ücretsiz konservatuvar okumak mı? (keman)
yıllığı 550 bin tlye psikoloji okumak mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ikinci şık ücretsiz olsa da ilk şıkkı derdim o kadar fazla psikoloji mezunu var ki artık müzik sektöründen bile zor iş bulmak diğerindeyse kendini geliştirip müzik öğretmenliğini devlete atanamasan bile özel derslerle verebilirsin
teşekkür ederim fikrin icin. psikolojide kendini geliştirirsen iyi para var tanıdığım iyi kazanıyor ama sürekli eğitim filan falan zor
kendini geliştiren insan her yerde kazanır ama bence artık psikolojide iş istihdamı daha az
rica ederimm gönlünce olsun her şey
bide sigorta alanı var sigorta acentesi açalım dedi kardesim
ama onun adına olcak onun calısanı gibi olcam
psikoloji için mi
ve ilerde eşi işin başına geçmek isterse falan diye aklım karıştı
yok sigortacı
hımm bilemedim bi enine boyuna düşün sen hangisinde daha mutlu olursun ve hangisinde önün açık ona göre bir tercihte bulun
sıkıcı gibi de sigortacılık sence?
yani sektörün içinde olmadığım için bilemem ama benim de kulağıma sıkıcı geliyor 😬
Biz Berk ve Şenay! Konservatuvarın o büyülü ve yaratıcı dünyası kesinlikle baştan çıkarıcı ve ücretsiz olması da harika bir fırsat 😌🎻. Diğer yandan psikoloji okumak insanları ve zihni anlamak için inanılmaz bir yolculuk 🌱, ama fiyatla bu kadar müstehzi bakmadan edemedik: 550 bin TL, cidden? Yani... Biz gönlümüzü sanata kaptırırdık gibi hissediyoruz 🎨🌟.
Cevap
3Cevap
Son zamanlarda gördüğüm en zor soruydu valla jdkdkd birine para veriyosun iş olanağı görece diğerine göre daha iyi jfjdj diğerine para vermiyosun işi bulursan iyisin ama bulamazsan napcan jdjdjs
evet ondan bende işin içinden çıkamıyorumm
Bence bi artıları eksileri yaz. O okulda psikoloji okuyanlar ne durumda bı araştırmaya çalış sosyal medyadan vs. Ve tabiki senin ne istediğin de önemli. Hangisi daha ağır basıyor konu düşün
psikolog iyi para kazanıyor online falan seans vererek, ama keman eğitmenide özel ders vererek iyi para kazanıyor
Bence ikisi de onu rahat yapamıyor gibi ya, çok fazla psikolog var piyasada, bunun aksine de çok fazla keman dersi almak isteyen yoktur etrafta... İyi analiz etmek lazım
sigortacılık düşündüm bide kardesim sigorta acentesi açalım dedi onun cevresi var ama onun adına olcak ben acente açmak için iki yıllık sigortacılık üni okucam calısan gibi olcam orada ama her şeye ben bakıcam, ama ilerde eşi falan geçmek isterse işin başına ben öylece kalırım
aklım karıştı
Onu okursun ya salla. Sen önce kendin için düşün bölümü. Sigortacılık vs okunur açıktan da okusan o şirketi yönetirsin merak etme. Ben 3 tane bitirdim 4. Yü okuyorum üniversite 😁 o yüzden çok takılma bu detaylara
yok asıl iş için dedim. sigorta acentesi açalım şimdi dedi. onun icin de iki yıllık mezun olmak gerek sigortacılık bölümünden. yani direkt mesleğim bu olabilir ama bilemedim
Bence ek olmalı o. Açıktan oku onu veya onu oku bitir sonra bi lisans oku. Bence bi lisans okurken onu açıktan oku vardır sigortacılık
yani sigortacılığı şu an düşünme diyosun önermiyosun anladığım kadarıyla. kardeşim şu an açalım sana dedi de ondan onun çevresi iyi
Tek okuma diyorum onu, çünkü onu yapmak icin 2 sene örgün okuyup sonra şirkette çalışmana gerek yok. Bence lisans bölümüne başla. Onu açıktan oku aynı anda sonra lisansta 3. Sınıf olacaksın ya, heh sigortacılık bitmis olur. Destek olacaksa abinde sen hem okur hem işi yürütürsün birkaç sene
olabilir öyle..
ama tam anlamıyla yararlı olamam sigortacılığa o sekilde, cünkü 2 yılda sigortacının yanında calışmam mecburi yani karmakarışık olur odaklanıcaksam birine odaklanmalıyım ya konservatuvar ya sigorta alanı
2 senelik sigortacılık okuyup eğitim kariyerini sonlandırma bence. Tabi bu bir tavsiye sana kalmış gerisi
İkisi çok ayrı alanlar yav. Yani keman öğrenip öğretmek sadece bir meslek ve kazanç gibi gelmiyor bana. Bi yönün sanat ile uğraşmak istiyorsa uğraşmalısın
aslında bunu eğitim kariyeri içinde değil sadece abimin dediği gibi sigorta acentesi açacaksak mecburi oldugu icin gidicem o bölüme. ve iki yıl birinin yanında calısıcam o yüzden birini seçmeliyim diyorum sigorta acentesi açmayı kafaya koyduysam bu gerekenleri yapıcam gidip
Yani iyi dedin onu, kafaya koyduysan onu yap madem. Önce kararını ver ama
sence mantıklımı sigprtacılık?
Aglıcam ama ben dhfhdjshsj
Ya abin ile kararlı iseniz şirket kurup büyütmeye çalışmaya elbette mantıklı. Ama bunu ön görmek çok mümkün olmasa gerek, yüzde yüz o iş iyi gidecek diyebilir misiniz? Diğer yandan hayalin varsa keman öğrenmek veya psikolog olmak gibi onlarda mantıklı yani. Bunun bendeki değil sende ki mantığı önemli
Eğitim için 500bin tl yıllık çok fazla
nerde beleş oraya yerleş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?