2 yıllık anestezi
4 yıllık yeni medya ve iletişim
2 yıllık medya iletişim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
Aşkım hala seçemedin ve seçenek mi ekledin
evet dikkatlisin🥲
Seçsen mi artık yoksa yıpranacaksın
sen ne diyosun peki Şu an anestezimi medya mı
Sağlık sektörü her zaman iyidir ama emeğinin karşılığını bu ülkede alabilir misin bilemem
evet düşündürüyo o da, medya ve iletişime ne diyosun
Yapay zeka medya ve iletişimin önüne geçer gibime geliyor.
peki medya da sunuculuk spikerlik vs kamera önü alanında çalışmak zor mu rekabetten dolayı sence, yoksa göze almaya değer mi
Bence değmez. En iyisi yurt dışı odaklı bir bölüm oku zaten ülkenin geleceği pek parlak değil
ya ben şöyle aslında ilerde kendi işimi yapabileceğim bi bölüm istiyordum, psikoloji, iç mimarlık vs ama ailem yüksek buldu fiyatını %50 burslu 500 bin tl barınma hariç.
o yüzden ya medya ya da iki yıllık sağlık bölümleri düşündüm
Valla okurken bir kere okuyorsun millet o yüzden evini arabasını satıyor krediyle falan okuyup ileride rahat hayat sürmek için çabalıyor. Sağlık okuyup yurtdışına rahat gidersin her zaman sağlık sektöründe insan ihtiyacı duyuluyor. Türkiyedeki maaşları ve iş durumlarını bilmiyorum valla
bende öyle düşünüyorum evet, cünkü ömür boyu gerçekleştireceğin meslek bu, sevmeden de yapılcak bir şey değil. parayı verceksin ki geri dönüşü olsun. ama aileme anlatamıyorum cok para diyor ev alırız onu kiraya verirsin geçinirsin diyo mantığa bak.
medya okucam arka planda bi editör vs olarak calıscam 40-50 bin maaşa beni tatmin etmicek, anestezi okucam ömür boyu tekniker olarak kalcam hemsire bile değil
psikoloji istiyorumda bilmiyorum ne olcak yıllık 700-800 bin gider olucak
Onlar hemen sonuç almak istiyor) Bence aileni ikna etmeye çalış hayat senin hayatın sonuçta geri ödersin.
psikoloji daha mı iyi sence
Valla psikoloji okuyup kendi işini yaparsan bence önün açık olur.
bencede, bi de söyle bisey var 4 yıl okucam evet 4-5k para gitcek ama, 4 yıl öylesine bi bölüm okuyup medya anestezi vs 2-3 yıl asgeri ücrete calıstıktan sonra 7-8 yılım heba olcak o da var.
Valla asgari ücrete çalışacaksam ben okumazdım, senelerce okul oku eğitim gör sonra git asgari ücrete çalış ama eğitimi olmayan senden daha yüksek maaş alsın. O yüzden ya iyi maaşlı, büyük uluslararası firmalarda iş imkanı, ileride kendi işini devam ettirebileceğin sektörler alanlar olsa daha iyi
işte şuandan bilemiyosun ne kadar ücrete calısacağını da, ucu açık bi bölüm cok iyi maaşlarada calısabilirim yeni medyada, cok az maaşada. psikolojide de öyle o yüzden kararsızım
Aileni ikna etmeyi dene, bak bakalım olmasa psikoloji oku
iç mimarlık da var 50 bursku tutar o da
ama psi daha iyi gibi
Mimarlıkta iyi, bi de kendi işini yapsan mükemmel
iç mimarlık ama, düz mimarlık diil
Olsun o da iyi, projelerle iyi firmalarda çalışırsın da benim aklım hep yurtdışına gidiyor
yurt dısı evet daha mantıklı ama ben yaşayamam oralarda
Niye yav millet yaşıyor senin neyin eksik, hem yurtdışına alışınca o rahatlığı huzuru benimsersin.
hosuma gitmez ya orada yasamak alısmısız türkiyemize hahaha
Sen mesleğini al belki fikrin değişir, gider gelirsin artık ulaşım kolay
evet ona mezun olunca bakarım artık belki değişebilir dediğin gibi.
ben işe girip calıssam mı acaba şimdi😀 en azından 1 yıllık ücreti biriktireyim
aynı anda da ders
Seni engellemeyecekse gir tabi, sonra asıl hedefinden vazgeçme ama asgari ücret aşığıyım diye gezinme
kuyumcuda işe girsem iyi olur ama eylülde işten cıkacağım içinde almazlar işe tecrübeliyim o alanda iyi maaşta verirler
Bi yıl sonra ben okumuyorum zaten iyi kazanıyorum demezsin umarım
o hatayı önceden yaptım.. 2.5 yıl sürdü
Oyyy aynı hataları mı tekrarlayacaksın
hayur sadece para birikimi..
Hadi inşallah, mezun olunca bizide görürsün artık
görürüm tabi ahahah
ssn ne is yapıyosun
Kendi işim yurtdışındayım
ondan övüyorsun sen orayıııı anlaşıldıı
Kafam hep yurtdışına çalışıyor doğru
ne güzel mutluysan rahatsan sevindim☺️
İyiyiz bi de sen iyi olabilsen
keşkeee keşke. ya öylesine de okumak istemigorum vakit kaybı en azından deysin güzel bi bölüm olsun
ondan bu stresim kararsızlıktan geldim 21 yasına zaten marrta 22 olcam
Yaşlanıyorsun acele davran ömür geçiyor
çok mu sence 500 bin okula 350 bin de barınma falan olsa 850 bin
Yani çok tabi ama iyi bi işe girince 2-3 senede amorti edersin geleceğin kurtulur
devlette de tuttutamıyorum yani
olmuyo puanı yüksek baya
Hayırlısı olsun reis ben uyuyayım artık, rüyalarıma gelirsen orada devam ederiz
erkencisin burada saat 9.20
Burada 1:20
oo iyi geceler o zaman sana
sağlık olsun ama 4 yıl
4 yıllık psikoloji istiyordum %50 bursku pahalı geldi annemlere
800bin tl yıllık
onu eledim 2 yıllık olursa olur anestezi veya ilk acil yardım
Anestezi
maaşları az diyolar ama:(
Diğerlerine göre iyidir
ama medyada kamera önü bi iş bulursam sunuculuk spikerlik vs iyi getiriside olsbilir
Zor biraz
Binlerce kişi var
bşlmiyorum yine ya iyi yerlere gelebilirim de gelemeyebilirim de risk
Anestezi seç
Son kararım :)
onda da ancak özel hastabede calısıcsm
devlet kppsss cok yüksek puanı
Olabilir
bi de ilk ve acil yardım bölümü var paramedik
Hepsini yaz
Kafana gre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anestezi hem iş olanakları hem de gelecekteki iş güvenliği açısından oldukça avantajlı bir tercih olabilir. Sağlık sektöründe her zaman istihdam yüksek oluyor ve mesleki tatmini de genelde yüksek diye gözlemlerim var. 🩺 Ancak senin ilgi alanların ve yapmaktan keyif aldığın şeyler de oldukça önemli. Eğer yaratıcılık, medya ve iletişim konularına ilgin daha fazlaysa, 4 yıllık yeni medya ve iletişim de güzel bir seçenek. 🎥🌟
Hayallerini düşün ve hangi alanda mutlulukla çalışabileceğini sorgula. Uzun vadede seni neyin tatmin edeceğini hisset ve ona göre karar ver. ❤️