Mesala veb fransaya ya da ingiltereye gitsem bibelbise giysem burdaki gibi arkadan yapisirlarmi yoksa rahat rahat gezermiyim ya biktim bucerkek cinsinden ya butun erkekleri marsa yollasak bi rahat birwkmiyolar kadinlari hepiniz ayni boksunuz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İngilterede doğdum büyüdüm, orada eteği boş ver bikini giyip gezsen umursamazlar (oraya giden gurbetçiler hariç tabi) ama orada zaten yaz en fazla 3 ay sürüyor yani eteğide zor giyersin 😁
orada oyle arkana yapismazlar ama fransa metrosu tam bi mezbelelik aksam dokuzdan sonra tehlikeli
Bana fransiz kiz arkadasim saat 6da isten cikarsan 7 ye kadar evinde ol demisti😂
Evet aynen oyle cunku 6 dan sonra sokaklar zencilerle dolu metroda tecavuz bile duymustum ben sen okumsk icin mi gezmek icin mi dusunuyorusn
Calismak icin biriyle evlenmek icin ama mumkunse arap ya da zenci olmasin ben onlardan biktim ben kumral renkli gozlu fransiz erkegi istiyom bi arkadasim erasmusla bir fransiz erkeginin rvinde kalmisti adam onu hergun opuyomus ya cok kiskandim😂
Fransizlar cok soguk kibirli itici tiplerdir ben hic oyle bi franziz erkegi gormedim bosuna hayal kurms🥾😀
Yoo bence sen erkek oldugun icin oyledirler. Bi erkek sana neden kibarlik yapsinki simdi dersin fransiz kadinlafi cok iyi filan diye
Kadinlari da cirkin oluyorlar genelde avrupada çeklerin ustune tanimam ama fransizlarda ustunluk kibiri var ondan hic sewmm
Irkci diyon ama benimde ulkemde 8 milyon zenci 5 milyon cezayir fas tunuslu olsa bende irkci olurdum😂
@Frechfranahhh ee zananinda gidip insanlarin ulkelerini somurup talan edersen o kadar insana da katlanacaksin ayrica o zenculeri de kendilerine hizmet etsin diye getirmisler sen hic fransuiz bi garson gordun mu
Ama yinede cok fazla macron bosuna demiyor sadece uruyolar diye
@Frechfranahhh cok afedersin de pust deseydin siz de sadece somurup talan ediyorsunuz hangisi daha acimasiz
nerde sömürüyor fransa?
@ÜstünZekalıBağyan hala bicok afrika ulkesinin yeralti kaynaklarinin yuzde 90ini fransa aliyor arastir bakalim cezayirde kac milyon insan katletmisler
istemiyorsa kullandırmayabilir gider ingiliz amerikan ispanya alman şirketlerine çıkarttırır madenleri kendilerinde maden çıkartacak işleyecek teknoloji mi var?
@ÜstünZekalıBağyan zaten zihniyet boyle olduktan sonra dunyada ne aclik biter ne de sefalet o zaman da hic kusura vakma ulkesindeki siyahilerden sikayet etmeyecek
neden şikayet etmesin her türlü suçu onlar işliyor toplumda hoş olmayan şeyleri hep onlar yapıyorlar, sanarsın çok medeniler de keyfinden rahatsız olunuyor. Ülkende suriyeli afgan istememeyi biliyorsun,
@ÜstünZekalıBağyan ben de diyorum ki madem bu insanlari istemiyosun gidip insanlarin uleksini petrol icin yeralti kaynagi icin talan etme bugun irakta suriyede afganistanda milyonlar katledildi demokrasi kilifi altinda sirf petrol icin arinin yuvasini bozarsan o arilar suursuzca saga sola kacar bu insanlari da yurtlarindan eden vahsi batililardir abd kesfoldugunda vahsice 8 milyon kizilderili nasil katledilmis arastir bi bati herzaman hunharca talan edip hirsizlik yapar insallh sonlari da bu vatanlarini yok ettikleri insanlarin elleriyle gelir
Geçmişte yapılan şeyler için bugünkü insanları suçlamak ne derece mantıklı? Senin bu söylediklerin soykırım zihniyetli insanların söyleyecekleri şeyler dedeleri böyle yapmış torunları da suçlu biz de onlara zulmedelim hesabı
@ÜstünZekalıBağyan zihniyet asla degismez uzaga gitme irakta 1 milyon insan neden olduruldu yakin bi gecmis daha ben bati medeniyetinin hunharligindan soz ediyorum ayrica kimse bunun kinini de gutmuyor adamlar algi yonetimini de cok gzuel yapiyor bu kadar ölume ragmen bati teroru ya da hristiyan teroru soylemi duydun mu hic ben de ortadogu insanjnin kulturunu sevmem egitimsizler kulturleri farkli o zaman da gidip yurtlarini baslarina yikip adsmlari goce mahkum etmeyeceksin
Genelde insanları inancına göre bölerek bölücülük yapanlar bu tip şeyleri söylüyorlar ama kendi tecavüzcüsüne toz kondurmuyorlar hiç
@ÜstünZekalıBağyan cok haklisin evet dunyads en fazla tecavuz ilan ulke 1 abd 2 hindistan 3isvec 4 funey afrika5 ingiltere 6 almanya 7 fransa bu gecen seneki bm raporunds yazilan kayitlar simdi anlamissindir umarim kimin tecavuzcu kimin daha ahlakli oldugunu sadece duyduklarina inanirsan artik sen de bu satranc tahtasinda bi piyon olmussundur demektir
yav he he sağdan soldan her duyduğuna araştırmadan körü körüne sorgulamadan inanan müslüman konuştu. dediklerin yalan
@ÜstünZekalıBağyan ben muslumanim dedim mi ezik zerzevat sadece senin gibi beyinsizlere burada bazi seyleri anlatmaya cslisiyorum ama sende beyin olmadigi icin bosuna konusuyorum neyse sifonu cektim artik senle daha fazla ugrasamayacagim ozguvensiz ezik yaratik
Mesele ülke meselesi değil Türkiye'nin hepsini kotuleyemen mesele kişilik karekter meselesi
Arkadan yapışırlar mı? Nasıl itici bir ifade ya bu?
aman ha sen gidersen turk erkekleri ne yapar nolur gitme gercekten bak toplu isyan cikar 😁
Nasıl arkadan yapısiyorlar derken. Nerede nasıl yapıyorlar bunu merak ettim. Her kısa giyene mutlaka yapılıyormudur bu?
Günaydın
allahtan sihir yeteneğin yok kesin hepimizi yollardın
Ister turk ister fransiz ister ingiliz erkek erkekdir sizin yuzunuzden kadinlarin savasta basina gelmeyen kalmadi
Sabah sabah helede pazar sabahı ne geldi başınada ülkeyi twrketmek istyon
hiç taciz edilmedim türkiye gibi değil var mı var varoş kişiler
etseler bile edenler genelde müslümandır dikkat edersen fransada ingilterede de
Kesinlikle
Orada da taciz tecavüz kadin cinayetleri oluyo hayvan her yerde hayvan
Elbette ederler ama burası kadar değildir
Burada nasıl giyiniyon ki
orada normal oldugu icin rahat rahat takilirsin
Ederler