Gelin nerede olduğu gibi damat elini açmaz istediği altın verilir eline kına yakılır ama damat ağlamaz tabii gelin gibi değil 😂😂👍
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Prenses erkeklerin kaynağı bulundu desene haajkdjshdksksksk
Dogru dhdhdhhdhdhs
Hangi şehirde yaşıyorsun, çünkü bu gelenek sadece doğuda var
Hayır biz de eskiden beri var Ankara da yaşıyorum
Ama şunu da söyleyeyim altın takmayan kişilerde var damada
O zaman Kürt kökenlisiniz
Hayır hiç yok hem de
Biz eğlencesine yapıyoruz istemeyen de var tabii yapmıyoruz ama genellikle isteyen çok oluyor altın takıldığı için ama altın takmayan da oluyor
Siz nerelisiniz
Osmanlı döneminde bir sürü Kürt iç Anadolu'daki bazı bölgelere sürgün edilmiş
Sen nerelisin Bizim hiç yok ama eminim Çankırı var Ankaralı olanlar Kayseri'de olan var Bursa ve Yalova gibi şehirlerde de var
Diyarbakır
Konya, Samsun, Çorum bu bölgelere de sürgün edilenler var
@kralkobrax21 hiç doğuda erkeklere kına gecesi yapıldığını görmedim batıda gördüm
@Hassasdokunus sen hangi şehirde yaşıyorsun
Anne tarafım Erzurumda diğer şehirde de akrabaları var doğuda damadı kına gecesine bile almazlar
@Hassasdokunus çünkü damat kınası ayrı yapılıyordu, şimdilerde ise gelin ve damat kınası ayrı anda salonlarda yapılıyor
Sizin orada gelinlikmi giyiyo erkekler sjjs
Hayır sadece kına gecesi yapılıyor kına yakılıyor eline işte gelinleri örtülen örtü örtü o ağlasın diye ağlamıyor ama damatlar kırmızı tülbent gibi örtüyorlar ya 😂👍
Örtü örtülüyor yazamamışım bile
Sizin oraya damat gelmek istemem sjsj adimiz cikacak sjsj turkiyenin en özgür sehir sjs sekürlerler skks
Hayır hiç öyle bir şey yok sadece kına gecesi yapılıyor isteme falan yok erkekleri istemeye gitmiyoruz ama eğlenceli geçiyor ağlayan hiçbir erkek olmadı şu ana kadar altın takıyoruz daha bizim yöreye gelmen lazım 😃😃
Öyle bir şey yok dediğim kadınların kına gecesi farklı erkeklerin farklı ama erkeklerin kına gecesinde de kadınlar var sadece kına yakılıyor abartma yani altın alacaksın varlıklı bir yöreye damat gideceksin daha ne 😂👍
Erkekleri istemeye gitmiyomusunuz çok ayıp sjsj gelmem ben istenilmek isterim sjsj altın isterim ama aglayamam gozüme limon falan sıkın ajsj
Erkek isteme yok kına var sadece ağlayanlar da oluyor mu bilmiyorum ama hiç görmedim ben yaaaa 😃
Ben istenilmek isterim çiçek cikolata al gel sjjs
Hemen ayarlayalım birini zengin bir aileye gidip damat git 😂😂
Ben sana gaçacam sjjs
Benim hiç niyetim yok 😃👍
Şaka yapiyorum lan ciddiye aliyo buda sjjs
Şaka yaptığını biliyorum zaten 😂👍
Sen ne bilirsin ya
Ne maço görünen erkekler altını görünce unutuyor sen mi istemeyeceksin sanki imkanın olsa eline altın koyup kına yakacaklar neyin gururu bu
Guru yaptığımı kim söyledi ayrıca sen altın koycaklar demedin nerde sizin yer yarın geleyim sjjs kac altın koyuyolar sjjs sen bulcaksın bana birini demi sjs
Tabii erkeklerde gurur falan olduğunu düşünmüyorum ben 😃
Evet Ankara 'nın bir ilçesi özelden yazarım sana 😂
İşin içinde altın var olum ne gururu sjjs
Ciddi soruyorum Ankara 'ya damat gelecek misin
Gelcem yaz
Ben istemem öyle işler.
Vay anasını 😂
Altın takıyoruz gelmek istersen 😂
Ben takarım o pamuk erkeklere altın
Neden
Sana mı takayım 😂
Prensesler varken