Nasıl yol bulabilirim?

Öncelikle herkese merhabalar, şu an soracağım soruyu inanın çaresizlikten soruyorum… çok büyük bir hata yaptım yapmamam gerekiyordu ama oldu. Büyük bir borç batağına girdim, anneme söyleyemiyorum söylenecek açıklanacak bir şey yok. Şu an yüklü miktarda borcum var çalışıyorum ama maaşımı anneme veriyorum belli bir kısmını alıyorum kendime sadece iki kızım var annem kızlarıma bakıyor ama ben bu borcu anneme söylemeden ödemem gerekiyor tefeciye gidemem iki kızım var kız annesiyim onları bu işe bulaştırmak istemiyorum. Hatamın bedelini çekmek zorundayım ama ailemden ayrı değil
İş çıkışları kostluk yapabileceğim bir yer arıyorum sürekli değil haftada bir sadece böyle bir yer bulabilirmiyim veya belirli bir zaman diliminde eskortlukda yapabilirim çıkmazım yok düşünemiyorum aklı ihtiyacım var ve inanın son radde bunları düşünüyorum lütfen yargılamayın sadece aklınıza ihtiyacım var
Normal ek olarak işe çıkamam izin günlerim bir gün onda çalışmam gerekiyor diğer günler evde çocuklarım olduğu için en geç iş çıkışım 17.30 da evde olmam gerekiyor
Nasıl yol bulabilirim?