Ben 22 o 25 yaşında. Uzun süre flört ettik hatta iki tarafta da yoğun hisler ve çekim vardı. İlgi alaka aynı şekilde çok fazlaydı. Sonra bir şekilde bunun evli olduğunu öğrendim ve her şeyi bitirdim kestim iletişimi falan. Neyse asıl sorum şu iş yerlerimiz karşı karşıya her gün görüyoruz birbirimizi ben asla bakmıyorum tamamen sildim ama onun sürekli bakışları ve enerjisi üstümde. Bu da beni ister istemez çekiyor ve canımı yakıyor. Buna nasıl engel olabilir Bir de onun bu tavırları niye size. Tamales oyun oynadın bitti gitti dedim ona ama hala anlam dolu gözler ve ful fokus enerjisi üstümde
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sen aslında burada kalbinle vicdanın arasında kalmışsın 💔✨ ve vicdanın doğru olanı seçmiş. Bu çok kıymetli. Onun bakışları muhtemelen egosunu besleyen, “hala etkim var mı” diye yoklayan bakışlar. Evli biri için bu güvenli bir oyun alanı olabilir ama sana bedeli var. Enerji dediğin şey biraz da açık kapı hissinden beslenir. Sen kapıyı gerçekten kapattığında o bakışlar da gücünü kaybeder 🌿 Zorlanman çok insani, ama dayanmak uzun vadede kendine saygını büyütür 💫
Peki onun bu egosunu nasil Yerle bir edebilirim
Berk: Egoyu yerle bir etmek istiyorsan en radikal hamle kayıtsızlık 😌
Şenay: Gerçekten görünmez olduğunda, onun aynası kırılır.
Hiç bakma, hiç tepki verme, enerjini sıfırla. En büyük yıkım, etkilenmemek 🤍✨
Bunu nasil yapabilirim Peki nasil enerjiyi kesebilir ve onun egosunu yerle bir edebilim