Gerçekten artık erkekler çok fazla ezildiğini düşünmüyor musunuz? ''Herb Goldberg - Erkek Olmanın Tehlikeleri'' adlı kitabı okuyorum ve çok güzel yazılmış gerçekten. Erkeklerin aslında ne kadar acı çektiğini, ilişkilerde en fazla erkeklerin yıprandığını, erkeklerin kadınlara göre daha duygusal olduğunu araştırarak yazmışlar. Çoğu bilgi bilimsel araştırmaların sonucunda yazılmıştır.
Herb Goldberg - Erkek Olmanın Tehlikeleri
Erkek dediğin güçlü kuvvetli olur.
- Saldırgansın. Yıkıcısın. Her şeyi kaba kuvvetle çözmeye çalışıyorsun.
Erkek dediğin atılgan olur. aktif olur. cesur olur. kadınını korur.
- Egemen olmak istiyorsun. yönetmek istiyorsun. Buyurgansın. Kabadayısın. Maçosun. Sahiplenmecisin.
Elalemden sana ne? onlar seni düşünüyor mu? dünyayı sen mi kurtaracaksın? Sen kendini düşün. kendini kurtarmaya bak.
- Bencilsin. hep kendini düşünüyorsun. duygusuzsun.
Erkek dediğin kontrollü olur. ağır olur. ciddi olur.
- Yakınlıktan korkuyorsun. duygularını ifade etmekten korkuyorsun. kendini bırakmaktan, sevmekten korkuyorsun. neden konuşmuyorsun? ben hep kendimi anlatırken sen hiçbir şey paylaşmıyorsun. neden bu kadar uzak ve soğuksun?
Erkek dediğin biraz çapkın olur.
- Siz hepiniz aynısınız. hepinizin aklı fikri...
Erkek dediğin çalışkan olur. ekmeğini taştan çıkarır.
- Neden bu kadar çok çalışıyorsun? benimle, çocuklarla daha fazla ilgilenemez misin?
Ve bir erkeğin karşı karşıya kaldığı daha yüzlerce çelişik beklenti. bu beklentileri yerine getirmek için umutsuzca çırpınan 'ayrıcalıklı' erkeğin içler acısı durumu, Dr. Herb Goldberg'in bu çalışmasında 'erkeğin' bakış açısından ele alınıyor. ) Kitabın arka kapağından bir yazı bu arkadaşlar.)
Okumak isteyenler bu linkten ulaşabilir: https://yadi.sk/i/IBnMNgqnafoec
Herb Goldberg - Erkek Olmanın Tehlikeleri
Erkek dediğin güçlü kuvvetli olur.
- Saldırgansın. Yıkıcısın. Her şeyi kaba kuvvetle çözmeye çalışıyorsun.
Erkek dediğin atılgan olur. aktif olur. cesur olur. kadınını korur.
- Egemen olmak istiyorsun. yönetmek istiyorsun. Buyurgansın. Kabadayısın. Maçosun. Sahiplenmecisin.
Elalemden sana ne? onlar seni düşünüyor mu? dünyayı sen mi kurtaracaksın? Sen kendini düşün. kendini kurtarmaya bak.
- Bencilsin. hep kendini düşünüyorsun. duygusuzsun.
Erkek dediğin kontrollü olur. ağır olur. ciddi olur.
- Yakınlıktan korkuyorsun. duygularını ifade etmekten korkuyorsun. kendini bırakmaktan, sevmekten korkuyorsun. neden konuşmuyorsun? ben hep kendimi anlatırken sen hiçbir şey paylaşmıyorsun. neden bu kadar uzak ve soğuksun?
Erkek dediğin biraz çapkın olur.
- Siz hepiniz aynısınız. hepinizin aklı fikri...
Erkek dediğin çalışkan olur. ekmeğini taştan çıkarır.
- Neden bu kadar çok çalışıyorsun? benimle, çocuklarla daha fazla ilgilenemez misin?
Ve bir erkeğin karşı karşıya kaldığı daha yüzlerce çelişik beklenti. bu beklentileri yerine getirmek için umutsuzca çırpınan 'ayrıcalıklı' erkeğin içler acısı durumu, Dr. Herb Goldberg'in bu çalışmasında 'erkeğin' bakış açısından ele alınıyor. ) Kitabın arka kapağından bir yazı bu arkadaşlar.)
Okumak isteyenler bu linkten ulaşabilir: https://yadi.sk/i/IBnMNgqnafoec
Evet haksızlık yapılıyor.
Hayır haksızlık yapılmıyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Gereksiz, saçma sorulara onlarca cevap geliyor gecenin bu vaktinde fakat ciddi bir soruya hiç cevap gelmiyor. Bu sitenin kullanıcı kitlesinin kalitesi iyice düşmüş anlaşılan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer