seçer misiniz rica etseeemm
polislik okumak
psikoloji okumak
konservatuvar keman okumak
anestezi okumak (2yıllık)
medya ve iletişim okumak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
8Cevap
Kullanılmış çorap satmak ve Facebook ta dayı dolandırmak olmadığı için polisliği seçtim
🤣🤣iyiymiş
Kariyer planlama yaşam koçu falan lazımsa yaz
ne bölüm seçmem gerektiğine kararsızım sadece
Polislik dışında diğerlerinde işsiz kalırsın
keman? müzik öğretmenlik
Öğretmenlik şartları çok iyi. KPSS den yüksek alacak kapasite altyapı varss en rahatı o olur
e konservatuvar okuyup sonrasında da müzik öğretmrnliği iyi olabilir o zaman
Formasyon falan gerekir eve t
Psikoloji oku sonunda muhtemelen polis olacaksın 🤣
neden ki😀
Genelde atanamayıp polis oluyorlar
hıım psikoloji okursam bi süre sonra kendi kliniğimi açmak isterim zaten atanmak istemiyorum
ama masrsflı bi bölüm ondan ailem istemiyor yüksek ücretker diyr
Eğer kemanda ilerlemeyeceksen seçebileceğin bu ikisi var ama sanat ağır basıyorsa hevesinin peşinden git
şöyle aslında kemanı seviyorum ortaokulda başladım kursa 6-7 yıldır calıyorum. beni cok iyi hissettiriyor ama bazende sıkıntı basıyor sürekli sürekki calmaktan bi şarkının üstüne gitmekten öyle bırakıyorum sonra
kararsızım, polisliktede tayinim cıkcak kendi şehrimde yapamazsam belli bi düzenim olmazsa diye korkuyorum
Polislikte kütüğün olan şehir büyük şehir değilse çıkmaz zaten ilk atama olarak muhtemelen İstanbul'a gidersin
büyükşehirfe yaşıyorum
kütüğümde o
Belki de kemanın yanına başka bir çalgı daha eklersen bunalımın azalır
bunalım değil de sabırsızlık fevrilik icim daralıyor uzun süre aynı seyin üstüne gidince
yoksa cok enstrüman denedim gitar piyano en sevdiğim keman oldu
Anladım belki yanına ritim bir çalgı ekleyebilirsin seni emin ol kemanda çok daha ileri atacaktır tabi senin kararın bir keman virtiözü olman güzel olurdu ama polislik hep bir seçenek olarak kalsın aklında 4 yıllık istediğini bitir sonra aklına yatmazsa polisliğe gir
iş bulabilir miyim kemanda sence getirisi iyi olur mu
Bak dediğim gibi bunlar risk ama alınması gereken riskler eğer bulamazsan en sonunda üni bitiminde polisliğe hazırlanırsın 4 yıllık bitirince polislik sınavlarına girebiliyorsun
6 ay eğitim alıyosun gsliba
demi
Evet 6 arkadaşım polis olfu hepsi İstanbul'da ve hiçbiri polislik okumadı
memnunlar mı pokislikten ve sen ne is yapıyosun
Ben ticaretle uğraşıyorum emlak ofisim ve çiftliğim var onlar da memnunlar yorucu ama kötü değil diyorlar 6 sıda erkek bir kadın nasıl düşünür bilmiyorum o yüzden
iyiymiş:) peki büyüksehirde yasıyorum diye sence burdamı görev yaparım
Kesin diyemem ona ilk ataman muhtemelen İstanbul olur yine kendi şehrinde görev yaparkende farklı bir muhitte yapman lazım
anestezi önü acayip açık
atama cok zor ama
yo aksine çok
Yine anestezi diyorum :)
2. Seçenek psikoloji
seçenekler coğaldı ama konservatuvar keman ve polislik eklendi😀
Yine anestezi diyorum :)
ama maaş cok az ya devlet ataması cok zor özelde de 30 bin tl şu an
Onu yaz :) abini dinle
ama hep birinin yanında mı calısıcam sonrasında kendi isimi yapamam o bölümde
O zaman psikoloji diyorum :)
bende psikoloji diyorum ama ücreti aileme fazla geldi ondan eledim gibi onu
Devlet üniversitesinde?
cok yüksek puanı tutmuyot
tutmuyor
Sağlık olsun
Keman oku kemann
iş bulabilir miyim sonrssında ki?
yeteneğim var evet 6-7 yıldır cslıyorum ama meslek olarak yaptığımda sıkılırmiyim diye düsünüyorum cünkü keman bana cok iyi geliyor ama bazen bi sarkının üzerine gittiğimde sıkıntı basıyor sabırsız fevri yapım var
polis olsam köksöktürürüm herkese o derece bi sabırsızlığım var😆🤣🤣
öyle mi dersin ahahaha keman daha mı iyi olur sence işsiz kalmak istemem tamam seviyorum ama
işsiz kalma derdi dediğim illa ki mezun olunca bi iş bulmam gerekcek yıllar boyu ailem karşılamaz masrafkarımı
sağlıkta da aneztezi okuduğumda hep baskasının yanında calısmam gerekcek ilerde sadece kendime yapabileceğim bi sektör değil
polislik okumak
Keman
Hiçbiri
Okumamamak djjdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌟 Bu ne kadar renkli bir seçenekler paleti! 😊 Şimdi senin ilgi alanların, hayal ettiklerin ve yeteneklerin burada önemli. Ama farklı bakış açıları getirmek gerekirse...
Berk diyor ki, keman gibi bir sanat dalı çok derin bir anlam taşır, insanın ruhunu başka bir boyuta taşır. Şenay ekliyor, psikoloji okumak da bambaşka, insan zihni ve duyguları olağanüstü bir evrendir.
Anestezi pratik ve çok ihtiyaç duyulan bir alan; medya ve iletişim ise çağımızın vazgeçilmezi! Hadi senin kalbini hangisi çarpıtıyorsa onu seç. Ama eğer yeteneğin doğrultusunda ilerlemek istersen, konservatuvar şahanedir! 🎻