Yolumu nasıl bulabilirim?

bir kaç ay sonra 21 yaşında olacağım. bu yıl üniversiteye girmem lazımdı fakat ben yine hiç çalışmadan getirdim sınavı. 1 yıl daha hazırlanamam. hem zaten hiç çalışmıyor olsamda çok sıkıldım. bunaldım. kendimi hazır hissetmekten, bu yıl çalışacağım demekten bunaldım. eşit ağırlık öğrencisiyim. hukuk istiyordum ama yalan oldu sanırım. sanırımı fazla. yalan oldu. özele para vermek istemiyorum. hele ki hukuk gibi sınıf tekrarı yaptırma ihtimali yüksek olan riskli ve zor bir bölüme. psikolojide olmaz İstanbul'da. TM den ilk 50 bin bile zor heralde şu durumda. Sözel desem oda çöp. LYS sözel kassam mı?
3 ayım var daha LYS ye.
Yoksa her şeyi bırakıp yolumu başka türlü mü bulsam? Güzelim. Hemde oldukça güzelim. Bide iyi yazı yazıyorum. Yani iyiden kastım fena değilim işte. Oyunculuk düşünmedim değil ama yeteneğim yok o konuyla ilgili. yani var mı yok mu bilmiyorum. hiç denemedim. Ama konservatuar kazanamam. Oyunculuk dersimi alsam konservatuar için? Yoksa İstanbul televizyon ve sinema bölümü için uğraşıp senarist ya da yönetmen falan mı olsam? kafam çok karışık. çok bunalmış hissediyorum. Akıl verin bana.
Yolumu nasıl bulabilirim?