Bir kere eşi veya sevgilisi olanların başı göğe ermedi sadece bir süreliğine tatmin oldular hayat sorunlarla dolu dünyaya milyarlarca insan geldi gitti eş oldular veya sevgili hiçbir insana aralarındaki sevgiden veya aşktan dolayı sıkıntısız sorunsuz mutlu bir hayat nasip olmadı Bazı insanlar bu konuyu gereğinden fazla kafaya takarlar neredeyse hayatının yüzde doksanı bununla meşgul olur sürekli onu düşünür işte ben evlenemiyecekmiyim herkes eş ben neden tekim vs. vs sen onu bir kenara bırak şimdilik o zaten seni gelir bulur bir zamanı vardır onun sabır başka şeylere yönelmek gerekli hedefler belirlemeli bir makama sahip olmak için okul okumak gibi buna takılı kalırsanız hayatı kaçırırsınız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayatt her şey aşktan meşkten ibaret değil, hiç bir erkek aşk meşk dışında başka bir alakası bulunmayan bir kadın istemez hayatında hobiler edin kendini yetiştir geliştir, zamanı geldiğinde zaten birisi hayatında olacaktır. Olsun diye zorlarsan istemediğin sonuçlarla karşılaşırsın.
05 Yorumla- +1 yıl
Çoğu konuda bilgim var hobilerim internete girmek nette oyun oynamak resim çizmek şiir yazmak hikaye yazmak gökyüzüne bakmak yıldızlara ve bazı gezegenlere hem teleskop ile hem de çıplak gözle bakmak araştırmak yeni bilgiler öğrenmek.
- +1 yıl
Koreli kızların bile çoğu bile evlidir çoğunun sevgilisi bile vardır.
- +1 yıl
Ee nolmuş öyleyse güzel arkadaşım? Tek derdin bu olsun inan bana, umarım başka sıkıntılar yaşatmaz sana o zaman sevgilin olmadığı için kafayı gözü yardığın bu günleri hatırlamak zorunda kalmazsın. Ama yaşam amacını hedeflerini bir gözden geçir derim, bu kadar boş bir kadınla aşkla meşkle kafayı bozmuş bir kadınla kimse sevgili olmak istemez.
- +1 yıl
Neden bir erkek benimle sevgili olmazmış?
+1 yılNankörlük yapma Allah'ın sana verdiği nimetlerin farkına var. Evlat acısı mı cekiyorsun başka bir ölüm acisi mi cekiyorsun? Söylediklerinin bununla hiç bir ilgisi yok ve cevabın HAYIR. Dua ette Allah bu isyanın karşısında dert o değil bu şimdi anladinmi diye başka bir şeyle sinamasın bugününu aratmasin yasin genç olmaması normal davulun sesi uzaktan hos mutlu gözüken lerede aldanma
00 Yorumla
+1 yılherşey sevgili değildir be bak bende yalnızım ama mutluyum tamam bazen çok kıskanıyorum sevgilileri ama normal bu :d neyse her ne olursa olsun gülümse :) mutlu ol :) beterin beteri var :d
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen tatlim
- +1 yıl
ben bu mutluluğu bile hak etmiyorum allah katında sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılbenimde yok ama kendime zarar vermem aklima gelmedi. biri icin yapilabilecek herseyi yaptim ama karsiligi berbatti. yalnizlik en buyuk sevgilim oldu asla terk etmiyor beni... sordugunuz her sozcugu kendi hayatimda da soruyorum, dinlenme ara verme donemindeyim.. hayati yasayanlari seyretmekle izlemekle mesgulum.. herkesin derdi herkese agir gelirmis.. bu soruyla hafifledim biraz :)
01 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum ama benim de bu mutluluğa ihtiyacım var benimde evlenmeye ve sevgilimin olmasına ihtiyacım var.
- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılNe olcak olunca? Annen baban seni erkeksizlikten yamul diye mi büyüttü yok kendime zarar vericem falan. Evde kalmış birsey hastası kızlar gibi vurunacağına git bir kitap oku kendine birsey kazandır. Umarım kızım olursa böyle olmaz yazık emeklere bir erkek için kendine zarar versin.
10 Yorumla - Diğer konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılSen sadece bunun sorun edip ölmeyi düşünüyorsan git öl anasını satıyım. İnsanlar ne kadar büyük sorunlarla uğraşıyorlar da tıkları çıkmıyor. Sen gelmiş buraya sevgilim yok deyip ağlıyorsun. Çıkar elbette birisi karşına. Zorla olup hiçbir zevk almamaktansa, bekleyip adam akıllı bir şeyler yaşamak en iyisi. Git kendini avutabileceğin, bunları aklına en az şekilde getirecek bir şeylerle uğraş.
04 Yorumla- +1 yıl
Ben bu dünyaya ne diye geldim sevgilim veya eşim olmucaksa benim ne gibi bir günahım vardıda sevgilim veya eşim olmuyor neden.
- +1 yıl
Ben buna çözüm bulamam
- +1 yıl
Benim libidom çok yükseklere çıktı.
- +1 yıl
Tamam :/
+1 yılböyle şeyler için çok kısa bir lafım var. * et ilerde olur :D. daha 20 yaşındasın ne bekliyosun hayattan git hayatını yaşa. hayallerini gerçekleştir. al bide benden jest. bir şarkı dinle mutlu ol :D
https://www.youtube.com/watch?v=Wq0H-1IuaY800 YorumlaDiğer konusunda 863 cevap paylaştı. herkes bakiyorumda bu kizlarda ki sevgili anlayisini anlamiyorum falan filan sevgisiz insanlarin sevgilisi olur bu yorumlari yapanlar gibi mesela ama sevgileri yataga kadar olur bunların sen ve benkm5 gibiler ele ele tutsmakla bile yetinebilirler (cinsel acidam bahsetmiyorum) benimde olmadi hic olacak gibi de değil fizigimle alakali bir durum ama benim icin artik tek sevgili para san şöhret
03 Yorumla- +1 yıl
Benim gittiğim okulda bir kız var 17 yaşında bugün servisde arkamda sevgilisiyle konuşuyordu.
- +1 yıl
Gittiğim okulda bir kız var 17 yaşında bugün servisde arkama geçmiş sevgilisi ile konuşuyordu.
Bu ne karamsarlık böyle ya altı üstü sevgili benim 5 Yıldır yok hiç böyle olmadım Dünya'nın sonu değil bunlar.. Sevgilin olur yatmak ister belli bir süre sonra ayrılır sonra ben ne yapıcan diye sorarsın... Aldatılırsın beni aldattı dersin sıkıntı bu işler boşver
04 Yorumla- +1 yıl
Burdada öyle anlatıyorlarki dünyanın en büyük mutluluğuymuş evlilik ve sevgilinin olması ve sevgili olmak.
- +1 yıl
Ya buraya ne bakıyorsun sen buradakiler ütopyalarını yaşıyorlar bazen... Sevgilinin olması öyle her zaman iyi diye birşey yok... Sen seviyor sanarsın oda ilk sevgilisiyim ilkiyim diye önce öpüşmek ister sonra eller olmaz dersin seviyorum aşığım sana der inanırsın bir bakmışın çırılçıplak yataktasın sonra ne zaman evlenicez dersin o da ne evlenmesi der mal gibi bakarsın sağa sola
- +1 yıl
Ben evlilik öncesi girmem ki cinsel iilişkiye ben öyle bir erkek de istemem zaten!
Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. hahaha dertlere bak ya hep böyle ol derdin bile güzel alt tarafı bir sevgilin yok
bunun için kendime mi zarar verilir olmasın niye olsunki o bir artımı? olanları görüyoruz. git hayatını yaşa boşver böyle şeyleri04 Yorumla- +1 yıl
Evet de belki mutlu olucam sevgilim olunca belki mutlu olucam evlenince.
- +1 yıl
Hayır belki sevgilim olursa mutlu olucam ve belki evlenirsemde mutlu olucam belki sevgilim olucak kişi iyi niyetli dürüst cömert biri olucak ve belki eşim iyi niyetli dürüst cömert biri olucak.
+1 yılBence bakanlar kurulu bir an önce acil olarak toplanmalı ve bu soruna eğilmeli. Ne büyük derdin varmış beeee, metanetine hayran kaldım.
Neymiç, sevgilisi yokmuç, dünyü bünü dür güldü, ühülühülü00 Yorumla
+1 yılYA DAHA YIRMI YASINDASIN. EL INSAF. NE ACELEN VAR bir SABRET ARKADASIM TOVBE ESTAGFURULLAH YA
13 Yorumla- +1 yıl
Ama bizlerin yaşlarında olan kızlarında çoğunun sevgilisi var hatta evli bile var.
- +1 yıl
Yahu sana ne onlardan. Kendine bak sen. Ne aceleniz var ne bu merakiniz
Ya çok güzelsin, erkekler gelip sana gerçeği söyleyemiyor korkudan;
Ya da herkesin gözünde çok çirkin ve bakımsızsın.
Bu iki sebepten birine sahipsen ona göre davran.
Hem yaşın daha çok genç.03 Yorumla- +1 yıl
Ailem tarafından okulumdaki arkadaşlarım ve öğretmenlerim tarafından çok beğeniliyorum her gören insan çok güzelsin çok şekersin çok iyi kalplisin çok sempatiksin çok masumsun diyorlar ve çok tatlısın diyorlar ve narin ellerin var bile dediler bana.
- +1 yıl
okulumdaki çoğu erkeğin sevgilisi var.
Birazdan mesaj kutun dolar :) Saka maka daha cok gencsin. Nedir bu acele. Merak etme elbet karsina biri çıkacak
05 Yorumla- +1 yıl
Keşke spastik veya down sendromlu olarak doğsaydım keşke hiç bir eşyin farkında olmasaydım keşke spastik olarak geberseydim keşke down sendromlu olarak da geberseydim lanet olsun.
- +1 yıl
Neden acıyorsun bana nasıl zekiler benden?
- +1 yıl
Salak gibi konuşma küçümsemiyorum onları terbiyeli konuş.
Gizli Üye(25-29)+1 yılVah vah hadi oturup sevgilin yok diye ağlayalım sacma şeyler bunlar ya şimdi 19 yaşında arkadaşım evli bebek bekliyo hemen depresyona giriyim diye bişey yok
04 Yorumla- +1 yıl
Lütfen yanlış anlama beni benim tuğba diye bir arkadaşım oldu o kızın arkadaşı varmış arkadaşı kızmış 21 yaşındaymış bir bebeği olmuş ve evliymiş eşi de 32 yaşındaymış. Yanlış anlama beni lütfen senin bir arkadaşın varmış 19 yaşında o kız aslen nereli ve eşi kaç yaşında ve eşi aslen nereli? Sadece merak ettim yalvırırım yanlış anlama beni lütfen kötü bir amaçlada sormadım.
Cevap sahibi+1 yılGöçmen
Cevap sahibi+1 yılSenin ki takıntı haline gelmiş bence benim de hiç sevgilim olmadı yani ben istemedim ama şimdi depresyona mı giriyim herkesin sevgilisi var herkes evleniyo diye haset etme kimseye yazık
- +1 yıl
Yazık dimi çok yazık hemde birde benim açımdan düşünsene ben yapayalnızım aşk anlamında benim de sevgilim olsun bende evleniyim bende sevgilim veya eşim ile sokaklarda caddelerde elele tutuşarak yürüyüm.
İşin güzel yanından bakmayı dene. Elbette sevgilin olucak ve olduğu zaman çok daralıcaksın yine bence yalnızlığın keyfini çıkar
04 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum hıhı.
- +1 yıl
çıkmıyorki ne yapıyım
Benimde yok. kas para kariyer iyi bir kalp hepsi var ama sevgilim yok neden dert ediyorsunki bunu
04 Yorumla- +1 yıl
Ediyorum benim için çok büyük bir sorun ve dert bu.
- +1 yıl
Chennemin dibinde yşaıom ankarada yaşıom.
+1 yılBende 19um. Bu yasa geldim ne bir ilişkim oldu nede bir kızın elini tutmuşluğum. Niye takıyorsun ki elbet buluruz kafamıza göre birini.
00 Yorumla
+1 yılBu kızlarda ki sevgili arayışını anlamıyorum.
Kızım yanıyor musun ne bu. Bekle nasipse olur değilse sittin sene olmaz.11 Yorumla- +1 yıl
Hayır yanmıyorum.
+1 yıl(: Tatlı heyecanlar bunlar. geçer ilerde. sakin ol.
04 Yorumla- +1 yıl
buradaki kızlar yazıyor benim sevgilim var ben evliyim diyew aşırı dewrecede kıskançlık krizlerine giriyorum onların neden sevgilisi var onlar neden evli diye.
- +1 yıl
Ama sen bu sorunu ileri düzeye taşırsan sende bir saplantı olabilir. Dikkat et. Herşey güzel. (:
- +1 yıl
Evet şimdiden saplantı oldu bu bende ama çoğu kız evli ve sevgilisi var buradaki çoğu kızıd a aksdetiom onlar ne güzel mutlu mesuttur şimdi.
- +1 yıl
:D Bekarlık sultanlıktır. Bende o kervandanım. :)
+1 yıll*n 28 yasindayim arkadaslar cocuklarinin dugunune cagiracak nereyse beni ben dert etmiyorum. neyin kafasini yasiyosun sen ya...
05 Yorumla- +1 yıl
Bu dünya bana zindan oldu.
- +1 yıl
Sana zindan olduysa biz kafamiza sikalim
- +1 yıl
Ben duygusalım ve romantik biriyim duygusal ve romantik olduğum için erkeklere zaafım var.
- +1 yıl
Olur olur acele etme
- +1 yıl
Olmuyor tuğçe diye bir kız arkadaşım oldu onun bir kız arkadaşı varmış kız arkadaşı 21 yaşındaymış bebek sahibi olmuş eşi ise 32 yaşındaymış.
kendi kendini mutlu etmeyi öğren :) kendine çiçek al bari
03 Yorumla- +1 yıl
Ben çiçekleri sevmem çiçeklerle aram yok benim!
- +1 yıl
Ben erkek miyim de neyse tövbe.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 23 yıllık hayatımda sadece birini sevdim o da platonikti,, başka kimseyi onun yerine koyamadım hala ara ara resimlerine bakıp duygulanıyorum,, bazen aşık olmamak daha iyi emin ol
02 Yorumla- +1 yıl
Neden ki?
Cevap sahibi+1 yılbak aslında seni anlıyorum ben de senin gibi hissetmekteyim,,, dünyadaki hakikatin sevgi olduğuna inanıyoruz ama yalnızlığımızı görünce çok kötü hissediyoruz,, bunun çaresi beklemek galiba,, ama o da çok berbat bir durum
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bekle kız koyverme kendini sabırla işeyen taşı deler
02 Yorumla- +1 yıl
elalem ne güzel sevgilisiyle ve eşiyle elele tutuşarak caddelerde sokaklarda gezer ben mal mal dolaşırımailemle mal mal bakarım onlara.
bizimde yok ne bu isyan sanki herkesin sevgilisi var
napcanız başa bela boşver01 Yorumla- +1 yıl
Her an kendimi jiletleyebilirim ve her an kendi kafamı duvara vura vura öldürürüm ciddiyim.
Diğer konusunda 692 cevap paylaştı. Üzülme olur kesin anlattığın göre güzelsin ama sen istemiyorsundur
09 Yorumla- +1 yıl
İstiyorum ama olmuyor okulumdakilerin çoğunun sevgilisi var erkeklerin de var.
- +1 yıl
Evet dolu.
- +1 yıl
Hayır değildi.
- +1 yıl
Şimdi gördüm yazdıklarını ben orda mısın?
Psikopata bak. Biri gidip bulsun şunu ya. Sanki herkesin sevgilisi var. -_-
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlsa senden seks isteyecek bilmemne isteyecek mesele doğru adamın sana düşmesi
02 Yorumla- +1 yıl
doğrudur.
Cevap sahibi+1 yılO yüzden geç olsun güç olmasın.
Azdiysan mastürbasyon diye birşey var onu kullan yetmedimi beni ara...
00 Yorumla20 yaşında dertlere bak.
01 Yorumla- +1 yıl
Brnim dertlerim bu işte.
100 yıl geçse de bu kafayla senin sevgilin olmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Neden olmaz?
- +1 yıl
İstemez ama ben böyle yaratılmışım psikolajik olarak.
Herkesin piskuviti var benim neden yok:/
12 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yasında ne bu karamsarlık.
04 Yorumla- +1 yıl
Hayatım boyunca asla sevgilim olmadı hiç bir zamanda olmadı ben bu yaşda evlenmeyi deliler gibi istiom ve sevgilimin olmasınıda deliler gibi istiom.
- +1 yıl
İstiyorsan olur, olmuyorsa belki de hayırlı değildir.
- +1 yıl
Olsun azdım ben.
- +1 yıl
Olsa senin duygularını kullansa, aldatsa daha mı iyi.
+1 yılNe olucak benimde olmadı hiç
00 Yorumla
+1 yılBu sevgili merakı nedir anlamis değilim
00 YorumlaAllah başka dert vermesin
00 Yorumlatamam ya uzulme geldım ıstee :))))
00 YorumlaBunlar ölmeyi düşünüyorsa bizler geberelim direk
00 Yorumla
+1 yılAllahini seven şunun üstüne bir manita atsın.
02 Yorumla- +1 yıl
Tövbe tövbe ölsem de kurtulsam keşke.
- +1 yıl
Keşke
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBizim de yok ama gebermiyoruz yani :)
00 Yorumla korkma bir kac gune gecer :D
00 Yorumla
+1 yılKısmet, insallah hayırlısı olur
00 YorumlaUyarsa sana gorusbiliriz ozelden cevab ber banaa
00 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. olmasın nolcak yani
05 Yorumla- +1 yıl
17 yaşında bile kızın sevgilisi vardır büyük ihtimalle.
- +1 yıl
Olsun ben azdım iyice cinsel istediğim tavan yaptı.
- +1 yıl
Diper 17 yaşındaki kızların da sevgilisi vardır büyük ihtimalle.
+1 yılÇözüm basit. Ulaş bakiim bana ;-)
00 Yorumla
+1 yılşttt sakin bende öyleyim. ne yapalım yani?
00 Yorumla
+1 yılbekle...
02 Yorumla- +1 yıl
bekle bekle diyorlar ailemde nereye kadar beklicemki.
- +1 yıl
O gelene kadar. Yılma. Sapasağlam bekle. Her sabah bugün gelecekmiş gibi Uyan. Her gece onu rüyanda görecekmişsin gibi uyu. evden çıkarken son birkez daha aynaya bak sanki o gün dışarda ona rastlayacakmışsın gibi
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Daha 20 yaşındasın
00 YorumlaKorkma biz ölmüyoruz
00 Yorumla
+1 yılÖlmezsin bro
00 YorumlaUzulme canım
03 Yorumla- +1 yıl
Ailem tarafından ve okuldaki arkadaşlarım ve öğretmenlerim tarafından güzellik bakımından da çok beğeniliyorum herkez bana çok şekersin çok güzelsin çok masum suratın var diyor çok iyi kalplisin diyor çok narin ellerin var diyor herkez beni öpüyor herkezin kanı kaynıyor hemencik bana.
- +1 yıl
İstiyorum ama okulumdaki çoğu erkeğin sevgilisi var.
+1 yılYazık ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaması daha iyi
03 Yorumla- +1 yıl
Neden daha iyi?
Cevap sahibi+1 yılAyrılık oluyor ağır geliyor
- +1 yıl
Belki sevgilim olursa ve belki evlenirsem ayrılık olmucak evlenirsem boşanma olmucak.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar