annesi, babası olmayan bir insana neden insanlar kötü davranır?
Neden dışlanılır?
Neden dışlanılır?
Malesef bunları yaşıyorum o kimki deniliyor yani annem babam olmadığı için hiç bişey yapamaz güçsüz gibi görünüyorum halk tarafından.. Böyle düşünmeyen insanlarda vardır elbet ama bu sıkıntıları çeken insan olarak iyi anlıyorum ama çokta kimseye söylemiyorum yetim felan olduğumu :-(
kimse bilmiyormu? Peki sana nasıl davranıyorlar?
Ya öğrenen olunca tuhaf karşılanıyorum dışlanıyor gibi hissediyorum özellikle yurtta büyüdüğümü öğrenince arkadaşlarımın aileleri benle konuşmalarına izin vermiyor yurtta büyüyen çocuk nasıl olur bilmem ama ben kişilik bakımından kimseye zarar vermemem gerektiğini felan kavramış iyi bir insan olmayı Hak yolunda gitmeyi kendime ilke edinmiş bir insanız açıkçası..
öz aileni niçin aramıyorsun?
Annem vefat ettiği için yurtta büyüdüm yurda ailem tarafından verilmedim ben
Asla kim dışlıyor bilmem ama 6 yıllık yurt hayatımda anne babası olmayan arkadaşlarımın
Hep yanında oldum... Zaafım var yetime
henüz yeni yetişen fidanı dalından koparmaya çalışmalar, seni çığlık çığlığa bırakanlar, onlardan fazlalığım vardı ve bu yüzden onların "itip, kalktıkları" p.. oldum aralarında. Fiillerimde başarısız kaldı çünki birbirlerini tutan insanlardı diyebilirim tıpkı nickininde anlattığı gibi. Nefessiz kalıyor ve yüzüm yere eğiliyordu ve yüzüm aslıldıkça, "hedefimize" ulaştık zaferi kutlanıyordu, alttaki Video'da anlatıldığı gibi..Benimde zaafım var yetimlere :-)
bir oğlum olsun adı "can" olsun. Teşekkür ederim, çümlemize inşallah..
Böyle saçma sapan davranışlarda bulunanlar zaten insanlıktan çıkmıştır
nasıl unutacağım peki .-(
Umursamana bile gerek yok. Bu senin seçimin değil, ayrıca herkesin de başına gelecek. Bence hiç takma
inşallah tek dileğim bu
böyle yapıyolar dimi aynen link
...çok yaklaştın...
Cevap
3Cevap
benimde dikkatimi en çok anne babasi populer zengin olanin çocuguna verilen ilgi, ben bunu menfaate bagliyorum iste ailenden gelecek bir kârlari varsa sana oyle bir iyi davranirlarkine kendini padisahin çocugu sanirsin..
:-(
o kötü davranaları söle sen bana bakalım kafasını gözünü dağatayım
hatırladıkca canım acıyor :-(
hepsine cezasını verme imkanın varsa ver benim kuyruğuma basanları ben bitiriorum açıkcası
can yakamıyorum ben..
bende öyleydima ama değiştim artık susmuorum inan sustukça tepene çıkıyorlar çünki
ömercik filmlerindeki korkunc sahneler aklıma geldi lan askjhsdsda
susuyorum!
Dışlandıklarını hiç görmedim. Aksine, genelde onlar kötü davranıyor.
öyle bir dünya yok . kimsenin kimseyi dışlamaya hakkı yok
sanmıyorum boylesıne assagılık olunamaz..
saçını çeken, birşey yediğinde "ne var" , niye bakıyorsun diyen, ağladığında umursamıyan ve seni yoktan sayarak gülük, gülistanlık yaşıyanlar..üzerine bıçakla gelmeler, sen köşene çekil diye bağıran, yüzüne bakıp, kulaktan kulağa konuşarak eğlenme vb..sen o durumdayken senin kalçanla, gözlerinle ilgilenen bundan hoşnut olupta ellerini avuçlayan vb.. :-(
:-(
ona kötü davranan dışlayan insan değildir
Onu yapanlar insan değildir
koruyanı yok diye neden olacak
:-( sence çıkar mı?
insan olduklarına eminmisin
değiller biliyorum ama ben bunları neyle hakettim?
ok
Yapılmaz. Hoş değil.
dışlanmaz.
yapanlar sürüyle..
istemiyorum ama hazmedemiyorum olanları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar