Lise hayatım çok boktan geçti :(( istediğin soru işareti olsun?

İyi akşamlar.. Sormak istediğim bir şey var. Kaç tanenizin lise hayatı güzel geçti? Benim ki iğrençti.. 3-4 ay kaldı bitmesine ama giden günlere üzülüyorum. Uğraşılan bir tip oldum. Sevilmedim. Gerçek arkadaşlarım olmadı bu da beni herkesten daha önce olgunlaştırdı.. Yani işler daha da kötüleşti. Ergenlikleri çekemez oldum falan.. Bir de kavgalar (dövüş) gruplaşmalar falan.. İllallah geldi artık.. Cidden çok düşündüm bunun sebebi neydi diye? Bu hayatta benim istemediğim insanlarla muhattap olmak zorunda kalmam istemediğim bir okulda okumamın nedeni neydi? Üstelik 4 sene boyunca sınıfımda 1 tane bile kız olmadı. Dersane de falan ancak oluyor. 4 sene boyunca ezilmemek için çok şey yaptım kavga ettim dövüştüm başkaları ile iyi geçinmek bana hiç güzel gelmedi.. Sanki onlara yaranmak istiyormuşum gibi hissediyordum kendimi.. Gururluyum bayağı yani.. Ve ezilmedim uğraşılan bir tip oldum ama ezilmedim ve gurur duydum kendimle.. Karakterler ve insanlara bakış açım değişti. Net görebiliyorum artık. Peki sizce bütün bunların sebebi neydi? İlk başta gitmek istediğim bir okul sonrası iğrençleşen bir yer.. Fazla takmıyorum artık ama düşündükçe kaybettiğim yıllara üzülüyorum.. Sizce böyle düşünmem normal mi?
Lise hayatım çok boktan geçti :(( istediğin soru işareti olsun?