kendine çeki düzen ver depresyona girmişin
bende aynı durumdayım...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yaşanılan çağ, ülke durumu, hastalıklar, ikili ilişkiler derken zaten psikolojik olarak normal kalan insan neredeyse yok denilecek kadar az.. Benim için en etkili metot olaylara ve kişilere pozitif bakabilmek.. Yani başıma olumsuz bir durum gelince tabi ki canım sıkılıyor, üzülüyorum.. Sonrasında şok etkisi geçince nereden başlamam gerek diye düşünüyorum ve düştüğüm yerden kalkıyorum.. Sanırım hayatı boyunca düştükten sonra yerden kendi başına kalkan ve yaralarını kendi kendine diken bir insan olmamın da bunda payı büyüktür.. Hepimizin deneyim ve yaşanmışlıkları sonucunda bazen tükenmiş hissetmesi çok olağan.. Mühim olan iyi hissedebilmek için umutlu olmaktır.. Keyifli geceler..
#smellsmoke
Cevap
0Cevap
Biraz yalnız kal insanlardan uzaklaş ama kendinden uzaklaşma, geçer bir süre sonra, gez toz keyfine bak ne istiyorsan onu yap, seni üzen insanlarında zittir et
çok gezen insandım şu aralar bir yere gitmiyorum kuzenin mezuniyet töreni var abla dediğim insanın düğünü var hiç bir yere gidesim yok herşeyden bunaldım bu yaşımda her şey üst üste geliyor saçma sapan insanlar eski sevgilimi hatırlatıyor kafayı yemek üzereyim sonum morg gibi abla
Sürekli düşüncelere dalıyor veya hayatına kimseyi almıyorsan hala onu unutamadığını düşünüyor olabilirler, bence kendine gelmelisin, hayat ondan ibaret değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?