Annem babam var. Ama istedigim hicbir seyi ne maddi ne manevi alanda karsılayamiyirlar. Bende neden dogurdunuz istediklerimi yapamayacaksaniz diyorum. Tek amaclari yemek icirmek onun haricinde yok baska bir sey. Keske evlatlik verseydiniz diyorum. Keske ailemizi kendimiz secebilseydik. Sizce adaletsizlik degil mi bu durum? ( ergenlik degil uzun suredir boyle dusunuyorum)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnce brz ilerde nası kendi ayaklarım üstnde durabilirm onu düşün. herkes 4 4 lük doğmuo bu dünyada herkesin bir yernde bir yamukluk oluo illa. mesele bunu düzeltebilmende ztn. bnmde ailem çok sıkıntılı ona bakarsan 24 yaşındaym daha sevgilim var diyemiorum doğulumuyuz desen değiliz. maddi olarak desen özel okuldayım ama istediğim hiçbi kıyafeti alamıorum kendime hatta sadece yemek falan yiyebiliorum o kdr. adamlar okuluma para yatırıo lüksüm yok yani. en yakın arkadaşımın cip'i var alışverişe gttiğimizde 100-200 den aşağa kıyafet almıo. insann canı istio tabi kendinede bişeler almak falan . geçen 100 lira istedm diye dünyann lafnı yedim mesela. ama ypcak bişe var mı yok. şöle bakcan olaya mesele var olan malı yemek değil, olan malın üstüne bir tuğla daha koyabilmek ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılCok uzucu bir durum Allah sabir versin
Cevap sahibi+1 yılsanada vala ne dym. bazen bişelerin olması için zmnı gelmesi gerekir
En İyi Cevaplar
+1 yılYa annen baban olmasaydı, yetiştirme yurdunda büyüseydin?
O zaman da "insanın anne babasının olmaması gibi adaletsiz bir durum yok" derdin.23 Yorumla
Soran+1 yılOnlara lafim yok zaten o durumda cok aci.
- +1 yıl
O zaman ne kadar şanslı olduğunu aklından çıkarma.
Her ne kadar senin için ideal ebeveyn olamasalar da onların varlığı yetmeli.
Soran+1 yılDogru aslindaa
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbense yanlış düşünüyorsun onlar seni büyükmek okutmak için ne kadar çabaladı görmemişsindir annen seni 9 ay karnında taşıdı hayat şartlarına yapacak bişey yok seçim hakkın olsa ne olacaktı belki sengin zübbe çocuğu olacaktın ama hiç mutlu olmayacaksın belki kibirli biri olacaktın seni kimse sevmeyecekti zengin olup mutsuz olsan daha mı iyi olacaktı bence sen şımarıklık bencillik yapıyorsun en azından annen baban var seni sevenler senin için uğraşanlar var hadi annen baban olmasaydı tamamen yalnız kimsesiz olsaydın ne olacaktı o açıdan düşünmelisin birde
02 Yorumla
Soran+1 yılResmen yalnizim ortak paylastiginiz hicbir sey yok zsten
- +1 yıl
nasıl yani emin ol benim kadar yalnız değilsindir
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın anne-babası, ırkı, sağlığı bir adalet değil, imtihan unsurudur. Senin sıkıntını anlayabişiyorum da keşke şikayet etmek yerine çözüm üretebilsen. Bu daha mantıklı ve güzel.
021 Yorumla
Soran+1 yılCozum diye bir sey yok bu durumda istegimiz disi sonucfa
- +1 yıl
Eğer hep sorunlara yoğunlaşır ve de çözüm bulmak için uğraşmıyorsan twk birşey söyleyebilirim:
Çözüm kondomdu. Onu da akıl edemediler. :(
Soran+1 yılHa ha ha
- +1 yıl
İnsan sorunlarını çözmeye meyilli olduğu kadar insandır. Bunu demeye çalılıyorum sana.
Soran+1 yılHı hı evet
- +1 yıl
Allah anne-babana sabır versin.
Soran+1 yılSabir gostercekleri bir durum yok
- +1 yıl
Doyumsuz bir çocuk insanın başına beladır.
Soran+1 yılBir kez istedigimi yapsalar isticek miyim dahasini acaba?
- +1 yıl
Tabi. Bir dediği iki edilmeyince insan doymaz.
- +1 yıl
Şaşırdım doğrusu
Soran+1 yılBende sayginizi bozmadan sabirla cevap yazmaniza hayran kaldim. Sagolun
- +1 yıl
Bu en dobra ve malesef ağzı bpzuk halimdi. Ama sorunun çözümüne bir katkım olmadı ki.
Soran+1 yılCozulcek sorun yok ortada elimden bir sey gelmiyor ki
- +1 yıl
Gelmeli. Çünkü insanın olduğu yerde sorun, sorunun olduğu yerde çözüm vardır.
Soran+1 yılTek cozum kabullenmek ama boyun etmekte benim yapima aykiri o yuzden sorguluyorum kiziyorum etrafa
- +1 yıl
Boyun eğemezsin. Ama sorgulamakla zıvanadan çıkmak arasındaki o ince farkı bilerek hareket etmeli bence.
Soran+1 yılDogru zaten bir an parliyorum sonra sorun cikartmiyorum problem yok yani
- +1 yıl
İşte o "bir an"ları azaltalım.
Soran+1 yılPekii
- +1 yıl
bu soruyu buradan kaldırma ve hesabını da silme olur mu. biraz büyüyünce ya da -belki seni sadece anne olmak kurtarır- anne olunca bu yazdığına gülecek ve pişman olacaksın. senin -18 olduğunu iddia ediyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
22Cevap
İmkanları olmadığı için , isteklerini yerine getiremiyor olabilirler mi? Gerçekten onlara şu cümleyi söylüyor musun : isteklerimi yerine getiremeyecekseniz , neden dünyaya getirdiniz...
Eğer doğruysa şaşırdim.. maddi durumları nasıl ailenin , hangi şehirde yaşıyorsunuz25 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu soyluyorum kotu İzmir
- +1 yıl
Arkadaşım fazla paraları yoksa bu onların suçu değil ki , aç değilsin açıkta değilsin. Madem sıkıldın adam akıllı bitir okulunu iyi bir ünv git. İş hayatına atıl istediklerini kendin elde et. Sanki ailenin parası varda sana vermiyorlar. Tek sıkıntın maddiyat olsun , allah korusun hasta da olabilirsin , bedeninde bir yerin sakatta olabilirdin. O zaman dünya kadar paran olsa nafile. . Şükür et daha kötü hayatta olan insanlar var. Ben ailemden ayrı yaşıyorum , öyle zenginlik içinde değilim ama şükür ki bu gün de Allah bana nefes almam için can vermiş. Elim ayağım sağlam , ailem hayatta. Hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil. Şükür et , ailenin değerini bil bu gün sana birşey olsa onlardan başkası başında durmaz ve üzülmez. Başkasınin hayatlarına ve o dizilerde gördüğün hayat gerçek değil.
Soran+1 yılDiger ailesi iyi olan insanlardan bir adim geride baslamak cok yorucu ve uzucuu
- +1 yıl
Ben hiç öyle düşünmüyorum , hiç bir zaman bir başkasının hayatına özenmedim. Çünkü özenti mutsuzluk ve isyanı beraberinde getirir. İnsanı Allaha karşı bile isyana sürükler.. dikkat etmek gerek. Beterin beteri olduğunu unutma.. hayat çok kısa , etrafında ki ve kendinden bulunan güzellikleri görmeden var iken yok olmakta var. Ve ölüm uyumaya benzemez. Boş ver rüya peşinde koşmayı , okuyorsan önüne bak , kendi hayatını kazan. şu an senin öyle fırsatın var yarın bir gün senin çocuğunun da sana öyle sözler söylemesini istemiyorsan , başarılı ol..
emin ol annen babanda böyle bir yaşamı seçmek istememişlerdir, ellerinde avuçlarında yoksa nabsınlar, biraz onların açısından bakmaya çalış, ergenlik değil demişsin ama bu düşündüğün tam ergen kafası hatta şimdi yataga git battaniyeyi çek üstüne hüngür hüngür ağla
26 Yorumla
Soran+1 yılKomik
Soran+1 yılİnsanlarin sorunlarini ergensin diyip dalga gecmek ayri bir komik
Soran+1 yılPeki ya dort dortluk evlatlarini yasatanlar?
Senin her istediklerini alacak parayı nereden bulacaklar? Helal yemek boğazından geçiyorsa şükret. Ozaman çok biliyorsan okumazsın gider orda burada çalışır ne istersen onu alırsın. Madem bu kadar şikayetcisin okuma. O Okumayıda adam olmayı da sana ailen sağlıyor. Cahil cahil konuşma.
03 Yorumla
Soran+1 yılCalismama izin vermiyorlar
Soran+1 yılCabalamiyorlarki calismak icin sorun orda zaten tembeller resmen digurup birakmislar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyarin birgun seninde cocugun oldugunda seni bu yasa bu hale getirebilmek icin ne cektiklerini anlayacaksin. Birde ustune anne ve babani begenmiyorsun. Karnini doyuruyorlar. Uzerine kiyafet aliyorlar. Okutuyorlar. Daha ne yapsinlar. Herkesin her istedigi olmaz. İleride çalışır kendi parani kazanir ne istersen alir yaparsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bazilarinin ki oluyor. Bakamiyoraaniz neden dogurdunuz diyorum elimden bu kadar geliyor diyorlar. Bunun kadar kolay kacis yolu yok. Pisman bile olmuhorlar
Cevap sahibi+1 yılbegenmiyorsan cek git. nerden para bulursan bul. senin yaptigin ailene yaptigin hainliktir.
- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayat şartları ve bu şartların insanlar üzerinde yarattığı tesir ne yazık ki böyle...
İmkanların yoksa bile özenmeyi bırakıp, sabretmeyi öğrenmen gerek!
Senden çok ama çok daha kötülerine iyice bakıp, haline şükretmelisin!12 Yorumla
Soran+1 yılDogru duzgun ilk yorum sagolun.
- +1 yıl
Rica ederim.
belki onlarda senin gibi birini istemiyorlardı sen denk geldin öyle mi düşünelim o zaman? onların da seçme şansı yok ki senin de evlenip bir çocuğun olup böyle şeylerle karşılaştığın gün gelene kadar anlayamazsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlara bir zararim yok merak etmeyin.
imkanım olsa babamı getirebilirdim
senin yaptığın şımarıklık olur meleğim.
9 ay karnında taşıyıp ortaya atmak da analık değil tabi.
çoluk çocuğunun lokmasını karı kız kumarda harcayan da olmadığı gibi.11 Yorumla- +1 yıl
haklısın ablamm
+1 yılanne babanın evlat seçememe durumu kadar adaletsiz bişey bu mağlum bazıları hayırsız oluyo evlat demeye insan utanır
21 Yorumla
Soran+1 yılTabu tabi
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ona bakarsan anne baba da çocuğunu seçemiyor, ya da insanlar çirkin veya güzel olmayı seçemiyor. Bu liste uzar gider. Bence elindekilerle yetinmeyi bilmen gerek, ayrıca herkesin imtihanı farklıdır seninki de böyle belki
00 Yorumla
+1 yılHayat kola y değil zengin dogmus fakir buyumus biri olarak tavsiyem su ailen yanindaysa gerisi bos bir babayi cok aradim gerci annemde calismaktan gordugu yok ya onun icin kiymet bil el oglu sana o kiymeti verecek diye bir sart yok
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten aile kiymet vermezse el oglu napsin. Deger falan verdikleri yok olsaydi cabalarlardi
- +1 yıl
bir insanin degeri nasil olculur belki ailene gore sen kotusun tek basina yargi olmaz. Her istedigini yaparlarsada bir degerin olmaz
Soran+1 yılDeger aileden gelen bir seydir tartismasiz.
- +1 yıl
Bazi insanlar sevgisini ilgisi gostermez. belki annen baban boyledir. aileni ve dostlarini kotu gunde tsnirsin yakim cevremden biri olsan daha ii akil vereyim. bu arada sen kotusundur demiorum kizini kessen kili kipirdamayan babalarda var
Soran+1 yılSevgi gisteriyorlar ama coluk cocuk seyler. Deger vermek sadece maneviyat degikdir
- +1 yıl
Sen biraz değil bays baya maddi olarak simartilmak istiyorsun
Soran+1 yılEe tabi
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzun süredir ergenlikten kurtulamadığın aşikar belkide ailenin her istediğini alamması senin için bir fırsat çalış aklını kullan hırs yap eğer başarırsan ilerde drsin iyiki annem babam sizsiniz !!!
04 Yorumla
Soran+1 yılBos teselliler bunlar
- +1 yıl
Emin ol annen baban herşeyini alsalarda boş insan olduğun sürece yine mutlu olamazsın
Soran+1 yılCok sacma
- +1 yıl
şu an sana söylenecek her mantıklı şey saçma gelecektir :):)
Kusura bakma ama aptalsin boyle dusunuyorsan cennet o ana ve babanin ayaklari altinda biliyorsun degil mi onlara of kelimesinin bile denmeyecegini yazik belki alamiyorlardir ana baba evlatlari icin yasarlar bunu hic unutma
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan beni uzgun gorduklerinde cabalamiyorlar
Soran+1 yılİnsan cicugunun gelecegini dusunmez mi?
+1 yılSende çalış ozaman ergen değilsen, kendi ayaklarının üstünde dur.
Ağlayacana adaletsiz diyeceğine Hakkı'yla paranı kazan geçin. Çocuk gibi davranmanın lüzumu yok.23 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum
- +1 yıl
O kadar hem okuyup hem çalışan insanlar var.
Resmen Çocuk gibi davranıyorsun.
Soran+1 yılİzin vermiyolar
+1 yılSen onlara iyi bir evlat olabiliyor musun?
Önce bunu bir sorgula.04 Yorumla
Soran+1 yılOldum zaten bunun karsiligini alamamak uzen
- +1 yıl
Yorumda okuduğuma göre aranızda 40-50 yaş farkı varmış. 20 yaşında olsan 60-70 yaşlarındaki insanlardan bahsediyoruz. Burada sadece şımarıklık derler buna tatlım. İnsanların annesi babası yok.
Soran+1 yıl60 70 yasindalar diye bana bakmicaklar mi? Genckende boylelerdi
- +1 yıl
Bakamıyorlardır belki paraları yoktur. Sen bir işe gir çalış.
+1 yıldoğru söylüyorsun ama hiç kimse anne-babasını kendi seçmedi. afrikada zulu kabilesinin bir bireyi olarak dünyaya gelmek istermiydin? aç susuz sıcakta yaşama savaşı verenler ne olacak?
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi katiliyorum sadece tek tarafli bakmiyorum
+1 yılanne babanın da seni seçememesi kadar adaletsiz bir şey yok :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar para istiyorsun? ne almak istiyorsun söyle vereyim yeterki anneni babanı rahat bırak b. raz anlayışlı ol olurmu? yapabilirmisin bunu? o ışık var mı sence?
04 Yorumla
Soran+1 yılBaskasindan para bulsunlar demiyorum. Onceden tedbir alurlardi bana biraz deger verseler
Cevap sahibi+1 yılonlarda inan bana çok mutlu değillerdir bu durumdan ama ellerinden birşey gelmiyorsa gelmiyordur. ellerinde olsa neden seninle paylaşmasınlar. bunları ne kadar yazarsak yazalım sen anlamayacaksın. ilerde daha iyi anlarsın. sanada kızmıyorum seninde haklı tarafların elbette vardır. ama onlardan nefret etme lütfen
Soran+1 yılElimde olmadan nefret ediyorum malesef
Cevap sahibi+1 yılsende bu düşünce yapısı olduğu sürece elinde olmadan kendi içinde kaybolacaksın buna emin olabilirsin.
Yazık sana acıyorum. Bu Dünya'da ailem olsun başka bişe olmasın diye düşünüyorum aksine
17 Yorumla
Soran+1 yılDemekki sizi mutlu edecrk seyler yapiyorlar herkrs ayni sartlarda degil
Soran+1 yılTek sorun anlasamamak mi sizce cok yuzeysel dusunuyorsunuz
- +1 yıl
katılıorum müsadenle
Soran+1 yılFedakarlik yok ortada yalniz
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların çocuklarını da seçebilme şansı yok malesef.
26 Yorumla
Soran+1 yılAma bakamayacaksa cocuk dogurmama gibi bir secenekleri var.
- +1 yıl
Senin gibi çocuklarının olacağını nerden bilsinler? Adaletsizlik bence de keşke seçme hakları olsaymış. O zaman seni seçmezlermiş.
Soran+1 yılBakamayacaklarsa diyorum farkederseniz!
- +1 yıl
Hani aç mısın? Biraz şükretmeyi bil.
Soran+1 yılAbv ya aclikmis
- +1 yıl
Kes. Bela okuma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir de şöyle düşün evlat seçme şansları olsaydı seni mi seçerlerdi :D
14 Yorumla
Soran+1 yılBeni cok seviyorlar zararim yok onlara onlarin bana zarari var
Cevap sahibi+1 yılmesela ne gibi sorunlar yaşıyosun?
Soran+1 yılİstedigim hicbir seyi alamiyorum cok yaslilar kafalar uyusmuyor cok sıkıyorlat
Cevap sahibi+1 yılya o sıkıntı bende de var bana göre olması gereken şeyler onlar için gereksiz falan, onları değiştiremeyeceğim için olduğu gibi kabul etmek en iyisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim annemde öyle sadece para veriyor oda zorla offlayıp pufflayıp veriyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBizimkilerde para bile yok abv
+1 yılanne babayı seçmeyi boşver dünyaya gelmeden önce yaşayacağın hayat gösterilip gelmek istermisin diye sorulsa daha iyi olabilirdi
00 Yorumlakundakta nasıl seçeceksin konuşmayı bile bilemezken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞüphesiz dunyanin en iyi en merhametli her yonden kusursuz bir annesine sahibim kelimeler yetmez canımdan bir parça
01 Yorumla
Soran+1 yılMerhamet tamam venim annemde de var ama yetmez
+1 yılmk ne bekliyorsun sen?
05 Yorumla
Soran+1 yılPardon?
- +1 yıl
ailenden ne bekliyorsun sen?
Soran+1 yılİstedigim her seyi alsinlar rahat olsunlar beni mutly etsinler
- +1 yıl
hee sonra şımarık bir birey ol, doyumsuz ol dimi?
Soran+1 yılOyleleri daha deger goruyor
+1 yılSeni destekliyofum bu konuda
10 YorumlaDiğer konusunda 429 cevap paylaştı. Var. Onlar da seni seçemiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnne babalar da çocuklarını seçemiyorlar :):
00 Yorumla Sana köle olmak için mi doğurdular töbe bismilah
02 Yorumla
Soran+1 yılBakmak icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe istiyosun mesela ne yapsınlar
06 Yorumla
Soran+1 yılİstedigim seyleri alsinlar arkadas gibi olalim benimle ortak seyler yapsinlar. Gerci bunu beklemekte cok sacma annemle aramda 40 babamla 50 yas fark var
Cevap sahibi+1 yılYaptıkları ne peki
Soran+1 yılSadece doyurmak.
Cevap sahibi+1 yılNeden çalışmıyosun kaçıncı sınıfta okuyosun
Soran+1 yılLise son
Cevap sahibi+1 yılE 18 yaşındasın küçük kız değilsin. Bende 19 yaşındayım bişeyleri istemeni normal karşılıyorum. Ama ellerinde yoksa ailen napabilirki onlarda istemezmi kızımız iyi şartlarda yaşasın aç değilsin açıkta değilsin biliyorum teselli olmayacak sana bu sözler ama farzetki sakat olduğunu evin olmadığını yicek bir ekmeğin bile olmadığını bu durumda okadar çok insan var ki son yılınmışta valla yerinde olsam öyle çalışır hırslanırdımki iyi biyerlere gelip okuyup kendi paramı kazanırdım sonra istediğim ne varsa alırdım ailemide yaşatırdım benimde aileme çok isyan ettiğim zamanlar oldu neler demedim ki yüzlerine ama hep sinirden anlamıyodum dediğimi maddi şeylerden değil diğer arkadaşlarım gibi gezemiyodum güvensizlkten dolayı şimdi aşmaya başladık sayılır aile gibi olurmu hiç herkes gider onlar kalır öyle diyip üzme onları ama senide anlıyorum bunu bil belkide arkadaşlarının yaşantısı farklı sende öyle olsun isteyebilirsn ama onların elinde yok işte şükret gene halinee..
ahirette buna göre yargılanırsın üzülme
20 YorumlaBana dünyada adaletten kimse bahsetmesin
00 Yorumlaşükür nedir bilir misin leblebici kız
04 Yorumla
Soran+1 yılSanssiz olmak nedir bilir misiniz
Soran+1 yılO sizin elinizde ama
+1 yılHaklısın aileler eğitilmeli çoğu öyle
00 Yorumlakader bu kesinlikle kimse bilmez Allah'tan başka
00 Yorumlaherkes hayatını yasar
00 Yorumlasen de bebelerinin her isteğini yap :pppp
00 YorumlaBence haklisin
00 Yorumla