AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Civciv. Babamin calistigi kumeste yanlislikla ustune basmistim.
Aaa balık
Ama bilerek değil kendiliğinden öldüler
Yetişkin bir insanın el ebatlarında bir sarı kız öldürdüm askerdeyken :D
Yengeç. üstüne çıkıp bayıltıp akabinde taşla iflahini kesmistim. çocuktum o zamanlar
Üstüne çıkıp nası bayılttın ya eter mi sürdün :D taşla olan kısım tam vahşet heralde
İşte et olan kısımlarına denk gelince heyvan kendinden geçiyor tabi
Yengeçlerde ısırabilir aslında tehlikeli ya... Hamam böceğinden falan korkar mısın ya da o tarz büyük böceklerle karşılaşınca naparsın
bocekten korkmam ben. elime bile alırım
Hamam böceği kırkayak ele alınır mı ya :D şimdi normalden büyük olanlardan ama bir hamam böcük görsen napardın duvarda
Hamam böceği görünce ele almak gibi bir fantazim yok ama iddialasirsam alırım yani biçıkarım olması lazım.
Sevgilinle iddialaştın ve üstüne basıp çıtırdatmanı istiyor ama normalden büyük yapabilir miydin ahaha :D
Ya ben hayvanlardan tiksinmem.
solucan suyu icmisligim var, doğayla uyumluyuz.
Yuhh öğhhk :D yukarıda dediğimi yapar mıydın :D
he ciddiyim bunda. olm zehirlendiğim için yaptım. solucan panzehirdi neapalim.
aynen yaparım ne var la bunda.
tiksinme ve korku duygum hayvanlarda minumum
Küçükken fare öldürmüşüm ama şu an gelse cırlaya cırlaya kaçarım
Hadi çocuk başına iyi cesaret büyüdükten sonra neydi en büyük leşin :D
hiçbir şey. et yiyenler de sinek yazacaklarına dürüst olup dana yazsalar ya...
Ee otlar canlı sınıfında değil mi?
hahaha :D canlı ama acı çekmiyorlar
belki benim yediğim dana felçliydi o da çekmiyodu acı belki nerden biliyon
felçli hayvan yenmez, cahil olma.
Acı çekip çekmemesi değil hiçbir canlının hayatını sonlandırmaya da hakkı yok o zaman insanların? Ayrıca sinek yazacagina dana yazsın ne demek sinek acı çekmiyo mu neden küçümsedin 😂
üslubun saldırgan olmadığı için açıklıyorum.
1. evet, hiçbir canlının hiçbir canlının hayatını sonlandırmaya hakkı yok fakat maalesef ki canlılar, beslenmek zorunda. buraya kadar tamam. besin maddesi olarak iki çeşit var insanlar için: 1. hayvanlar 2. bitkiler. buraya kadar da tamam. sorun şu; hayvanlar acı çekiyor, bitkiler acı çekmiyor yapılarından dolayı + hayvan yetiştiriciliği Amazon'un bile 2/3'ünü yok etmişken ve dünya suyunun %75'i hayvan yetiştiriciliği için harcanırken, hayvan yemek hem hayvana acı vermek bakımından hem de doğayı yok etmemek açsından yanlış. beslenmek zorunda olduğumuz için de ben acı çekmeyen ve yetiştiriciliğinde ve sulamasında doğaya zarar vermeyen bitkileri tercih ediyorum çünkü senin de bilincinde olduğun gibi, bir hayvana acı çektirmeye hakkımız yok.
2. sineği küçümsemedim fakat tabağına, beslenmesinden kesimine kadar türlü kötü şartlarla gelen danayı, hayvandan saymayan ve daha da kötüsü o danayı öldürdüğünün farkında olmadığını zannedenler var
yani ben aslında sineği küçümsemedim, danayı hak ettiği yere yücelttim.
(''farkında olmadığını zanneden''in yerine ''farkında olmayan'' kelime bütününü koy, yanlış yazdım o bölümü
Bak sen de bir yere kadar haklısın evet ama şöyle de bir şey var doğadan bahsetmişsin evet doğa doğal olaylar hayvanların büyük çoğunluğu etle beslenir biz de hayvanlar alemindeyiz ve bu yaptığımız aslında en doğal şey. bir aslan ceylanı avlayıp yediğinde ceylan acı çekiyor evet ama bunu tuhaf karşılamıyoruz çünkü iç güdüsel olması gereken o insanların da proteine ihtiyacı var bunu sen de biliyosun ve insanoğlunun ortaya çıktığı ilk dönemden beri avlanmaya ihtiyacı var yani bu doğal bir döngü o onu yer onunla beslenir o başkasını yer ve böylece zaten denge ayakta kalır ayrıca gerçekten hayvan sever bir insanım her gördüğüm hayvanın karnını doyurmaya çalışırım kendim de kedi besliyorum bizim bu hayvanlara verdiğimiz mamalar da mecburen tavuklu balıklı ya da dana etli bu bir döngü dediğim gibi o hayvanlara ot yediremezsin
Sinek konusu şakaydı zaten 😂 ayrıca üslubum asla saldırgan olmaz her görüşe saygım var mantık çerçevesinde
buna verecek çok mantıklı ve akılcı bir cevabım var. hayvanlar hayvanları tüfekle öldürüp, temizleyip, tavada ya da fırında pişirip üstüne sos döküp yemiyor. hayvanlar, hayvanları elleriyle avlayıp çiğ yiyor. sen hayvanlar alemindeyiz lafını, eti fabrikasyondan geçirince çürütüyorsun zaten, yani doğallıkla uzaktan yakından ilgisi yok.
insanların proteine ihtiyacının olduğu, dünyada söylenmiş en büyük yalan! proteine en çok ihtiyaç duyulan zaman bebekliktir, proteini en iyi karşılayan şey de anne sütüdür. anne sütündeki protein oranı nedir? %2. evet yanlış okumadın sadece %2. bu arada ette sandığından çok daha az protein var, asıl protein baklada.
ilk çağlarda hayvan yenmesinin nedeni, yerleşik hayatın eksikliğiydi, yerleşik yaşam geldi tarım arttı hayvancılık azaldı. bu bir ihtiyaç hiçbir zaman olmadı yani.
doğal döngüde dışarıdan hayvan takviyesi yoktur, var olan hayvanla yetinirsin. ama senin doğal zannettiğin şey hayvan yetiştiriciliği yaparak aslında olmayan bir hayvan nüfusu
yaratıyor ve bu doğaya ters.
hayvanlarına et verebilirsin çünkü onları doğaya bıraksan kendi imkanlarıyla zaten et yiyebilirler. ama insan bunu kendi imkanlarıyla yapamaz ;)
şunu okumalısın www.kizlarsoruyor.com/.../a36402-hayvan-eti-yemenin-insana-dogaya-zararlari-hakkinda-yuzlesmemiz
bu sitede bu şekilde ilk kez tartışıyorum ve çok hoşuma gitti, umarım saldırganlaşmadan devam eder :)
Bu sitedeki kimsenin tüfekle hayvan öldürdüğünü sanmıyorum bu noktada yazdığın açıklama biraz saçma oldu. Ayrıca ben hayvanıma et veriyorum bak buna normal demişsin ee o zaman o hayvanın canı yanmış olmuyor mu doğal olunca? Önceki yazdıkların gercekten mantıklı gelmişti ama son yazdığın şeyle baya bir saçmaladın bence ayrıca bir insan da hayvanı boğarak öldürüp tabii ki yiyebilir ama bunu düşününce bile benim midem bulandı sen hayatın boyunca hiç et yemedigini iddia edebilir misin peki
Doğal zannetmiyorum hayvan yetiştiriciliği diye bir şeyden haberdarım zaten. Anne sütü ve bakla olayına gelince bu konuda çok fazla bilgim yok sadece öğrenmiş oldum
benim dediğim saçma değil, kendi imkanlarıyla kendi elleriyle avlayıp çiğ yemeden, fabrikasyondan geçirip ''bunlar doğal'' demek saçma, doğada fabrika yoktur :D sen anlamadın, hayvanın hayvanı yemesi doğal çünkü o doğal yollarla yiyor, insanın hayvan yemesi doğal değil çünkü doğal bir süreç yok. ben hayatım boyunca hiç et yemedim, çocukken de reddettim et yemeyi, doğduğumdan veri vejetaryenim yani. aslında hepsi mantıklı ama işin içine önyargı girdikçe ve insan kendini savunamadığını anlayınca saçma gelebilir, mantığınla okursan sen de anlayabilirsin.
hayvan yetiştiriciliğini ilk kez duyuyorum derken? şuana kadar yediğin hayvanların zaten doğada yaşayan hayvanalr olduğunu düşünmüyordun herhalde? yediğin her hayvan, doğal olmayan ortamlarda, fabrikalarda, çiftleştirme yoluyla ve insan eliyle çoğaltılıyor, doğada bu kadar dana bu kadar koyun vb. yok zaten. bence'yi okuyup cevap yazarsan daha faydalı olacaktır. açıklayıcı olmuştur umarım.
Hayvan yetiştiriciliği diye bir şeyden haberdarım yazdım yalnız
Kesinlikle ön yargılı bir insan olduğumu düşünmüyorum bana mantıklı gelen noktalara mantıklı dedim zaten farkındaysan? Herkes kendi istediğini yapmak da özgür tabii kimseye laf düşmez ben de aman aman bayılmam ete çoğu zaman yemem hatta benceyi okuyacağım fakat sadece bir kaynakla yetinmem zaten yani sen de her okuduğuna okudugun anda inanma bence ayrıca ön yargı demişken burdaki et yiyen herkesi ellerinde tüfekle gezip hayvan avlıyomuş durumuna düşüren sensin biraz daha başka fikirlere saygın olmalı bence
Kendimi savunamadığım falan yok ayrıca gayet sonuna kadar savunabilirim sana bunu düşündüren saygılı üslubum ve senin de haklı olduğun noktalar var yazmam falan oldu herhalde. Ayrıca tartışmanın amacı körü körüne tartışmak değildir senin haklı olduğun noktaları kabul etmem gayet doğru bir şey ve kendimi savunamadığım anlamına gelmez
yalnız sen hiç anlamadın... birincisi öyle yazdığını sonradan fark ettim, silmeye fırsatım olmadı haberdar olman iyi. ikincisi hayvan yemeyerek iyi yapıyorsun, tebrik ederim kısmen de olsa. üçüncüsü, buradaki kimse tüfekle hayvan öldürmüyor, o kısmı baya yanlış anlamışsın, tekrar edeyim: hayvanların birbirini öldürmesi normal çünkü onlar fabrikasyon değil doğal yollar kullanıyorlar ama insanların hayvan yemesi doğal değil çünkü ilk çağlardan beri birtakım icatlarla hayvan öldürüyorlar, bu icatlar da doğada bulunan şeyler değil, insan yapımı. yani en fazla bilgisayar kadar doğal, yani doğal değil kısaca. tüfek kısmı şu, hayvanlar tüfek kullanmıyor ama insanlar avlanırken tüfek, bıçak, kapan vb. kullanıyor, günümüzde de bu geçerli, bu yüzden bu yollardan hiçbiri doğal değil. koyun kesmek de dahil buna çünkü orada da bıçak var. açıklayıcı olduysa ne mutlu
yani sen bıçak kullanmıyorsan bile birileri bunu senin için yapıyor ve sen hayvan ölümüne para veriyorsun. dördüncüsü hayvanları öldüren ve hayvanların yaşam hakkına saygı duymayan birine saygı duyamam çünkü insanla hayvan arasında bir fark yok. bu arada birkaç kaynaktan araştırmadan bir şeye inanmam, 2 yıl boyunca bu konuyu araştırdım.
diğer mesajına gelince, benim haklı olduğum konuları söylemen beni bir şeyde hak sahibi yapmadı, tersine mutlu etti. mantıklı biri olduğunu anladım. ama bir mesajın var ki sadece ''şurası saçma burası haksız burada saçmaladın''dan oluşuyor, ne bir kaynak var ne bir şey. buna yönelik olarak da yukarıda yazdıklarımı yazdım. yoksa kaynakla konuşalım en iyisi. bence'yi okuyup cevap vermen daha doğru bir tartışma olacaktır, ben de senin gibi sınırları aşmak istemem, zaten kendime yakıştıramam.
Şu an hiç müsait değilim benceyi de okuyamıyorum beni eklersen daha sonra konuşuruz ciddi anlamda ha ne gerek var dersen kendin bilirsin yalnız şundan emin ol ben de bir hayvanın caninin yanmasını isteyen bir insan değilim kesinlikle
konuşmaktan zarar gelmez, ekledim. müsait olduğunda okumanı da çok isterim
Araba kullanırken nir kediye carptim ama bilmeden olduu cok aglamistimmmm:(
Hadi ya çok üzücü gerçekten.. zaten kazayla olanları kastetmedim öyle şanssızlıklar herkesin başına gelebilir.. isteyerek varsa onu alalım:)
Yok valla isteyerek bir canliyi oldurmem sivrisinek haric:))
Olan hep o gariplere olmuş zaten:))
karıncaları öldürüp sonra üzülüp gömüp fatiha okurdum :)
En büyük karınca mı
kafam kadar kertenkele öldürmüştüm pişman değilim sevaptır 😀
hayır ya o da bir canlıdır sonuçta, o kadar büyük kertenkeleleri nerede görüyorsunuz ve nasıl öldürüyorsunuz
yazlıkta bahçeden girmiş
nasıl öldürmüştün? nası bir sevap işlediğini merak ediyorum
uyandığımda bacağımın üstündeydi sopayla vura vura öldürmüştüm
Kaldırıma karga yavrusu düşmüş yanlışlıkla ezmiştim bütün sülalesi tepeme üşüşmüştü Allâhtan evimden uzaktaydım çok kinci ibnelrr
Hamam bocegi bilmeden araba ile carpip oldurdugum horoz en buyugu
Kuşun üzerine basmışım 3 yaşındayken. Ölmüş. Sonra da toprağa gömmüşüm
Küçükken aksamdan kapani koyardım sabah uyaninca ilk isim gdip kapanlara bkardm fare gelmismi diye snra kediye verirdim yesin diye birde sevgimle ördek avina gdiyoz mevsiminde 2 senedir
Kipri oldurmustum kucukkende buyuk dedemi zehirlemism
Ben hiçbirşey öldüremem yanlışlıkla karıncaya falan basmışsam bilemem
Katilim ben :/ su kaplumbagami canli canli gömdüm daha ne olsun
Kesin kış uykusuna yatınca -_- Dayim öyle yapmisti da😄
@EcemDenissova evet :(( bilmiyordum yattiklarini
Kotu olmus ya😑
Ahahah:D :D
Argentinosaurus , Yeryüzünde yaşayan en büyük canlıdır ve et oburlar tarafından katledilmişlerdir.
böcek , baş parmağım falan kadardı ya da biraz daha ufak
Büyükmüş ki yinede hamam böceği falan gibi bişey miydi nası öldürdün
evet ondandı terlikle vurarak
Adını anmadığına göre biraz huylanıyyorsun heralde:)) öyle büyük olunca tek vuruşta gitti mi
evet böcekelri hiç sevmem özellikle uçanları , birkaç defa vurmuşumdur oldu baya :D
tek leşin bu muydu peki sayın zanlı :D
daha çok kaçıyorum ben :D
Sen git en vitaminsizlerden kaç, en büyüğünü hoşaf et.. kadınları hiçbir konuda anlayamıyorum ki zaten :D
Kara sinek duvara konmasını bekledim sopayla plastik benim için çok büyüktü katil oldum sanırım aman tanrımmmm
kucuk bocekler oluyor
ustlerine su dokerek boguyorum :D:D
Büyükleri görünce topuk heralde:))
Yakında sevgilime yavşayan sarı kaşarı öldürebilirim:)
Aman aman:) ölenler arasında ne var peki
Sinek böcek fare karınca bir de tavşan :)
Yuh:)) şaka heralde:)
Hiç acımam hayvanlara sadece panda seviyorum en küçüğünden :)
Fareden korkmayan kız mı olur nası öldürdün fareyi zalım:)) büyük müydü
Fareden korkmuyorum o benden korksun iğreniyorum sadece :)
Fareden korkmayan tek kızsın heralde:)) nası öldürdüğünü söyleyecen mi:)
Meslek sırrı söylenmez :D
Yaa hainlik yapma:))
Zalımsan yaa:)
O değilse sorunun içine ettik sshjs
Sana etmek serbest bu kadar cesur kızlar yapabilir:)
Örümcek .. Öldürmek istemiyodum ama mecbur kalmıştım çok yanlış yerdeydi . 😃
Nerdeydi ki:) o kadar büyük müydü
Odamdaydı 😃 sevmem BN böcek filan fazla büyük değildi
böcekleri öldürüyo musun hamam böceklerini falan
Hayır
bir keresinde yanlislikla kurbaganin ustune basmistim.. :(
yanlışlıkla olanları hariç tutuyoruz, böyle şanssız olaylar yaşanabiliyor
Gece çıkan kocaman kelebeklerden oldurdum daha doğrusu oldurttum 😞
sayılmaz!
Sinek böcek o zaman
son kararı verecen mi polis mi çağırayım
Son kararımm
Küçükken akvaryuma elimi sokup yakalayabildiğim balığı sıkıp balkondan aşağı atardım
Tavuk kesmiştim galiba, iyi hatırlayamadım şimdi. Onu saymazsak sinek veya böcek öldürmüşümdür.
Onu da sayalım tavuğu istemeden kesmiş olamazsın :D
yılan 2 meter boyundaydı pezemek otomatikle öldürdüm
bir tek karıncaları öldürebiliyorum diğerlerinden korkuyom yanasamıyorum :)))
Domuz çsrptım arabamı oldurdu kendi ölmedi 😄 sonrası kedi 🐱 kendi kendine gel di oldurdu arabam lastıgın altındaa kaldıı 😞
Kuş.
Kuşu evde kovala kovala korkudan dolabin arkasina gidip ölmüş orada
Anneannemin evi eski tip avlulu evlerden. Onlarda kaliyordum avluda fare öldürmüştüm 😄😄
Soracak olursanız kapının arkasına saklanıp taş atmıştım 😄😄😄
Ahaha :D kapının arkasında saklanırken yanına mı geldi:)) korktuğun için mi saklandın yoksa hain bir pusu kurmuştun :D
Korkmam ben pusu kurmuştum 😄 Abim sağolsun kertenkelelerle büyüdüm 😄😄😄😄
İlginçmiş ya ben genelde kadınların böyle şeylerden çok korktuğunu sanardım :D fare çok hızlı değil mi ya nası denk geldi ve hemen öldü mü
Yanına gitmeye kortum zaten dedem fark etti öldüğünü 😄😄 Hiç ses çıkarmadım bende 😄 Bilmiyorum ya ben iğrenmiyorum 😄😄
İlginçmiş :D başka bir şey var mı listede hamam böceği kırkayak falan
Olmazmı 😄😄 Tek huylandigim ucan bir siyah dev böcek var ucuyor diye huylaniyorum 😄😄😄
Dediğin uçan hamam böceği heralde onlardan burada var :D karşılaştığın iri hamam böceklerinin sonu nasıl oluyor peki :D
Terlik şov 😄😄😄😄😄
Aynı soruyu sanada sorucam o zaman şimdi tavanda parmak boyunda bir hamam böceği görsen ne yapardın samimi söyle ama korkmak da serbest :D evdesin ve tavanda duruyor:))
Oklavayla düşürmeye çalışırım 😄 parmak boyunda böcek mi olur ya 😄😄😄
Ya inanmıyorsunuz ama cidden büyükler var ya :D oklavayı sürecek misin gerçekten ona :D
Evet sonra yıkarım nolcakki 😄😄
Olsun ya yinede sürme bence:)) hadi diyelim oklavayla ulaşabileceğin bir yere indirdin.. dıırrımmmm dımm dımm gerilim şimdi başlıyor ama büyük olduğunu da unutma :D
Elime ne geçerse dalarım 😄😄😄😄😄
Yaa abartmadan söyle ciddi söyle ya şu an başına gelmiş gibi :D heralde önceden eline bir şey almış olursun o ana kadar
Ya en önemli yerinde cevabı yazmadın :D
sinekkkkk ... şöyle hızlı bir şekilde " bir git ya " edasıyla vurdum. cama yapıştı :)
Cekirge, fare, akrep 4 senedir daha dokunmadım bir hayvana
Çok defa yılan, yengeç öldürdüm. Bir kaç kere de akrep öldürmüşlüğüm var.
Hatırladığım bunlar. :/
sivri sinekti, telefonun ekranına yapışıp durdu onun suçu.
Hahhahah. d
Kedi onuda bebn öldürmedim trafoya girmişti o sekilde ölmüştü
Köydeydim yilanin kafasini taşla ezdim
Oha l*n buradaki kızlar cesurmuş yılan büyük müydü
At sineğii kocamandı O. o
bu da mı 38 numaralı terlikle
Ahaha soran ya :D
Hayır biber gazı :/
Haydaaa.. iyi ki siz sağsınız
Sağım evet :/ çok korkmustum gisliii :'(
korkmakta haklısın sonuçta sinek bu parçalayabilir adamı
Ustume geldi tam hırçın pençeleriyle parcaliyordu ki biber gazi sıktım :/
Maşallah Türk polisi bile bu kadar yetenekli değil
Tesekkurler :/
Ayıyla kapıştım kanka
Ayı, öküz bunlar bol ama ironi yasak bu soruda:))
Hehe peki :D sinektir.
Haha melek sayılırsın:)
Öldürdüğüm en büyük şey kendimdi.
Fare hemde kolum kadar
Hadi ya kızlar çok korkar ama biraz abrattın sanki büyüklüğünü :D
Ayni evde kader arkadasi ol bakim boyum kadar olsa yine savaşirdm 😀😱😀
Çok ciddiyim daha fareden korkmayan kız görmedim :D nerde gördün peki o kadar büyüğü ve nası öldürdün:)
Ispartata unv okurken kaldigim evde önceleri minicik yavrulari vardi onlarda başta korktum e aliştk süpürgeyle bir kere vuruyodum ölüyoalrdi ama sonu gelmiyodu meger azgın analari varmiş onu fırçayla biri karşiya gecti bende kapiya vura vura öldurduk😀
Tek değilmişsin ama:)) gerçekten o kadar var mıydı boyu ya tahmini ne kadardı.. Suç ortağın erkek miydi ondan mı cesaret aldın :D
He erkekti annem beni top ederdi 😀😀
Ahah ya ne biliyim kadınların çok korktuğunu sende biliyorsundur genelde :D baya cesaretliymişsiniz ama:) o kadar büyük fareyi evde nası farketmediniz ya! öldürmek zor olmadı mı çok hızlılar kaçıp size saldırmaya çalışmadı mı kediler bile korkuyor o kadar büyüklerden :D? ciddi merak sardı beni ya :D :D
Ya cidden çok merak ettim aydınlatılmayı bekliyorum :D
Ya ne kötüsün be:(( :D
Eig sec anlatayim 😈😈😈
Ahaha o nası bir şantaj :D sen ne anladın bilmiyorum ama ister inan ister inanma ilk jez duydum ve şaşırdım çünkü erkeklerin bile çoğu tırsabilir emin ol
Abartmadan anlatırsan vericem söz:))
Neyi anlatiyim. sende istersen bir daha yakalayim itten kupektn korkmuyosunuz kuçuk hayvandan niye korkuyonuz onu asıl ben anlamadm ne yapa bilirki o senden kaçar sen ondan kacarsin
Lağım farelerinden çoğu insan ürker ve o kadar büyükse birde.. ya sizin üstünüze zıplamadı mı ya da kaçmadı hızlı hayvanlar günlerce fare arayanlar evde:) zor olmadı mı öldürmek
Ben kapida durdum çıkisini engelledim. arkadasm bana dogru kovaladi 😀🚬🚬
Birde en diyosun ki ne var bunda şuradaki kızların üstüne o kadar büyük fare koşsa çoğu bayılır :D Sen ilk hamle ne yaptın zıplamaya veya ısırmaya çalışmadı mı
Ne yapacak ya sen de nasil bisesin kacmaya calisti vurdim hade yeter skldm
Asıl sen niye bu kadar gerginsin bende onu anlamadım :D Sanki kötü bişey söylüyoruz nası yaptn diyorum sen sadece öldürdüm diyip duruyosun:)
Sivrisinek ve ari haric gerisini kazara öldürdüm
suç aletin ne oluyor genelde:)
Elimle genelde ariyida adi aklima gelmeyen bir sey onla
Böcek örümcek arı.
O da nefsi müdafaa idi.
Sana mı saldırmaya kalktılar :D hamam böcüğü kırkayak falan mıydı
Güvercin :/ aspirin içirdim hayvana zorla :/
Hay Allah :D ama isteyerek olanları soruyorum
Isteyerek hmm :) arı
en fazla sinek/böcek öldürüyorum
Yani normal olan bu sanki ama en büyük olan neydi aklında kalan:))
hamam Böceği yapistirdim terliği kafasına
O kadar büyük müydü ki.. acayip bir ses çıkıyo ya onlardan
hemde nasıl büyüktü zor öldü iyy aklıma getirdin bak sabah sabah 🙈😂😂
Ya ben naptım o kadar etkileniyosan bağışlasaydın hayvanın canını :D
savası kendisi başlattı ya o yenip balkonu işgal edecekti ya da ben kendimi sectim :)
Evde bile değilmiş keşke ittireydin aşağıya :D hemen pat-küt
denedim ertesi gun geri geldi inat etti derdi balkon mu sanıyorsun gözü evdeydi kesin :)
Belki o başkasıydı :D şaka bir yana bazıları cidden hormonlu gibi ve çok hızlılar hemen öldü mü tekte
onlar hepsi aynı örgütten :) hayır once şapşallasti yavaş gelmiş sonra sağlam vurunca öldü içimdeki canavarı ortaya çıkardı
Şapşallaştı :D içinde de harbi canavar varmış ya ben öyle büyük bir şey öldüremem hayatta böcekte olsa kıyamam
biz kadınlar böyleyiz cesaretsiz gorunebiliriz ama savaş başlatırlar ise içimizdeki canavar cikiyor ortaya böö diyeeee 👻👻😄
Saçmalama seninki kesinlikle istisnai bir durum böcekten korkup üstüme nescafe döken kız var:)
reflex 'tir o yoksa o kızda bilir eline terlik almasını 😂😂😂
Ne terliği ben kafama geçirmediğine şükrediyorum :D ayrıca senin gibi zalım olmak iyi bişey değil :D
zalimlik mı benim yaptıgım olsa olsa nefsi müdafa 'dır 😅😅😅
Aynı boyutlarda görsen bir tane daha ne yaparsın peki :D
haneye girmeye çalışmıyorsa bırakırım gitsin 😜😜
Hiç samimi gelmedi niyeyse :P :D direk hanedeyse :D
dön başa alırım terliği elime 😂😂😂 Kaçış yok o böcek eve giremez ⛔️🚫😄
Yılan. Kafasını ezerek kopararak.
Ne cesurmuş buradaki kızlar ya büyük müydü yılan :D
Sordun cevapladım laf olsun diye cevap vermiyorum. Abartılacak kadar büyük değildi ama yavru da Sayılmazdı.
bir şey demedik bizde.. genelde kadınlar korkar böyle şeylerden o yüzden söyledim.. uğraştırmadı hiç neyle öldürdün
Ben de bir şey demedim zaten yanlış anlaşılma olmasın. Ne bilim buradaki kızlar ne cesur falan deyince dalgaya alınmayı sevmem öyle hissettim ondan yani 😊 pek Korktuğum söylenmez Dediğin gibi çoğu kişi korkar belki de hiç karşılaşmadıklarından dolayı falan. Bir Kürek yetiyor küçük bir bahçemiz var orada gördüm nereden geldiyse artık. Insanın biraz da içinde olacak babadan gelme sanırım ben de ki cesurluk 😁
Dalga geçmek gibi bir amacım yoktu zaten dalga geçilecek bir durum da yok:) evet cesurmuşsun gerçekten birazcıkta acımasız ama:)
Bu Tür şeylere karşı diyelim 😊 yoksa çok acımasız bir yanım yok :)
Biraz sohbet mi etsek ya sıkılıyo musun sende
Böceklere sprey sıktım :s
Toplu katliam mıydı:)
Yok 2 tane spreyi skarken bile yüregm agzmdaydı korkudan o spreyi skıcak kdar yaklasym derkn ölüyodm korkudan bn böcek görüp bayılan insanm. d
Haha ne korkaksınız:))
Kücükken korkutmuslar bni
yok ya hiç öldürmedim daha çok böcek falan
bazı böceklerde normale göre büyük oluyor gerçi
yani:)
Fare , yılan , akrep öldürmüştüm
Yok yokmuş ya kadınlar için sıradışı bir durum.. onları nası öldürebildin
Dağ gezileri...
Deniz analarını öldürüyodum hep :D
Nerede görüyosun o kadar çok bide onlar dokununca yakmıyor mu ya:))
Çok var ya jöle gibi :D yakmıyor hiç en son avşa adasında kesmiştim :D :D
Ya cani ne istiyosun zararsız canlılardan kesip biçiyosun falan :D
Çok zevkliydi sonradan bıraktım ama :D kesip yeniden atıyodum denize
Allah eline düşürmesin karşimm :D başka leşlerin var mı :D
Karınca, sivrisinek ve hamamböceği :(
Net zalımsın ya :D yalnız benim bildiğim tüm kızlar korkardı hamamböceğinden burdakiler pat-küt girişmiş :D
:D tabikii
en son sivrisinek öldürmüştüm :D
En büyük bu muydu:))
sanırım buydu :)
Melek sayılırsın o zaman:)
sen ne öldürdün bu kadar
Benimde akrep:)
oo çok çılgınca :D
Öyle sayılırız:)
:D :D
Sinekti hala acirim cok kotu bir sekilde olmustu /
Merak ettim
Bır Kadın Öldürdüm:))
Çakıyla aslan öldürdüm
Ahahah:))
Kurban kesmiştim, 300-400 kg'şik tosun du.
Sinek :D sinek ilacı sıkarak :D
Mavi balina ile teke tek kapışmışlığım var
küçükken akrep öldürmüştüm
Hamam bocugu.
Cinayet aleti-44 numara terlik
Senin değildi heralde neden orantısız güç kullanıyorsun:))
Oda balkonumuza gelmeseymis.(babamin terligi )
Ne bilsin ya böcek böcek olduğuna pişman olmuştur zaten:)