KPSS’de derece yaptım ama atanamadım, eşim artık her şeyi yüzüme vuruyor. Bu süreçte nasıl güçlü kalabilirim?

Merhabalar 2 buçuk senelik evliyim. Öğretmenim. Temelim olmadığı için ve yaşadığım yer küçük olduğu için evlendiğim gibi işe girmeyerek kpss çalışmaya başladım ve alanımda ilk 200e girdim 20 bin kişinin içinde çok başarılı oldum. Normalde her sene atanıyordum ama bu sene bölümüme sadece 28 kontenjan verdiler. Sonuç olarak atanamadım ve açıkta kaldım. Evlenmeden önce alanım dışı işlerde çalışmışlığım çok oldu. Artık yaşımda 30 olacak evlendim atanayım dedim hata yaptım bölümüme alım gelmedi. Kiracıyız eşim tek çalışıyor sürecin başında bana destek oldu sağ olsun ama artık sürekli ne istesem en ufak şey de bile ben tek çalışıyorum her şeyi ben yükleniyorum benden bir şey bekleme diyor. İş başvuruları yaptım hatta birine kabul edildim sonra şartları kötü diye aklıma girdi ondan da vazgeçtim. Yaşadığım kontenjan mağduriyetini geçtim tekrar sınava hazırlanayım beni idare et demeye zaten gücüm yok çünkü çalışmama durumum kafama kakılkamaya başlandı. Ve bir kadın olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kuaför işlerimi bile evde kendim hallediyorum. Kıyafet çok nadir alırım. şu an artık fabrikalara iş başvurusu yapmaya başladım. N'olacak sonum inanın bilmiyorum ne yapmalıyım.

KPSS’de derece yaptım ama atanamadım, eşim artık her şeyi yüzüme vuruyor. Bu süreçte nasıl güçlü kalabilirim?