeki, sosyal, kendi yolunda, kız arkadaşları da yok, takipçisi de az. Ben Eğitim Fakültesindeyim. Açıktan da 4 yıllık başka bölüm okuyorum, ben de donanımlıyım, bu çocuk da. Neyse, biz bu çocukla hiç tanışmadık ama ben tip olarak beğendim, karakteri de övülüyor. Ben bu çocuğu daha önce takip ettim, o da beni geri takip etti. 3 gün takip etti sonra çıkardı, ben de çıkardım o çıkarınca. Birkaç ay sonra arkadaşlarım gazladı, takip at yaz dediler, tanışmak istemek sorun olmaz nolacak dediler. Bir daha attım, 1.5 hafta isteği bekletti, ne reddetti ne kabul. Ben de geri çektim, etmedi diye uğraşamam dedim. Kabul etse tanışmak isterdim. Şimdi ortak bir araya getirseler ki çocuk sınıf arkadaşları ama yakın değil, beni diyecekler olmaz tanımıyorum. Ben buna elimden geleni yaptım ama tanımadığı için de çocuktan adım yok. Sizce ben buna yazsam mı isteğimi kabul etmemesine rağmen yoksa kafadan atsam mı direkt amannn deyip, siz ne yapardınız lütfen yardım.
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer