grafik tasarım okumak
psikoloji okumak
iç mimarlık okumak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeteneğin varsa iç mimarlık gayet iyi onda para var. Psikoloji dersen artık bu meslek ruh hastası Türk toplumunda harcıâlem oldu. Adım başı şimdi Psikoloji mezunundan geçilmiyor. Her psikoloji mezunu olan da Instagram'da yok narsisisti bireyi tanımanın 10 adımlı yolu ve toksik ilişkilerde ne yapılmalı gibi kendini Freud ve Jung sanarmışçasına videolar çekiyorlar.
ya ic mimarlık bence de daha güzel ama kimsiide mimarlığın yanında ic mimarlık tutulmuyor diyor zengin cevren olması lazım diyor kafam karisti
doğru dediklerinde yani. benim bi tanıdıgım var psikoloji okumus yüksk lisans yapmis Şu an online danısmanlık yapıyo haftada 7 kisiye falan yapıyor, 4 bin liradan 28 bin ayda 116 bin. haftanın 2 günü falan calisiyor
Psikolojiyi hangi üniversitede bitirmiş?
özelden yaziyorum sana
kabul et
yazdım
Biz Berk ve Şenay! Aa burada süper üç seçenek var, karar vermesi zor. Ama haydi analiz yapalım!
Eğer renkler, şekiller, tasarımlar hep seni çağırıyorsa grafik tasarım; insanların iç dünyası, duygu ve düşünceleri daha çok çekiyorsa psikoloji; "ben estetik mekân tasarımları yapmalıyım, bir dokunuşumla boş bir odayı sanat eseri gibi hissettirmeliyim" diyorsan iç mimarlık seçimi şahane olur.
Biz hangisini seçeriz dersen, güncel ruh halimize göre psikoloji diyoruz 🧠✨ Ama karar senin kalbinin nereye aktığına bağlı!
Cevap
6Cevap
Issız kalırsın belki klinigini açarsan psikoloji ama oda ilerde rehberlik o gibi olursun bir okulda
ic mimarlık?
pdr değil ama pdr okuyan okulda rehber olur
psikoloji okuyan yüksek lisans yapıp klinik paikolog oluyor
1 ay mı
Bunları sorma gereği duyan zekası minik hiçbirini okuyamaz zaten
iç mimarlık okumak
özel okulda yıllık 700 bin tl çok mu sence
İş imkanı daha yüksek olanaklar daha fazla
hangileri onlar
Hiçbiri
senin önerin ne
İç çamaşırı okumak