Veterinerlik mezunuyum, 87 puan aldım ama atanamadım. Bir süre çalışmıştım ama şu an evdeyim, çalışmıyorum. Güzelim, açığım. Bugün bir misafir oğluyla geldi, ben bilmiyorum, annem söyledi niyetlerini. Sonra Bodrum'da inşaatta çalışıyormuş çocuk. Eve girdim, herkes sohbet ediyordu içeride, bu çocuk da yemek yiyordu mutfakta, utandı beni görünce. Merhaba dedi, ben de merhaba, hoş geldin dedim. Sonra 3 saat erkek kardeşim onu esir aldı, beraber oyun oynadılar bilgisayarda ama çok sessiz sakindi. Gidince annem dedi, fena kazanmıyor, yakışıklı, seni beğenmiş, istiyor dedi. Lise mezunu dedim, kızım ne yapacaksın diplomayı, bir konuş dedi. Ben de hiç belli etmedi bak niyetini dedim, güldü annem. Gidersin Bodrum'a fena mı olur dedi. Sizce şans vermeli miyim, kültür farkı olur mu aramızda? Yakışıklı da çocuktu, sessizdi, lise mezunu, sadece inşaatta çalışıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bence şans vermen iyi olur, kültür farkı tabi ki olabilir ama önemli olan kişinin karakteri ve davranışlarıdır, yakışıklılığı ve sessiz olması da iyi özellikleri gibi görünüyor, annen de olumlu konuşuyor, denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran4 ayDeniycem çok sessiz efendiydi kardeşim esir aldı onu
En İyi Cevaplar
İnan kendini geliştiren insan üni ya da lise mezunu fark etmiyor her türlü geliştiriyor. Lise mezunu bi tanıdığım var çocuk benden daha çok şiirlere, kitaplara kendini geliştirmeye hakim. Kafanın uyuşmaması ayrı sırf lise mezunu diye elinin tersiyle itmen ayrı şeyler. Bir şans ver, zorla evlenecek değilsin ya
01 Yorumla
Soran4 ayVericem ben gorucu geldiğini bilmiyordum ki çok sakindi ondan şaşırdım
Kültür farkı ihtimali vardır ama bazı insanları hayat yetiştirir o farkı kapatırlar
Sen bir konuş çeklncelerini korkularını söyle düşüncelerini al
Açık açık konuş yarın bir gün kavga etmeyelim anlat de
Anlayın birbirinize uyarsa ne ala
Görüşünce evlenme zorunluluğu yok03 Yorumla
Soran4 ayTanışmak istiyorum yüzünü beğendim sessiz sakindi ama o gözle bakmamıştım hiç kendisi de bana söylemedi senin için geldik diye cok sakindi utangaçti biraz da
Soran4 ayEvet
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Merhaba güzel insan ✨
Önce şunu bil: Üniversite mezunu olmak seni kimsenin üstünde ya da altında yapmıyor ama hayat görüşünü, beklentilerini çok etkiliyor. Ben de Boğaziçi Sosyoloji mezunuyum, kariyer odaklıyım ve eğitim farkının ilişkiyi ne kadar zorlayabildiğini hem kendi hayatımda hem mentorluk yaptığım kızlarda çok gördüm.
Şans vermek istiyorsan önce kendine şu soruları sor: Onun hayata bakışı, kadınlara bakışı, senin kariyer hayallerinle uyumlu mu? Sen ileride tekrar çalışmak, belki uzmanlaşmak istersen “eşim çalışmasın” diyecek biri mi, yoksa destekleyecek biri mi? Bodrum’a gitmek tatil gibi geliyor olabilir ama orada nasıl bir yaşam seni bekler, sosyal çevren, özgürlüğün, iş imkânların ne olur, bunları mutlaka düşün.
Eğitim farkı tek başına engel değil ama çoğu zaman hayat tarzı ve hedef farkını da beraberinde getiriyor. Konuşmadan, tanımadan “evet” deme. Sohbet et, değerlerini, hayallerini, kadın-erkek eşitliğine bakışını yokla. İçin ısınır, saygı ve uyum görürsen neden olmasın; ama en ufak iç sesin “ben küçülürüm, kısıtlanırım” diyorsa kalbini dinle.
Unutma, kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin, önce sen mutlu ve güçlü olacaksın. ✨ Kararını “yalnız kalırım” korkusuyla değil, “ben nasıl bir hayat istiyorum?” sorusuyla ver. Her koşulda kendi değerini, emeğini ve hayallerini öne koy, gerisi gelir. ✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
Verebilirsin bi şans yanç meseleğine bakarak yargılamamak lazım biraKonuş baktın sarıyor neden olmasın ama sarmazsa anlarsın zaten fikir ayrılıklarını falan bi konuş
010 Yorumla
Soran4 ayKonuşmak istiyorum zaten sadece meslek olarak değil diploma olarak baktım yoksa ben onunla çalışır çabalarım 3 kuruşunu 5 kuruş yapmaya çalışırım hiç gocunmam çalışmaktan babam bana koca parası yemeyi ogretmedi
- 4 ay
Şimdi şöyle diploma bir kağıt parçası bendede var ama bir işe yaramıyor mesela bu zamana kadar kendini geliştirebildiyse taşıcaktır seni ben öyle demek istemedim koca parası yersin demedim sadicesarmazsa fikirleriniz uyuşmazsa olmaz okadar ama diplomaya takılı kalma diploma hiç birşeye uaramıyor bende baba mesleği şoförlük yapıyorum mesela diplomalı şoför
Soran4 ayAnladım yok herkes parası yok falan demiş de ona istinaden söyledim bende tanımam lazım evet
Soran4 ayVericem zaten efendi bir çocuktu diye o da ben misafir sandım annem diyince şaşırdım hiç bakmadı bile bana çünkü
Soran4 ayHiç etmedi yemek yiyordu utandı ağzında yemek varken merhaba dedi sadece bende merhaba hoş geldin dedim ben misafir sanıyorum annem söylemedi sonra kardeşim odada esir aldı onu oyun falan oynadılar çay bisküvi getirdim onlara işte orada teşekkür ederim dedi ekranı izliyordu garibim
Soran4 ayBakalım vericem
Gizli Üye(18-24)4 ayİnşaatta toz içinde çalışan birisiyle olmazdım ben ama sen bilirsin. Annenden daha mantıklı düşündüğünü düşünüyorum.
03 Yorumla
Soran4 ayNeden
Cevap sahibi4 ayDüzenli çalışıp duramaz, masa başı daha iyi bebeği çocuğu olan bir adam için.
Soran4 ayZaten proje bazlı çalışıyorlarmış maaslari da ona göre degisiyormus benimde çalışmam gerekebilir zaten
Gizli Üye(18-24)4 ayBana pek de fena gelemdi bi denenebilir erkek kardeşinle vakit geçirmesi artı puan kazandırtrı
011 Yorumla
Soran4 ayBeraber oturdular hep ben girdiğimde yemek yiyorlardi çok utandı görünce beni kardesimle oyun oynadı zaten
Cevap sahibi4 ayBence şans verilir
Soran4 ayUmarım pişman etmez beni taniycam
Cevap sahibi4 ayGelişme var mı
Soran4 ayEvet var telefonla aramaya başladı beni
Cevap sahibi4 ayE hayırlı olsunnn
Soran4 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi3 ayŞu an nasıl
Cevap sahibi3 ayBaya merak ediyorım ben bu olayı
Soran3 ayşu an konuşuyoruz hala bir onlar gelecek bizde kalacak birde biz annem babamla iade ziyaret gidicez çok garip hissediyorum evlenince onunla yasiycam evimin kadını olucam falan garip
Cevap sahibi3 ayGerçekten garip şeyler ya umarım mutlu bir sona baglanırsınız
Gizli Üye(18-24)3 ayFena kazanmıyor derken ne kastetmiş olabilir? Sen atanırsan ondan fazla kazanmaz mısın?
02 Yorumla
Soran3 ayAtansam 104 bin lira alacağım tabiki geçerim
Soran3 ayFena kazanmıyor derken 80 k falan sanırım
Gizli Üye(25-29)4 ayüniversite mezunu oldun da noldu eminim o oğlan senden daha çok kendini geliştirmiştir zihniyete bak
01 Yorumla
Soran4 ayKızım kötü bir şey mi dedim ben olur mu diye sordum
Diploma önemli değil ama bi mesleği olsa ya da dükkanı falan daha iyi olurdu diye düşünüyorum
019 Yorumla
Soran4 ayMaasi iyiymiş ben olur mu diye sordum zaten paraya felan bakmam beraber çalışırız mesleğim var benim
Soran4 ayHiç bilmiyorum
Soran4 ayBiz batman
Soran4 ayEvet
Soran4 ayNe..
Soran4 ayNe sorcan
Soran4 ayÇok bel altı mesaj geldi üzgünüm içeriğini bilmem lazım
Soran4 ayNeyse anlaşamıyoruz böyle sana iyi geceler
Soran4 ayYazsana
Soran4 ayNe soracaksan
4 ayBekarlık sultanlıktır. İnsan karpuz gibidir dış görünüş gelip geçiçi içine bak asıl ,
06 Yorumla
Soran4 aySen hiç bk yıkayan sultan gördün mü
- 4 ay
Eski devir ile şuanki deviri zamanı aynı zannetme , Eskiden bayan erkek namusum derdi ayrılmazdı , Evlilik güvene dayanan sevgi ve saygıya dayanan bir şey. Bir şey anlatacağım ama burası müsayt değil
Soran4 ayŞimdi de ayrılmam
- 4 ay
Neden çok mu beğendin
Soran4 ayHem beğendim hemde evlilik cocuk oyuncağı değil
- 4 ay
Allah mesut etsin ömür boyu mutluluklar dilerim.
Diploma önemli mi knk sence yapma herkes okumak zorundami
07 Yorumla
Soran4 ayBen okudum ama anlaşabilir miyiz diye onun için soruyorum yakışıklı çocuk yoksa
Soran4 ayBuyuk olur zaten başka türlü olmaz
Soran4 ayBen taniycam bakalım pişman etmez beni umarım çok efendi bir çocuktu ben normal misafir sandım hatta komiğime gitti esir aldı kardeşim onu bilgisayar başında oturamadi içeride 😂
Soran4 aySağol kardesim
Cidden diploma yami bakacaksın
01 Yorumla
Soran4 ayHayır sadece endişelerim var tanisicam diploma önemli ama her şey değil tabi aşkta
sakın çocuğu yakma durduk yere.
027 Yorumla
Soran4 ayNiye
Soran4 ayO istiyor beni
Soran4 ayÇok efendi çocuktu
Soran4 ayBen sadece endişelerim var soruyorum
Soran4 ayTanımak lazım efendi
- 4 ay
Neden sessiz adamdan kaçarsın kadın olsan?
Soran4 ayBende onu anlamadım ne başıma geldiyse bu yaşıma kadar su çok konuşan erkeklerden geldi
- 4 ay
@downtothewell sessiz adamın ''efendi'' adamın yarın öbür gün incel olma ihtimali daha yüksek çünkü. o çok konuşan herifler dediğin kitle kadınsızlık çekmediği için kadınlara karşı biriken bir öfkeleri yok size uhlevi anlamlar yükleyecek kadar değer vermiyorlar ama bu efendi adamlar genelde kadın bulamadıkları için zamanla kadınlara genel olarak kinlenmeye başlıyorlar sonu da elliot rodger gibi oluyor (hepsi seri katil olacak diye bişey yok tabi ama psikolojilerinin olumlu gitmediğini de söylemek mümkün)
Soran4 ayNe biliyorsun kiz sikintisi çektiğini
Soran4 aySizin cok olumlu sanki
- 4 ay
sence kız sıkıntısı çekmese annesinden seni ayarlamasını mı isterdi? ya da yanında utanıp sıkılır mıydı? sen kız sıkıntısı dediğimde ne anladın bilmiyorum ama bir kızın yanında utanan erkek de kız sıkıntısı çekiyor demektir çekmese utanmazdı bunun efendilikle de alakası yok bu arada ben ne haza beyefendiler tanıyorum utangaçlıkla alakası bile olmayan. bir erkek utangaçsa zaten kadın sorunu çekmesi sünnet gibi bişeydir.
Soran4 ayEfendilikle alakası yok diyor allahim ya sanki çocuğu tanıyor belki güvendiği evlenmek istediği biri olsun diyor belki güzelim beğenmiş olamaz mı ayrıca çekse bile sorunlu olduğu anlamına gelmez ki efendi olduğu anlamına gelir akıllı olur
- 4 ay
tamam birader sen nasıl biliyosan öyle yap hani erkekleri benden iyi biliyosun ya, kızım sıkıntı zaten kızı kendi bulamaması hala yok güzelim yok güven, senden güzeli de güvenilir olanı da dışarda var, bulamıyosa demek ki asosyal bi herif ağzı laf yapmıyo kızlarla arası iyi değil ve bunun efendilikle alakası yok yıllardır bitmedi her ezik büzük çekingen tipe efendi diyip geçtiğimiz.
Soran4 ayNe biliyorsun belki güvenilir evlilik için ciddi birini arıyor terbiyeli işte aklı oynasta değil sizin gibi ezik büzük dediğin çocuk tek eliyle indirir seni
Soran4 ayHer gorucu evlenen hiç mi arkadasi olmuyor
- 4 ay
ya bacım kurban olayım sözümona görücünü savunucan diye bari asılsız asılsız indirir seni falan diye boş yapma zaten fiziksel anlamda ezik büzük demek istememiştim de 1- beni indiremez, inanırım bi çok kişiyi indireceğine keza inşaat işçisi gücü kuvveti yerindedir illa ki de beni indiremez tek başına burada reklam yapmaya niyetim yok beni sıradan eğitimi olmayan biri tek başına yenemez övünmeye çalışmıyor bu nesnel bi gerçek senle benim yaşımı toplayıp 2 yle çarpsak dövüştüğüm ve yendiğim insan sayısının yarısı etmez. 2-ezik büzük diyorum çünkü bir de eğer dediğin gibi kalıplı malıplı gücü kuvveti yerinde bi tipse de böyle pısırık davranıyorsa bu adam efendi falan değil özgüvensizdir, görücü evlenenin arkadaşı olmuyo demedim kızlarla arası olmuyo dedim. aklı oynaşta değil derken de ayıltayım görücü evlenenlerin çoğunda eğer utangaç değilse yıllarca her kızla takıldıktan sonra ararlar güvenilir kızı.
banane naparsan yap ama gözünde fazla büyütme sonra apışıp kalırsın.
Soran4 ayYa bos bos konuşuyorsun efendi işte zina yapmak istemiyor sizin gibi kıskanıyorsun o yüzden
Soran4 aySeni indiremez tamam Cüneyt arkinsin sen Bruce Lee sin sen brad pittsin 😂
- 4 ay
1-sen şu geçen ki evlilik guzellemesi yapan zina etmek istememeyi kiskandigimizi söyleyen s. lak kız mısın la yoksa? Yahu neyini kiskanayim bunun? Ne evlenmek isterim ne de zina ettiğimi kafaya takarım aksine çocuğa üzülüyorum 2 gece eğlenecek diye kalan hayatında seni çekecek. 2- Bruce Lee de değilim Brad pitt te ne sanıyorsun bilmiyorum ama bazı insanlar senin beyefendi kocişlerinin aksine daha okuma yazma öğrenmeden önce yumruk sallamayı öğrenmiş olmak zorunda kalabilir hayat senin sandığın gibi evlilik ve efendilikten ibaret değil
Soran4 aySlak sensin grzkli m. alll 2 tokat attın mı bakalım seni kimse sevmediği için kıskanıyorsun seni çekmeyen olduğu için şanslı diğer kadınlar en azindsn
- 4 ay
Tamam o kızmışsın, ya arkadaş ne pis bı ağzın var senin nasıl çirkef bı kızsın sen yahu senin gibisi sevecekse aman eksik kalsın insanın senin gibi seveni olduktan sonra düşmana gerek yok. Dar görüşlü yobaz bı tipsin yahu niye kiskanayim sevmeyi sevilmeyi belki aromantigim? ben daha önce ilişkilerim de oldu ama yok sevmiyorum sevilmekde ilgimi çekmiyor herkes senin gibi olmak zorunda mı?
Soran4 ayBen değilim de pslk yapan o... sbuluk yapan hanzoluk yapan karaktersizlik yapan sensin burada sakın üste çıkma seni kim ne yapsın s.. kindirik gtu bklu bir grzklisin insanlara çamur atmak da ustune yok
- 4 ay
üste çıkmaya çalışma? durduk yere bana hakaret edip aşağılamaya iftira atmaya başlayan sensin senin görüşlerini paylaşmıyorum diye ve ben mi çamur atıyorum ben mi hanzoyum? ben mi pisliğim? niye? senin gibi değilim diye mi? beni kim napsın diyosan bunu lütfen git eskilerime söyle eminim güzel cevapları olacaktır bazıları senin yobaz kulaklarına ağır gelebilir gerçi ama neyse
Soran4 ayYa sg git p. slk o çocuğu seni bende sana kendi fikrimi söyledim ruh hastası yobazın önde gideni sensin damızlık s.. can seni kim ne yapsın atması serbest at bakalım t. op
Gizli Üye(18-24)4 ayKendin bilicen işte bazı ötnekleri var maalesef akkına girmek istemem
029 Yorumla
Soran4 ayBir tanımayı deniycem
Cevap sahibi4 ayDene dene özele gelirsen ben sana bişey anlatcam
Soran4 ayYok
Cevap sahibi4 aySen bilirsin
Soran4 ayHep bel altı sıkıldım engellemekten
Cevap sahibi4 ayBel altı mı kızım beğendiğin erkek var neyin belinin altı
Soran4 ayÖzele çağıranlar spam yememek için cagiriyor genelde
Cevap sahibi4 ayNe alaka kardeşim uzun diye djejdjejd neyse ya bak tanış yaşa daha iyi banane gerçekten
Soran4 ayYaz o zaman
Soran4 ayOzel ne alaka
Cevap sahibi4 ayHerkesin görmesini istememiştim anımı
Soran4 ayGizlisin yaz sıkıntı olmaz sonra silerim ben 😃sil diyince sen seni
Cevap sahibi4 aySonradan gizlendim amaan anlatırım sonra
Soran4 ayYazarsan yaz sorun değil
Soran4 ayBelki acarim
Cevap sahibi4 ay🤷♂️👋
Soran4 ayAc hikayeni bana mesaj yaz
Soran4 ayEkliyim seni merak ettim
Cevap sahibi4 ayYav gerek yok sıkıntı yok valla diyorum canın sağolsum sana yazmam yanlış xaten
Soran4 ayBoş lak lak yapacam demiyorsun da neyse tamam yazma sen bilirsin iyi geceler
Cevap sahibi4 ayBoş lak lak yapsam her yer kız
Soran4 ayNeyse kardeşim iyi geceler hiç uğraşamam vallaha daha demin birisi bel altı konustu özelde ona canım sıkıldı sen hikaye diyince de yaz dedim özele
Cevap sahibi4 ayYav gardaşım yazana şak diye gidiyon aq biz bişeyi düzgünce söyleyince ağzını yüzünü eğiyosun git allah aşkına sıfır fark sende
Soran4 ayTamam sonra aç da ekliyim dedim sen hikaye anlaticam diyince
Cevap sahibi4 ayAklında denemek var zaten dene bir sonra beğenmezsen dönersin
Soran4 ayTamam aç hikayeni merak ettim
Cevap sahibi4 ayGel
Soran4 ayMesaj at xper yetmiyor
Cevap sahibi4 ayTamam bak
biraz görüş kendin karar verirsin bence
03 Yorumla
Soran4 ayOyle olur mu acaba yakışıklı çocuk çok utandı görünce beni beğenmiş beni ama hiç belli etmedi beni beğendiğini bütün gün bilgisayar oynadı kardeşimle
Soran4 ayBeğendim , annemde tanış konuş diyor
Gizli Üye(25-29)4 aySana kraliyet prensi lazım napcan inşaat çocuğunu
07 Yorumla
Cevap sahibi4 aySu iq ile üni bitirmiş okuldaki ineklemeyi kültür sanıyor sjsjsj
Soran4 ayOk..
Soran4 ayInekleme veterinerlik 😂😂😂cahil
Cevap sahibi4 ayMecazdan da anlamıyor
Soran4 ayBos konuşma
Cevap sahibi4 ayKes antilop
Cevap sahibi4 ayGece gece uğraşmam senle beynim dönmüş öyle tepeden bakarsan millete Allah yerin dibine atar ne bk oldum diye şaşırırsın
4 ayEvlen git
01 Yorumla
Soran4 ayTanımak. lazim önce
Gizli Üye(18-24)4 ayYaşlar kaç peki inşaat da işçi mi taşöeren mi
028 Yorumla
Cevap sahibi4 ayVe açığım derken çoçuk geldiğinde nasıldın ki
Soran4 ayBaşım açık diyorum yani giyinen kuşanan makyaj yapan bir kızım ayağımda oje vardı
Cevap sahibi4 ayGüzell bakımlısın yani yaşlar kaç peki sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Cevap sahibi4 ayVe inşaat da maaş olmaz yevmiye oda 30 da 30 değil 20 gün zar zor olur her ay
Soran4 ayBen 26 oda 29
Soran4 ayİyi dedi annem durumuna
Cevap sahibi4 ayFiziğin de iyiyse çoçuk senden gözünü alamamıştır boy kg n kaç
Soran4 ayHiç alakası yok çok efendi çocuktu
Cevap sahibi4 ayİyi derken kime göre yani 15 gün anca çalışıyorlar dayanamıyorlar biz işvereniz inşaat da oda ortalama ustay sa 45 50k ediyor
Cevap sahibi4 ayHmm fiziğin nasıl peki güzel mi
Soran4 ay80 k
Soran4 aySanane fizigimden
Cevap sahibi4 ayHer ay değişiyor o kazanç
Soran4 ayTamam
Cevap sahibi4 ayMerak batman demişsin de batman da mı yaşıyorsun yoksa batı mı
Soran4 ayBanane zaten
Cevap sahibi4 ayBen senin fiziğini merak ettimm ya söylesen ojeni bile söyledin sonuçta
Soran4 aySanane yaa
Soran4 ayNe yapacaksın fiziğimi
Cevap sahibi4 ayburada açık açık söyleyim mi ahqhshs
Cevap sahibi4 aySöyle işte alt üstü boy kg söylücen
Soran4 ayYa işine bak
Cevap sahibi4 ayObez değilsin dir umarım sitenin yarısı gib
Soran4 ayÇirkefliğe vurmaya başladın silicem böyle konuşmaya devam edersen
Cevap sahibi4 ayE söyle sende da
Soran4 aySöylemiyorum seni ilgilendirmez çünkü
Cevap sahibi4 ayKürt müsün
Soran4 aySanane
Dengin değil