+1 yılÖncelikle şunu söylemek isterim ki bir insanın taciz etmek hiçbir şekilde insanı haklı çıkarmaz yani bir kadını taciz etmek erkeği taciz etmek haklı çıkarmaz erkeği taciz eden olur mu derseniz evet çıkıyor, Ama genelde bu durum kadınlarla çok fazla karşı karşıya kalınıyor yani normal giyinmiş hiç açık olmayan bir kadına bile tacizde bulunmak suçtur hatta açık giyinen kadına bile tacizde bulunmak suçtur ama aması var kusura bakmayın bazı kadınlar öyle giyiniyor ki gel ben buradayım diyor tabii ki bu haklı çıkarmaz Ama sen gidip de göğüslerini ortaya döken cinsellik çağrıştıracak bralet sütyen tarzı giyinir mini etek giyinir çıkarsan kusura bakma ama insanlarda sana dönüp bakar lafta atar öncelikle biraz kadınlarında giyimine kuşamına dikkat etmesi gerekir kimseyi zorla tesettürlü oluyordu kara çarşaf gidemiyoruz ama bazı kızlar var resmen kıyafet giymiyor kıyafet sadece üstünde süs olarak duruyor ondan sonra da adam abuk subuk hareketler yapıp taciz ettiği zaman beni taciz etti diyor öncelikle o fırsatı sen vermeyeceksin giyimine kuşamına biraz dikkat edeceksin, sen gidip de kiloduna kadar kısa etek giyer askılı kıyafet giyer ya da parlak dar pantolon giyip kıçını başını belli edersen ondan sonra adam beni taciz etti dersen kusura bakma ama ben sana haklısın demem. Ama tabii ki öyle sapıklar var ki normal giyinen bir kadına bile tacizde bulunuyor O da yanlış bir şey ama dediğim gibi öncelikle bu konuda kadınların biraz daha dikkatli olması gerekiyor kimsenin giyimine kuşamına karışamayız ama böyle şeylerle karşılaşmak istemeyen bir kadında giyimine dikkat etmesi gerekiyor Yok ben Özgür bir ülkede yaşıyorum istediğimi giyerim diyorsanız başınıza geleceklerden de şikayet etmeyeceksiniz.
01 Yorumla- 1 yıl
Sözüne katılıyorum, aslında kadınlar erkekleri taciz ediyor. Bu işler böyle başladı. Kapalı birine taciz eden erkek de zaten açık bir kişinin tacizine denk gelmiştir o da gözünün kestiğine saldırıyordur. Ben böyle düşünüyorum. Ama tacizin ilk birincisi açık kadınlardır. Sergileyince erkek ne yapsın. Nefis denen şey var. Kadınlar erkeklerin çıplaklığından etkilenmez onun için de anlamalarını beklemiyorum.
Ayrıca bazı kadınlar da var ki onlar da biz bile bakıyoruz erkekler ne yapsın dedikleri var.
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında sana şöyle bir örnek vereyim. Benim kız arkadaşlarımdan iki tanesi çıplaklar kampına gitmişti ve bana şunu söylediler "Kimse kimseye dönüp bakmıyordu çünkü herkes çıplak ve çift olarak gelenler bile vardı." Şurdan şunu anlayabiliriz aslında, bir insan kendi çevresi nasılsa kendi de öyle olursa dikkat çekmez ve normalde göğüsleri ya da kalçaları çıplakken dolgun olmayan ve dikkat çekmeyen kadınlar renk ve cürretkar diye tabir ettiğimiz dekolte kıyafetlerle dikkat çekmeye çalışıyorlar. Her kadında göğüs ve vajina var değil mi? Peki bunu çekici yapan şey ne? Işte bu spruya cevap aslında. Hani diyorsun ya bende bakıyorum aslında zaten senin bakman için yapılan bir şey çünkü kadınlar bunu sadece erkeklerin bakması için değil hemcinslerinin dikkatini çekip kıskandırmak içinde yapıyorlar. Ben giyebiliyorum ve mükemmel görünüyorum, herkes imrensin kafası bu aslında. Erkekler sanıyorlar ki kadınlar onlar için giyiniyor ama değil. Ünlülerde bile bu böyle. Birbirleriyle sidik yarıştırıyorlar sonra halk ne yapıyor hayran olduğunu kadına özeniyor. Düşünüyor ki filmlerde, kırmızı halıda, kliplerde, sahil kenarlarında giyilen kıyafetler normal hayatta hatta markete bile giderken giyebilirim ya da giyebileceği tek bu an var, ki ünlüler malesef bu şekilde ayakta kalabileceğini sanıyor çoğunluğu bundan dolayı işini saygıyla ve haklı ile yapan çok az beğendiğim aktör ve şarkı I vardır. E si burdan da erkeklere pastadan bir dilim kalıyor tabi, onlar için olmadığı halde. Haklı kılar mı? Evet, kılar çünkü acı ama bunun için yapılıyor zaten. Yani, reklam şirketlerine bakın mesela otomotiv sektöründe ki reklamlara. Hiç gördünüz mü erkek modellerin arabanın kenarında durup tanıtım yaptığını ve o mankenlerin hepsi de açık giydiriliyor, istemeseler bile. Belki, karşı çıkan olacak ama maalesef gerçekler böyle.
71 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır haklı kılmaz ama ben teşhirci kadınları da tacizci olarak görüyorum. Çocukları bile mahrem görüntüleriyle taciz ediyorlar. Erkekler sokakta iç çamaşırlarıyla dolaşsaydı bu kadınlar onlara kesinlikle sapık derdi. Vucüdunun her hattını belli eden taytla mini etekleriyle insan içine çıkan kadın sapıktır. Özgür veya cesur değil buz gibi sapıktır. Dini bir kenara bırak yahu. Her yerin ortada. Hayvan mısın! Bir erkek organlarını belli ederek yürüse ona sapık demez misin? Nedense kimse erkeklerin mağduriyetini konuşmuyor. Halbuki kadınlar erkekleri çok daha fazla tâciz ediyor. Vücudunu sergi malzemesi yapan, en mahrem bölgelerini hoplata zıplata çarşı pazar tur atan, görünmek, beğenilmek, ilgi çekmek hırsıyla ya yarı çıplak ya giyinik çıplak olup her bir yanda dolaşan, iç çamaşırı dış kıyâfet diye giymenin adını moda koyan, yakasından paçasından et taşırıp milletin gözüne sokmayı mârifet sayan, işlediği haramları özgürlük sloganları atarak temize çıkarmaya çalışan, üstelik kendisi sebebiyle, çevresindeki erkeklerin nasıl zor durumda kaldığını görmeyecek kadar bencil, yaptığının cesâretle değil, hayâsızlıkla ilgili olduğunu bilmeyecek kadar câhil, bu hâliyle problemin ta kendisiyken, sözlü bir uyarı aldığında bile "Tâciz edildim!" diye bağıracak kadar şirret olan kimi kadınların neredeyse devamlı yaptığı şey, erkekleri tâciz etmektir.
95 Yorumla- +1 yıl
bu yorum eig seçilsin en güzel en açıklayıcı kadın yorumu bu yorum.
- +1 yıl
Gerçekten helal olsun tam benim anlatmak istediklerimi anlatmışsın
- 1 yıl
Hayır haklı kılmaz haricinde, Sonuna kadar yazdıklarına imzamı da atarım. Haklılık payı nerede var?
Sen çıplak erkek gördüğünde çok bişey hissetmezken erkeklerde durum öyle değildir. Kadın bedeni erkek için cinsellik çağrıştırır. Fıtrat böyledir onun için kadın gözüyle anlamanız mümkün değildir.
Yazdıkların süperdi, yani ben yazmak isterdim.
teşekkür ederim bu muhteşem yorumun için.
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır kesinlikle haklı kılmaz. Bakmak ayrı şey görmek ayrı şey taciz etmek bambaşka bir şey. Kafasına tacizi koymuş biri erkeğin taciz etmesi için illa dekolte olması da gerekmez zaten. Tacizci bir erkek için bunlar sadece bahanedir. Taciz etmek isteyen erkek için bayanın üzerinde ne olduğunun bir önemi yoktur görselde görüldüğü gibi. Taciz etmek istemeyen içinde kadın çıplak olsa fark etmez. Bu sadece tacizcilerine kılıf uydurmaktır.
125 Yorumla- +1 yıl
ayy enn haklı bu yorum yemin ederimmmmm
- +1 yıl
rica ederim ne demek😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
+1 yılYanlış yerde dekolte, tacizi haklı kılmaz amaaa tacizi arttırır. Ne kadar yasa çıkar, kampanya yürüt, vs her şeyi yap. Önüne ge çe mez sin. Realist olmakta fayda var bu soruda. Acı gerçekleri yazıcam kusura bakmayın.
Afedersin iç çamaşırına kadar soyunuk halde dışarı çıkan kadın, habire tacize uğrayacak. Bu belli. Taciz eden şerfsizlere ceza ver, tamam, okey ama yine de bakacak. Bunun önüne geçemezsin.
Yani demem o ki bile bile aşırı dekolte ile dışarı çık, sonra da taciz, sapık vs de. Evet, kapalı kadınlara da bakıyorlar. Bakan hayvn, her türlü bakar. Kabul. Ama kusura bakma da sen bile bile onun önüne aşırı malzeme veriyorsun. Sonra da önünü komple kesemeyeceğin şeylerle kendini kandırıyorsun. Bilerek ulu orta giy, yakışıklı bakarsa okey; çirkin bakarsa sapık. Bu kafada olan çok kız var.
Tek yaptıkları kendilerini kandırmak bazı kadınların. Tekraren; tacizi haklı kılmaz, taciz edene cezada hemfikirim ama bile bile lades de olmaz.
Tabi erkeklerin göz hakları kimsenin umrunda değil. Ben senin o çirkin vücuduna bakmak mecburiyetinde niye kalıyorum? Benim niye günaha girmeme sebebiyet veriyorsun?
Özgürlük adı altında kendinizi kandırıyorsunuz. Biraz realist olun.
Yanlış yerde yanlış açıklıkta giyinirsen fazla taciz edileceksin. Birnevî şerefszler taciz ederken kızlar da teşhircilik yapıyor. Şimdi gelsin eksiler, olan bu. Bu ülkede bu konuda realist olmalısınız.40 Yorumla
+1 yılValla ben erkekten çok kadının kadına baktığına şahit oldum. Fiziği güzel bir kız yoldan yürüyorsa kızlar da dönüp bakıyor hem de yiyecek gibi. :D :D Acayip gülüyorum o bakışları görünce :D :D
Sözlü ya da fiziksel manada tacizi haklı kılmaz elbette. Göz tacizi nedir bilmem ama uzun süre bir insan kendisine bakılmasından zaten rahatsız olur. Aynı şekilde bana da birisi uzun süre baksa rahatsız olurum. Ama öyle genel geçer bakan birine de ''Ne bakıyorsun?'' diyemezsin. Devamlı bakıyorlarsa kıyafetten kaynaklı olabilir, dekolte giymez olur biter. Biz penis dekolteli pantolon giyiyor muyuz? Giymiyoruz. Bu kadar.97 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar kıskançlıktan bakıyor 😂
- +1 yıl
@miyuw1kız ben giymem
- +1 yıl
@miyuw1kız profil resmi, dayanamadım 😍😍
- +1 yıl
penisle dekolteyi eş tutmak mı...
Nasıl desek iştah dişarıda kabartılıp, yemek evde yenir diyelim. Tabii bu herkes içIn geçmeyebilir.
Bu ortama bağlı bir bayan hangi ortamda bulunduğuna, Dekolte konusunda.
Genel anlamda Kadınlar cazibeli oldugundan erkekler bakıyor derken.
Hatta 1 defasında eşim yanımda, bir şeyler görebildinmi demesi sonucu, acaip utandım.
Adeta kızardım doğrusu. Kendi, kendime gözüm çıksaydı dediğimde oldu.
Bence bu kültür ile alakasi var.
Bakalım sokakta yürüyelim 100 tane bayan, 80 dekolteli 20 tane dekolte yok.
Sorun taciz diyenlere kesinlikle göz tacizi demeyeceklerdir. Çünkü veya çünki gözleri bu sefer normal giyili olanlar a takilacaktir, derken aman efendim herkes soyunsun demiyorum :-)
Bir bayan dekolteli gezip erkekler ona bakiyorsa ki bundan da rahatsız olmaması gerekir bence.
Ve ben genellikle devamlı bu tür giyinen bayanlarin erkeklerin bakmasi için giydiğine inanıyorum
Bu hoşlarına gittiğine inanıyorum. Erkekleri delirtmek için :-)
El ile veya Cep Telefonu ile Taciz olur, Bakmak kanunen suç ise bunuda yapmamali tabiiki :-)
Yok bunun sayısı kanunda belirtilmiş ise orasınıda bilemem.
Sonucta Bakmak Taciz ise ve bununda kanunda yeri var ise yapilmaması gereklidir.
Cezasida yine kanunen verilmelidir vs..
Konu çok uzun oluyor, Ben Her Türkiyeye gittiğimde bu konudan acaip korkuyorum.
TVlerde çıkıyor bazen. Bayan birden bağırıyor. Oradaki insanlar cezasını kesiyor.
Emin olunuzki Toplu taşıma araçlarına kesinlikle binmiyorum bundan dolayı.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Açan bakılsın diye açıyor benim kanaatim bu yakışıklılar baksın içime düşsün tipsizler sapık abaza imdat taciz var oluyor
114 Yorumla- +1 yıl
Bunları bir kızdan okumak 👏🏾 Yalnız birazdan gelir linç tayfası :D
- +1 yıl
Bazıları da demiş ki kadınlar istediğimi giyerim kimse karışamaz diyorlarsa ben de istediğim yere bakarım kimse benim özgürlüğümü kısıtlayamaz. Bazıları daha da ileri gidip cahillik falan demiş. Bir insanı rahatsız ettiğin yerde özgürlüğün biter arkadaşım. Bakınca taciz mi oluyor, bizim ülkenin kezbanlarının uydurması demişler. Evet, taciz bu. Türk Dil Kurumu’nun verdiği tanıma göre taciz, ‘Tedirgin etme, rahatsız etme.‘ anlamına gelmektedir. Biri bana s**ecek gibi baktığında rahatsız olmam çok normal bence. Dolayısıyla TACIZDIR. Ve siz hanımefendi "Haklı olabilirler mi?" diye sorarken bile tacizi meşrulaştırıyorsunuz, yapmayın.
12 Yorumla
+1 yılSaçma sapan bir soru.
Türbanlı kadınlarda tacize uğruyor. Turban takmaları tacizi haklı kılar mı?
Kadın giyiminden değil sırf kadın cinsinde olduğu için tacize uğruyor bir kere bunu anlayın.
Yolda kapşonlu pantolonlu yürüyen bir kız adamın tacizine uğramış adam kızı öpmüş taciz etmişti. Kızın hangi davranışı bunu haklı kıldı sizin kafanıza göre pantolon giymesi herhalde.
O zaman yarın bir gün bir bakışla bir hareketle tacize uğradığınızda dikkat edin sizede ne giymişti , adama kuyruk mu sallamıştı, saat kaçta tacize uğradı gibi şeylerle gelmesinler.20 Yorumla
+1 yılBakmak taciz sayılmaz bence çünkü biz bile bazen bakıyor inceliyoruz. Yakışana yakışmış diyoruz yakışmayana olmamış diye yorum bile yapıyoruz. Herkes herşeyi giymekte özgür olduğu gibi göze de yasak koyulamaz. Sadece abartı şekilde rahatsız edici bakmadıktan sonra bence taciz değildir. Ama abartı bakıp rahatsız edilirse kadın erkek kim bakıyorsa onunda onu yapmaya hakkı yok. Herkese herkes bakabilir fakat seviyesini koruyarak rahatsız etmeyerek abartı olmadan. Kadın olarak benim düşüncem bu yönde. Fakat bazı kişilerde giyinmeyi de farklı amaçta giyiniyor, bakanlarda farklı amaçta bakıyor yani bu da var. Düşüncemi bile yazarken tereddüt ederek yanlış anlaşılmamak için kelimeleri seçerek yazdım o kadar hassas bir konu yani
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Bakmak, göz kayması normaldir ama taciz... bir dakika orada duralım o olmaz. Özellikle temas ve sözlü olanlar.
Bakma konusuna gelince çok abartmadan bakılması yani göz kayması beğeniyle loşa süre bakması normaldir taciz sayılmaz bence... ama bunun içinde cingar çıkaran kadınlar var özellikle Türkiye’de bence haksızlık ediyorlar sokak ortasında adamı dövdürüyorlar bence bu ayıp sırf tipini beğenmedi diye ama adam yakışıklıysa sorun etmiyorlar. Böyle de karışık bir durum.
Şimdi 2 sayfa uzun uzun yazarım ama üşendim yani işin özü giyende bakanda sınırını (karakter olarak) bildiği zaman sorun olmaz10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılbabacım heryerını açarsan adamda bakar hala anlayamadınız sunu erkek kadın fıtratı farklıdır erkeklerde donla atletle gezse kadınlarda aynı sekılde bakıcak bırakın bu by ırade kesılme ayaklarını mılletın bakısından rahatsızsan gıymıceksın bı bılmışsınız herkez ozgurdur naralarını atmayı ıyı o zaman ben senı ailenden istemeye geldımde don atlet geleyım butun malzeme ortada olsun kabul edıcenmı tabıkıde etmıcen o zaman kendıne yapılmasını ıstemedın bıseyı baskasına yapmıcaksın elımde olsa butun erkeklere bole donları bellı eden daracık pıjamaları atletlerı gıydırırdım bakalım kızlar ne kadar iradelıymıs
11 Yorumla- +1 yıl
Seni çok çomar gördüm umarım ülkeden en kısa sürede ya sen gidersin ya da ben
Kim nederse desin kim her ne kadarda öyle değil desen hepsi yalandır biz erkekler yaratılış olarak göğüslere düşkün varlıklarız bunun sebebi annemizden doğarken memeden süt emmemizdir memeye dokunup kendimizi güvende hissetmemizdir bu ırzi gelir ve kanıtlanmıştır bilimsel olarak ve büyüdükçe memelermiz annelerimiz gibi olmayıp birde 6 aylıktan sorna memeye dokunamadığımızdan dolayı bizde meme takıntısı oluyor sapıklıkla alakalı birşey değil o yüzden siz kızlar dekolte giyince istemsiz olarak bakıyoruz ve bu durum bize karşı kastli bir şekilde tacize girer hiçbir erkek normal bir kadının memesine bakmaz kadınlar bakmaya zorlamadıkça. Al sana bilimsel kanıt.
00 Yorumla
+1 yılBöyle sorular sitede ne kadar pedofili ve tacize meyilli olan kişileri deşifre eden sorulardır.
Her yerde varlar. Nefislerine hakim olamayıp yolda milletin anasına bacısına hallenmeyi haklı görüyorlar, sorsam senin anana bacına yapsalar keserler asarlar ama. Hiç bu şerefsizlerin suçu yok zaten. Mini etek giydiği için, gece sokakta yürüdüğü için zaten odak nokta direkt kadın oluyo, milletin aklına hemen gece hayatı geliyo, tecavüzü tavizi de istiyo ki öyle giyiniyo zihniyeti var. Bunları yüzünden ben akşamları abisiz, babasız dışarı çıkamıyosam siz düşünün, ne desek boş.00 Yorumla
+1 yılHaklı kılmaz. İsteyen istediğini giyer adam olan bakmaz birileri bize bakıcak diye şekillenemeyiz. Kişi kendinden bilir işi diye bişey demişler. Ki bunun açıklamasını aklı yerinde olan yorumlar, karısına, kızına, kardeşine, annesine kapalı giydirenler sokakta erkek kähpeliği yaparlar sonra bide kılıf bulurlar "açık giyinmeseydi" diye. Taciz etmek isteyen sadece gözü görünene bile eder kıyafet bahane. Kim ne isterse onu giyer, kimseninde ilk defa insan görmüş gibi bakmasına gerek yok. Adamım diye dolaşanlar önce gözünü kapatmalı. Gerçekten adam olanlar zaten bunun absürt bişey olmadığını bilirler..
02 Yorumla- +1 yıl
Adam olan bakmaz mı ahauaha, bakmayan erkek ılıktır
- +1 yıl
Adamlıkla erkeklik aynı şey değil. Baştan kaybetmişsin ahauaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, asla. Çünkü bazı erkekler açık giyinen kızlara bakarak cinsel şeyler hayal ettiğini söylüyor. O yüzden kimin neden baktığını, ne amaçla baktığını, ne düşündüğünü anlayamıyoruz. Ben 27 yaşıma geldim, 14-15 yaşlarında bir genç kızken bile şort giyen, elbise giyen veya direkt açık giyinen kızlara bakmamaya dikkat ediyordum. İnsanlar rahatsız olabilir. Ben o küçücük yaşımda kendimi tutup dikkat ediyorsam herkes dikkat edecek, olması gereken bu. Ben taciz ediyor muydum? hayır, beynimde cinsel şeyler düşünüyor muydum? hayır, tahrik oluyor muydum? hayır. Olunca oluyor demek ki, herkes kendine hakim olmalı.
03 Yorumla- +1 yıl
kızlar açık giyinmemeli bnece
Cevap sahibi+1 yılBırak laf anlatmayı, tartışmaya bile girmeyeceğim. Ama bir psikoloğa gitsen iyi olur.
- +1 yıl
senle beraber mi😀😀
+1 yılAsla ama asla haklı kılmaz! Kadın istediğini giyebilir isterse çıplak bile gezebilir çünkü bu onun tercihidir ama erkek asla taciz etmemelidir böyle bir şeye hakkı yoktur. Kadınlar metalaştırılmamalıdır. Beyni bacak arasında olanlardan beklenecek bir davranıştır bu. Kesinlikle tacize kimsenin hakkı yoktur!
30 Yorumla
+1 yılgözle sözle ya da başka hiçbir şekilde yapılmamalı. bende insanım ve erkeğim. ben bunu sağlayabiliyorsam herkes sağlamalı. benim inançlarıma göre eline beline ve diline sahip olunmalı. son olarak yazdıklarımı okuyup düşünceme katılmayan arkadaşlara sesleniyorum. "BİRAZ İRADE YAHU"
39 Yorumla- +1 yıl
@Selimkeja tabi inanması güç farkındayım, evet bakmıyorum. bu arada latin dans eğitmeniyim ;)
- +1 yıl
Daha önce tesettürlü bi kıza yazmam çünkü o tesettür bana o cesareti vermez uzak kalırım demişsin :) o zaman dekolte giyen o cesareti verir yazarsin yani senin yorumundan dekolte giyen bi kız yazılmasını bayılmasın istiyor manası çıkar bu durum da kim haksız çıkar iradesi yüksek abimiz :)
- +1 yıl
@Selimkeja aslan parçası yazmak ile taciz etmek arasındaki farkı kavra, sonra klavye başına geç. benim irademi sorgulamadan önce de bir kadında ilk dekolteye mi yoksa gözüne mi bakılır onu da öğren öyle gel.
- +1 yıl
@Selimkeja 1-tesettürlü kadın cesaret vermez demek dekolteli cesaret verir anlamına gelmez.
2- açık giyinmesine rağmen cesaret vermeyen çok kadın tanıyorum.
3- hata tahrik olman değil, bunu karşındaki insanı rahatsız eder biçimde belli etmendir. - +1 yıl
Aslan bu durumda dekolte giyen kız gözüne baksınlar diye açık saçık giyinmez erkeklerin dikkatini çeksin diye giyer hiç bir canlı dar rahatsızlık veren bi kıyafeti giymez soğukta mini etekle gezmez yani onlar baksınlar diye giyiyor erkekte bakıyor erkeğin suçu olduğu kadar kadında suçlu sen kendin diyorsun kapalı olan kız o cesareti vermez diye demek ki o cesareti veriyorsan erkeklerin sana bakmasından rahatsız olmayacaksın inançtan bahsedip Latin dans hocası olmana bisi demedim bile ben bi erkeğim açık saçık giyinerek neden benim irademi zorluyor beni günaha sokuyor? Ben bakmak istemiyorum elimden geldiğince bakmıyorum ama o açtıkça açıyor ve bu durumda ben haksız oluyorum öylemi inanca değer veren Latin hocası
- +1 yıl
@Selimkeja "tereddüt ederim. neticede o insanın yazmaya tepkisi diğer kızın tepkisinden daha ağır olabileceğini düşünürüm. belki de yanlış düşünüyorum ama sanki tesettür "bana yaklaşma" demekmiş gibi geliyor." bu yazdığımın içinde cesaret vermez lafını nasıl okuduğunu anlamadım hatta belkide yanlış düşünüyorum sözünü nasıl okuyamadın onu da anlamış değilim. hatta o toynaklarınla nasıl yazıyorsun o da enteresan. bakma muhabbetine gelince şimdi ben seni inandıramazsam kimse inanmaz bana allah rızası için noolur inan la :) banane oğlum senin inanmandan. ben kednimi biliyorm o yeter bana. irademi zorluyor yazmışsın. o da ayrı bir komedi. sende irade olduğuna da ben inanmadım sana göre "kadın olan herkes" iradeni zorluyor yani kadının kim olduğu önemli değil.
Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Sözlü ya da fiziksel temasın olmaması durumlarında oluşan algının taciz olarak adlandırılması bile saçma.
Kadınların nasıl ki ben istediğimi giyer, istediğim yerde istediğim şekilde gezerim, özgürlüğüme kimse karışamaz düşüncesi (haklılar) varsa, benimde istediğim yere bakma özgürlüğüm vardır. Buna kimse taciz vs diyemez.30 Yorumlakadın inanılmaz güzel ve estetik bir şey herhalde açık giyinecek, bu ne düzen bozar ne toplum kayar aksine kadının yolda mutlu, cilveli, kıvırtarak, açık saçık giyinmiş, rahat ve temkinsiz yürüdüğü, mutlu olduğu, toplum huzurludur. eşeğe tecavüz edilen coğrafyada, maymunun genelevini yapanların dünyasında erkek ve kadın hala birbirini anlayamamıştır, kendi halinde yaşayan başka canlıdan medet umacak kadar kendi cinsine uzak, cahil, yabancı ve acizdir.
Kadının kendini kapatması demek bir erkek için de kendi cinsi adına utanç verici olmalı. açık kadın görünce abuk sabuk çıkarımlar yapmak yerine mutlu olabilirsiniz. Ayrıca bakmak da taciz falan değildir sosyal canlılarız 2+2=4 bilgilerini aşamadık bir türlü. Hayatınızda kadın yoksa da, cinsel yaşamınız bok gibiyse de bunun acısını etraftan çıkarmayın.10 Yorumla
+1 yılbacak yürümek, meme çocuk emzirmek içindir. Bunlardan tahrik olan da gitsin bi psikologa ne diyelim...
normal etekler falan da normal yani. kendinizi sorgulayın bence, çünkü psikoloji okumam+ sevgilimin geniş erkek çevresine sahip olmasından biliyorum ki bu şeyler çok kişisel.
Kısacası tahrik olacak olan nefes alana da olur. Olmayacak olan minaccık etege de olmaz.
Bakıp bacak normal bişi der.
Bu yazıyı okuyan kız arkadaşlarıma sesleniyorum
Kesinlikle sevgiliniz olsun olmasın çevrenizdeki tüm erkeklerde buna dikkat edin. Kadın giyimleri hakkında kötü konuşan erkekler hayatı zindan eder. Ne etek ne pantolon, çarşaf bile giyseniz bi şey bulurlar. Çünkü asıl dertleri sizin ne giydiğiniz değil onların nereye baktıkları. Kaçın onlardan pişman olursunuz11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBen bedenime bakmalarındansa yüzümü, saçımı, başımı, sesimi yani beni ben yapan şeyleri beğenmelerini tercih ederim. Eğer bana bakacaklarsa bunlar dikkatini çektiği için baksınlar.
Ama dekolte giyenlere de bişiy demiyorum. Herkes istediğini giymekte özgür. Ama deyim yerindeyse öküz gibi bakmalarını istemiyorlarsa mal beyanında bulunur gibi değil ölçülü dekolte giymeliler diyorum.10 Yorumla Herkes gözüne hakim olmalı ne çarşaf giyen birine gözünü dikip bakılmalı ne de dekolte giyen birine yani şu yüzyılda hala bunu tartışıyo olmak bile oldukça saçma ve düşündürücü.. herkesin özgür olduğu şu dünyada nedir bu saçmalıklar hala anlam verebilmiş değilim
10 YorumlaÖnüne gelen herkese taciz etsin değil mi?
Kapitalizm kadınlara ne kadar kısa o kadar özgür mottosunu dayattığı için özgürler mi değiller mi tartışılır, erkeğin de bakma nedeni tamamen içgüdüsel eğer ve elbette kapitalizmin bizlere de dayattığı kısa vb giyen seksidir imajı yüzünden. Estetik değer algımız yok oldu. Mini şort tayt vb gibi basit aptal kıyafetler giyen kızlara bakarak hülyalara dalar olduk, oysa tarz olmak kendine yakışanı giymek, beden yerine estetik zevki ve tarzı oluşturmaktır.10 YorumlaKesinlikle hayır. Taciz iğrenç bir şey ve haklı olunamaz. Herkes kendi edebine dikkat etsin. Şunu da bilelim çok açık giyenler de teşhircilik ve sapkınlık yapıyorlar. Bu da rahatsız edici bir durum. Ve bu da bir tacizdir. Saçma sapan feministlik yok özgürlük ayağına yatmayın. Nasıl bir erkek cinsel organı çok belirgin ve kısa giydiğinde sapık olarak adlandırılıyorsa bu şekil giyen bir kadın da öyledir. Yoksa erkeklerin de tangayla gezme hakları var değil mi 😑
10 Yorumla
Bence yerine göre ve durumuna göre değişiklik gösterir. Dekolte giyerken ister istemez bakılır buna bir şey diyemem. Ama yiyecek gibi bakması hatalı bir durum. Bu sebepten hiçbir şey tacizi haklı kılmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Al bir daha eksi
Kadınlar cinsel organına kadar açınca sorun yokta biz bakınca mı sorun olacak? Şimdi diyecekler biz sizin için giyinmiyoruz öyle, sonuç olarak bazı bölgeler namahrem sen de bunu milletin içinde sonuna kadar açarsan bakılabilir abartmadan
61 YorumlaKadın olarak gözün kayıyor da şehvetle arzuyla sahip olma isteğiyle mi kayıyor? Erkeklerle arandaki fark bu senin merakın onların cinsellik yaşama arzusu he herkes her arzu ettiği şeye sahip olamaz bunu da belli bir yaşa gelip de öğrenemeyip tacize tecavüze kalkışırlarsa idamı da hapsi de hak ederler
10 Yorumla
+1 yılGöz tacizi nedir bacım anlayamadım? qwkekjsdjkdfjkwqe bakıldığı zaman haz duymuyor musun sen şimdi? afedersinde ben sporcuyum podyumunda tozunu almış lisanslı sporcuyum six packlerim omuzlarım kollarım çok iyidir mesela kolum 45cm sıcak hali gibi diyim.. Ben bile bakılmasından haz alıyorumda vücuduma erkek olarak sen cicikleri açmışsın göstereyimde ne güzel memelerim var hemcinslerimi kıskandırayım diye düşünüyorsun biliyorum sdfkdsfksdkfk
/ GERÇEKTEN TACİZ BÖYLE YİYECEK GİBİ BAKIP RAHATSIZLIK VEREN KARAKTERSİZLERİ ŞİDDETLE KINADIĞIMIDA BELİRTMEK İSTERİM.00 Yorumla
+1 yılkadınlar kendi zihniyetine göre kural kitap yazıyolar bu nedir ya :D ben atletle dışarı çıksam millet bana sapık der kızlar açık giyinince kimse birşey demez bide ''EŞİTLİK'' diyolar dalga geçiyolar resmen :D acayip derecede açık giyinip milletin ahlakını bozmaya hakkın yok.
02 Yorumla- +1 yıl
su bır gercek dekolte erkeklerı etıkıleyıp cesaretlenemelerını saglıyor ve cok fazla dekotelı kadın yollu basıt rahat o ısın ehlı ya da kasınıyo gıbı dusunduruyo bu sahsı degıl genel gorus. tabıkı hjerkez ıstedıgını gıyerde kadınlarımız bıraz abartmıyormu?
bakın sokakta erkeklerı 99 u kot pantalon tort ya da gomlek hıc bır erkek abzurt bıreylerını acmıyo04 YorumlaSorunun direkt cevabi hayır, haklı kilmaz. Biraz ayrintiya inecek olursak; yer ve zaman meselesi. Sahilde üstsüz gezebiliyorum. Şehir merkezinde ise şortla. Düğünde takım elbise giyerim genellikle. Kimseden sapıkça bir taciz almadım ama insan bazen yakın çevresinden iltifat duymak istiyor.
00 Yorumla
+1 yılKadın çırılçıplak soyunsada erkeğin bakma hakkı yoktur
Ama erkeğin şehvetide kuvvetli
Ve yetiştiği kültür buna uygun değil
Üstüne filim lerle pornografi destekleniyor
Ve seks bizim için ulaşılamasi zor
Ee biz nr yapalım sevgili kadınlar?00 YorumlaUzun uzun tartışılacak bir konu... Ama kısaca medeniyet, çağdaşlık, hak hukuk vs. hiç bişey dünyadan kötülüğü silemez. Dünyanın sonuna kadar iyilik ve kötülük hep var olacak. Yaya yolunu kullanmak gibi. Senin hakkın ve önceliğin olsa da yine de dikkat etmek zorundasın yoksa gelir çarpar biri ölürsün. Sen haklısın ama öldün işte :D Nasılsa hakkımdır özgürlüğümdür vs. demek olmaz kötülük hep var olacaksa daima dikkat etmek şart.
00 Yorumla
+1 yılhaklı kılmaz tabi ki ama dikkat çekiyor bundan hoşlanan kadinlar da var.. bile bilr açık giyinip, ilgi çekmeyi sevenler.. bence bir kadın orta yolu bulabilmelidir.. Bekarken anne baba, biri ile flört ederken sevgilisini ve evlenince de eş ve çocuklarını korumak kadının görevidir.. Denge şart.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Göz tacizi konusunda haklı olamayız.
Çünkü isin içinde taciz - rahatsız etme , gözle , o kadını rahatsız etme, hoşnutsuz etme durumu var..
Ama bakmak , adam gibi bak, göz süz , maşallah yavrulara diyiver içinden, geç git..
Bu haktır..
Bakarım..02 Yorumla- +1 yıl
Haktır gözünü oyarin
- +1 yıl
@defnexdefne
Nasıl yani kimin gözünü oyuyorsun..
Erkekler daha ziyade namuslu ve utangaç kadınlara sararlar. Asiri kapalı ve aşırı açık giyinmiş kadınlara saldırma işi zora kaçıyor. Adam gibi adam masum ve savunmasız kıza vicdanı ile yaklaşır. O salaklar ise benim buna gücüm yeter deyip saldırır. Tabiki hiçbir tarz giyim tacizi haklı kılmaz. Kadinlara seslenelim:Kickbox öğrenin, Pis saldırganı, güzel dövün!!!
00 YorumlaBakışlardan rahatsız olan giymesin. Sen istenmediğin yere gider misin? Gitmezsin. Kız da olsan erkek de olsan gitmezsin. Bakışlardan rahatsız olduğun şeyi de giymezsin. Gayet düzgün olduğun halde hala bakıyorlarsa onu da bakanın şerefsizliğine sayın 🖐
00 Yorumlahayır arkadaşım, öyle bir hakkın yok, anayasal olarak vücut dokunulmazlığı ihlali diye bir hak var, kimseye açıkça ifade etmediği sürece dokunamazsın. yolda gördüğünüz her kadına "üff garıya bah beee" deyip ufukta kaybolana kadar arkasından bakmak yerine "ne kadar hoş bir bayan, acaba benimle arkadaş olur mu" diye zihninizi değiştirin, belki bir gün bi kahve içme şansınız olur, ama bu kafayla sıfır şansınız var.
00 Yorumla
+1 yılkimseye zorla dokunma ve gözleriyle bile rahatsız verme hakkını hiçbişey sağlayamaz birini çekici bulabilirsiniz aaa ne güzelmiş ya diye düşünebilirsin kafan aşağıda yürü tamamen demiyoruz fakat gözlerini dikip rahatsız edicek şekilde bakmaya ne giyerse giysin hakkı yok birini beğenmeniz ona taciz veya tecavüz etme hakkını tanımaz.
02 Yorumla- +1 yıl
yani şöyle azcık ucundan bakabiliriz.
- +1 yıl
bir insana gözlerini dikip yüzüne bile dakikalarca baksan ne bakıyo bu bana durmadan ya diye düşünür ve rahatsız olursun illa dekolte değil olay. dediğim gibi kafanız aşağıda yürüyün demiyoruz fakat rahatsız edicek derece, tacize giricek derecede hiçbir yerine gözünü dikip bakamazsın, birini beğenmen onu rahatsız etme hakkını vermez
Bu laflar bana gericilik geliyor. Erkekte üstünü açmasın o zaman ve anlamıyorum benim ekstra birinim dekoltesi ilgimi çekmiyor, erkeklerin de sanki onlar için böyle giyindiğimizi düşünmesinden hoşnut değilim. Giyiyorum çünkü kendimi aynada güzel bulmak istiyorum, rahatça istediğimi giymek istiyorum. Bunlar tacizlerin sebebi olamaz. O zaman bu tüm tacizcilerin mahkemede sunduğu beni tahrik etti lafını haklı çıkartmak oluyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Aynada kendimi güzel bulmak istiyorum diyorsun. Sen evde de etekle veya güzel bi elbiseyle mi oturuyorsun? direkt dürüstce insanların gözünde güzel olabilmek için giyiyorum diyin dürüst olun. Erkeklerde aynı şekilde.
- +1 yıl
genede tacizi haklı çıkarmaz benim demek istediğim o değil yanlış anlaşılmasın
- +1 yıl
@BakmadanYaylan evde elbiseyle etekle oturuyorum
- +1 yıl
tamam o zaman lafı mı geri alıyorum evde elbise ve etekle oturmuyanlar üstüne alınsın. eminim çok rahat oluyordur :D
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. En iyi cevaptaki, Gizli olan Bayan arkadaşım muhteşem açıklamış. Yani ben yazsam üstüme gelirlerdi.
10 YorumlaHayır kılmaz, ama yollar önce bir medya haberi okumuştum, italyada stres kot pantolon giymiş bir kadına tecavüz eden tecavüzcüyü haklı bulmuştu, gerekçe kadının üzerinde süreç kot pantolonun kadının istek ve iradesi olmadan çıkarılamayacağı idi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes istediğini giyer ama ben kadınlara bön bön bakınca kadınların aşık olduğu pic erkeklerden olmadığım için dekolteye mini eteğe bakmıyorum diye minili dekolteli hanımefendiler bana kırık diyemez. Kötü çocık bakınca hoş bakmazsa edepli oluyor efendi adam bakınca sapık bakmayınca kırık oluyor. Adalet herkese lazım! Herkese!
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSizinle kesinlikle aynı fikirde değilim. Kişiler erkek kadın farketmez istedigi şekilde giyinebilir ve kimsenin bakmaya hakkı yoktur bana göre. Herkes önüne baksin. Birini gözle taciz etmek o kişiye bunu hissettirmek karşı tarafın özgürlüğünü kısıtlamak demektir bana göre. Rica edeceğim herkes işine baksın.
00 Yorumla
+1 yılKimse bakmasın demiyorum yani ama kimse göstere göstere bakmasın sldkjfsg yani birisi beni biraz süzse rahatsız olmam ama kendisiyle konuşurken sürekli bir yerime bakan kişi de lütfen bakışlarına sahip çıksın.
10 Yorumla
+1 yılDekolte giydi diye göz tacizin de kimse bulunamaz diycem ama biz bile bakıyoruz hemcinsimize şu var tabii ki göz kayması olabilir, öküzün trene baktığı gibi bakıp hem gözle hemde sözel rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın açık giyindiyse 2 sn bakar bidaha bakmazsın. Bazıları andaval gibi bakıp duruyor, anasına bacısının giyimine karışanlar dışardaki ne rahat göz süzgecinden geçiriyorlar ne hikmetse. Onlar da açsın biz bakalım
10 Yorumla Kılamaz kimsenin buna hakkı yok.. bu olsa olsa kılıf uydurmak olur.
Kendi sevdiklerini kıskanıp giymelerine müsaade etmezler ama giyene göz hapsi.
Böyle sığlık yok.
Herkes kendine yakışanı yapar!10 YorumlaBu, buna benzer her soru, soru sahibi, ve bu kafayı onaylayan herkes küfrü hakkediyor.
Gerzeklikten bıkmadınız, korkuyorum ki bir yüzyıl daha yok olmayacaksınız dünyadan...20 Yorumla
+1 yılbakmak başka bir şey taciz başka bir şey.
birisinin kombinine dekoltesine bakarsın güzel olduğunu elbet düşünür beğenirsin. ama onun ayakta sikecekmiş gibi davranıp göz hapsine almak rahatsız edecek boyuttu laf atmak vesaire bu tacizdir ve buna hakkı yok. kimse hiçbir zaman hiçbir şekilde başkasına rahatsızlık verme hakkına sahip değildir.20 Yorumla
+1 yılBen bakmayı taciz olarak görmüyorum kadınlar istediği gibi giyinebilir sıkıntı yok temas olmadığı sürece bana da sokakta kızlar bakıyor yoluma devam ediyorum dışarıda tacize uğradım diye bağırmıyorum. Kadınlar gerçekten hiç bakılmamak istiyorsa dekolte giymemeli ama benim için sıkıntı yok çekici olmak bence her kadın ve erkeğin hoşuna gider.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hayır tabiki.
İlk tesettür ayeti erkeklerin gözlerine inmiştir.
Yani kadın açtı diye erkeğe bakma hakkı doğmuyor.
Kendini sakınması gereken sadece kadınlar değil..20 Yorumla
+1 yılKadın kadına bile yükselirken erkeğin yükselmemesini bekleyemezsin... Ama yükseldi diye de taciz etmeye hakkı yok... Git evinde tatmin ol ya da sevgili edin işini gör... kimse iğrenç taciz olayını açık giyindi diye hak etmez...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılElbette, haklı kılmıyor. Hiçbir kadın sırf dekolte giydiği için tecavüze uğramayı, işkenceler eşliğinde cesedinin yakılmasını hak etmiyor. Tacizi haklı kılacak sebep arayan insanda da zaten psikolojik sıkıntı ararım.
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkılmaz ama dünya geneli için asla konuşmam ama tr için kadınları da suçsuz yapmaz bazıları giyebiliyorum havasına fazla giriyor taciz edesi değilde böyle çelme takası geliyor insanın sırf morali bozulsun diye
00 Yorumla bence her kadın istediğini giymekte özgürdür ve çevredekilerinde buna saygı duyması gerkir fakat bazı kadınlar vardır cidden çok abartırlar ve saçmalarlar ve cidden ben bu duruma bi amaç bulamıyorum sırf biyerlerini göstererek ellerine ne geçmesini istiyorlar cidden anlamıyorum
10 YorumlaGöz kayması istemsizce olan bir olay bu tacizden sayılmaz ama bilinçli olarak 1 saniyeden uzun süre bakıyorsa bu tacize girer. Ayrıca tacizin haklı hiçbir yanı olamaz.
10 Yorumla
+1 yılGöz tacizine lafım yok. Neticede açan insan bakılmayı göze almış demektir.
Irzına geçecek kadar veya geçmeyi hayal edecek kadar hayvan olan kesimi haklı çıkarmaz.10 Yorumla
+1 yılCinsel anlamda sağlıklı olan her erkek bakar diğerlerini bilmiyorumSen memeni gtünü aç sonra ay bana bakma diyorsun kusura bakma ablacım beden senin bedeninse gözde benim gözüm napalım gözümüzü kapatalım maden rahatsız oluyorsun fazla açılma Erkekliğin geninde var bu engel olamazsınTacizcilik kadar teşhircilik te suçtur Yakında kızlar çıplak çıkacak sokağa
11 Yorumla- +1 yıl
Bakma diyorum var mı
+1 yıltacizden kastın nedir bilmem de. açarsanız erkek bakar. zaten bakılmasını istemesen örtersin. dikkat çekeyim beğensinler diye bile isteye açılıyorsunuz erkeklere hiiiç suç bulmayın.
13 Yorumla- +1 yıl
Kadınların yaptığı her hareketi kendinize algılamayı bıraktığınızda bu iğrenç düşüncenizden çıkmış olcaksınız. Kullanıcı adınızla yaptığınız yorum beni güldürdü çünkü bu yorumda ne tecrübe var ne de bir bilgi tek tecrübeniz tacizci bir erkek olmanız acil tedavi olmanız gerekiyor iyi günler
- +1 yıl
@bakipcikicamsöz sizi teşhir sevme hastalığından tedavi ettirelim. yazdıklarım tamamen tecrübe içerir. bilmediğiniz konularda yazmayın.
- +1 yıl
Abicim hadi git işine ya PJGIJYYKOGIOJGUOJGUOIUHKIIJM
+1 yılya ister istemez bakıyor insan
bu durumda erkekleri aşırı linçlemek gereksiz41 Yorumla- +1 yıl
Bak burada ki saçmalık şu
Birisinşn nereye bakacağına karışmak
Bakma eylemi giyinme eyleminden hiyerarşik olatak üstedir
Kadınlar istediğimiz gibi giyinme hakları oldugunu svunuyor
Ama milletin bakmasını engelliyor
Bu resmen cahillik ve faşizanlık
Mesele hak ise bakmanın giyinmeden daha fazla hakkı vardır bunu anlamıyırlar
Tab ki toplum içinde yasıyoruz
Birisine uzun süre bakmak kişiyi rahatsız eder
Medeni insanlar olarak karsıfaki insanı rahatsız etmemek için uzun süre bakılmamalı
Ama bu demek değil ki
Bakmaya hakkı yok
+1 yılNe alaka. Dekolte giydi diye sarkmakmı lazım.
Bir yerde okumuştum kadınlar genelde hemcinslerine daha fazla güzel görünmek için farklı varyasonlar denerlermiş.20 Yorumla- Devamını Gör (166)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar