Güncellemeler
10 ay
Kizlar benle evlenmeye kalkarsaniz hepimizi ananizdan dogdugunuzw pisman ederim
Güncellemeler
10 ay
Madem oyle incelleri kizlara ve chadlere karsi daha da kiskirtirim ben de mk
Tipsiz yuruse sapik olur ve bu cocuk sapik kizlar dikkat edin diye ifsa eder kezolar ama yakisikliya kendileri sapiklik yapar gizlice seks yaparlar hic ifsa etmezler bu yuzden kizlardan nefret ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tipsiz ve cinsellik düşünüyorsan abaza olursun, yakışıklı olup cinsellik düşünürsen çapkın olursun.
Tipsiz ol ama paran olsun bak senden yakışıklısı yok
Kişiden kişiye değişiyor bu. Ben sadece yüz yüze tanıştığım kişilerle konuşuyom gerisini engellerim direk
Beni yuz yuze de engellerler
biraz kafanda kurmuşsun😺
Yok.
sus
Dayak yersin bak duzgun konus
dayak mı yerim PUAHAJAPLSQLKQĞALAĞQMQÜALÇ
Nefret ediyorum sisden
tüh biz bayılıyorduk sana
Once siz nefret ettiniz zaten benden
bu kafayla sevilmeyi bekleme zaten
İyi olan benim beni taniyon mu efendi mulayimsin diyor taniyan herkes ama siz keko diyinuz
yersen hepsi melek zaten
reddedildikten sonra kadın düşmanı olan erkek de ayrı komik oluyor
Beni butun kizlsr reddetti bir kiz kabul etseydi olmazdim simdi beni suclamayin
@2Yüzlüİnsanlar capkinim cunku mk
çapkını anası sevsin
@2Yüzlüİnsanlar kavga etmeyin lutfen korkuyorun
@2Yüzlüİnsanlar beni engelle mk
@2Yüzlüİnsanlar benimle ugrasma bari korkuyorum
@2Yüzlüİnsanlar kraliçe
uğraşırım sevmiyom
Bende nefret ediyorum
Benden mi
yok öyle kızlardan
Butun kizlar oyle degil mi 28 yasinda bakir kaldim red yedigim icin
Bütün kızlar öyle değil tabiki, bakir kal nolmuş yani evlenirsin bişey olmaz
Evlilik dusunmuyorum bu devirde millet evlilik oncesi yapiyor ben de oyle yapmaliyim
Aferin sana böyle devam
Ne sexler donuyor bi bilsen cok kiskaniyorum cok sinirleniyorum
Reis sinirinde haklisin ben bu konuda sansliyim neyseki dmdmzmzks
@tambenliksin coskxoakş aldın mı cevabını
@tambenliksin kiz kardesinle de ben takilirim
@tambenliksin keske olsaydi 🙁
Biz takılalım mı?
@tambenliksin sana demedim ona dedim ama yanlış anladın galiba
Onunlami takilacaksin
@tambenliksin takılamaz mıyım
Takiliriz zaten kasliyim ben de ama 1.80 im 🙁
Sohbet etmek için dedim, kaslın olman ya da boyun beni ilgilendirmiyor
Olur 😀
Niye engelledin beni
Başka sorulara attığın mesajları gördüm, sapıklarla işim yok. Eminim ne demek istediğimi anlıyorsundur.
Yok anlamiyorum :Dd 28 yasinda bakirim tabi boyle olcam yokluktan hep
Bakir olup olmaman beni hiç ilgilendirmiyor, konuşma tarzın ve her şeyi cinselliğe bağlamaya veya sevgililiğe bağlaman çok komik. Arkadaş olmayı bile beceremeyecek kadar pis zihniyetlisiniz.
Bakir adam boyle olur yoklukta degilsin sen anlamazsin :Dd
Boylelerine yuz verme bana yaz dndmsmy
@tambenliksin ulan it sen sevgililierinin resmini paylasiyordun burada :Dd
Bakir adam böyle olmaz, minik beyniniz biraz da başka şeylere çalışsa keşke. 2 üniversite bitireceksin hiç mi bir katkısı olmadı sana? Üzücü gerçekten. :Dd
Fb lerimin resmini paylasiyorum reis yine paylastim ama bu sefer duzgun paylastim dmsmdks
@tambenliksin benim fb m olsa paylasip rezil etmezdim kizlari sen tam suzme orsspu cocugusun
@tambenliksin sen sanki çok farklısın ya
Ben efendi erkegim uzmem hanimimi
Kanka yapamadigin icin agliyorsun bence kufur etme gerek yok
@tambenliksin aynen knk
Kanka deme kocacigim de
Olm hangi kız sizle diyaloğa girer allah aşkına
Evet yapamadigimdan agliyorim zaten katil olcam en sonunda az kaldi mk xd
Bunla giriyolar 192 diye
Yakışır sen badboy muşsun ya, bide bunu yazmışsın çocuk falansın muhtemelen.
Kanka buraya sadece sktigim kizlarin resmini kac defa sitedekiler gordu merak etme altima almam maks 1 gun suruyor cogunu dmsmmdmd
Giren giriyor diyaloga merak etme. Reisim sana gelecek olursam cokmu tipsizsin ki lan dksksk
@tambenliksin senden yakisikliyim ama 180 im
180 kisa simdi kanka 180 adamin seyide kucuk olur dogal olarak maks 16 cm falan az yani dmdmdk
Erkek dedigin uzun boylu genis omuzlu iri elli ve damarli kollari olacak fiziksel bir albenisi karismasi olacak. 180 boyla isin zor cidden tek gecelik iliskilerde. Sevgili olurlar ama ciddi iliski isterler seninle
@tambenliksin s
Seyim 17 cm kasliyim ve ellerim buyuk ama ciddi iliski isterlerse ben evlenmem ki ordspularla analarina soktuklarimi katil olcam mk en sonunda zatrn dhdh
Lan reis sen kafayi yemissin tipini cok merak ettim Şu an valla dkdkdk
@tambenliksin yok gostermem bi orsspu cunku benim tipimi pp yapip troll sorular sormistu falan
Şey ne ya dvlslcö ikinizde çocuksunuz, biri katil olmayı havalı sanıyor, diğeride egoist oenin önde gideni. Özelden konuşun iyi anlaşırsınız.
Havali sanmiyorim ki nefret ettigim icin kizlardan ve seks yapan erkeklerden de nefret ediyorum bundan oturu mk ama yapma herhalde
seks yapsan ne yapmasan ne? Bütün soruların altına konudan bağımsız 17 cm yazıyorsun. Küfür etmeyi havalı sanan max 15 yaşında ergen bir çocuksun. Alt tarafınla değil üst tarafınla düşünmeyi öğren bence.
Bakirler bi sure sonra incele donusur ben incelim 28 yasindayim opemedim bile bi kizi mk. seks yapan herkes cok mutlu ama benim hayatim sıkıcı ve ilgi gormezken diger erkeklerin kizlari * o erkeklere ve kizlara zarar veresimi getirtiyor da vermiyorim
Daha dun fb oldugum kizin agzina iki defa bosaldim reis cocuklarim mideye gitti yine dndmdm
Ayrildiktan sonra senin gibi bir incelin karisi olacak isin kotu yani dmxmsmsm
@tambenliksin senin tipini biliyorum gordugum yerde indiririm seni bak. 😀🗡️
Indir reis canin sagolsun