iyi oglenler 💞 oyle olmayan erkekleri tenzih ediyorum. uzerinize alinmaniza gerek yok yalnizca bana hak verebilirsiniz 🤭 kac gundur dmlerimde ve sorularimin altindaki goruslerde "corap" krizi var, ne bu corap hastalıgı? hadi siz hastasınız da, biz degiliz iste. yalnizca kombinin tamamlayıcısı olarak giyiyor olamaz mıyız? her seyin siz ve uckurunuzla ilgili oldugunu size dusunduren sey nedir? bir profil fotografi koydum, koymaz olaydim gercekten, hata bende bir insan boyle bir siteye neden fotograf koyar da, sorun benim dısarıya da oyle cikiyor olmam. bir kiz twitterda birkac milimlik, corabının gorundugu bir gorsel koymus ve bir erkek bunun "azdirmak icin" yapildigini dusunmus, boyle kucuk biseyde bile hormonlariniza sahip cikamiyorsunuz, bari bunu icinizde sakli tutun
Güncellemeler
1 yıl
guncel
Bazı erkeklerin ✨️her seyi✨️ onlar icin yaptıgımızı dusunmeleri cok komik degil mi?
Kesinlikle çok komik. Her hareketimizin, her kararımızın onlar için yapıldığını düşünmeleri aşırı bir özgüven göstergesi. İnsan bazen kendisi için, kendi mutluluğu, huzuru ya da keyfi için bir şeyler yapar, ve bu gayet normaldir. Dünya kimsenin etrafında dönmüyor, bunu anlamaları lazım.
gercekten su tweeti okuyunca kriz gecirecektim. o kadar ucuz geliyor ki boyle seyler yani bi kumas parcasinin gorunen milimine bile kuduracak kadar dusmus olmalari ve bunu kendileri icin sanmalari cok igrenc. bazilari o kadar igrenc seylerden etkileniyor ki cozemiyorum, corap fetisi nasil olunabilir kusucam gercekten ahshshahshahah
makyaj yapiyoruz "bizim icin", etek giyiyoruz "bizim icin", biri tesetturlu olsa "bizim icin", gece sokakta olsak "bizim icin", yemek yesek "bizim icin". aynen kardesim aldigimiz nefesi de size borcluyuz hatta sizin icin yasiyoruz hayati komple. oturup demiyor ki ben ne rezil, ne yoklukta biriyim bi coraba bile yukseliyorum diye. su kadar soyleyeyim, hicbir sey sizin icin degil. her seyi ustunuze alinmayin, her seye burnunuzu sokmayin. biz ya kendimiz begenmisizdir oyle mutluyuzdur oyle guzel hissediyoruzdur onun icin giyiniriz ya da birbirimize guzel gorunmek icin guzel giyiniriz (kizlara). dolayisiyla "bu kafadakilere" dusen pek bir sey kalmiyor. herkesi genellemiyorum, sadece bu kafa yapisina lafim. tesekkurler
konus yarenim 🎀 gercekten hicbir kombinimi erkekler icin yapmiyorum, hatta sokakta erkeklerden cok kizlar bakıyorsa bana, diyorum ki bugun guzel olmusum 😄 o kadar. erkeklere göre corap giysek onlar icin, e giymesek zaten onlar icin, onlar icin yasiyoruz onlar icin ölüyoruz (!) dedigin gibi, hicbir sey onlar icin degil
İnsan ötekinin arzusunun nesnesi olmak ister. Dolayısıyla, evet, öteki için giyiniriz, süsleniriz, hal ve tavırlarımızı şekillendiririz.
Hatta kadınlar erkeklerin cinsel ilgisini çekmek için de bunları yapabilir. Ancak kadın, her erkek için değil, arzulayabilecrği olası erkekler için bunu yapar. Yoksa "aha açmış bacakları, demek ki erkek istiyor" diyemezsiniz. Erkek istese bile o muhtemelen siz değilsinizdir.
Ben kadınları çok ayrı bir seviyede görüyor ve tutuyorum.
Takı bazıları ego ve çok bilmişlik kendini eşsiz zannedenlere karşı. Aslinda başka örneklerde vereceğim ama dilim varmiyor. Sen anlarmisin demek istediğimi.
dimi, bana yazan 40li yaslarda bir adamdi mesela, ya bir yerde calisandir ya da calisanlari vardir, colugu cocugu da vardir ama sanalda tanimadigi kizlara ince corap giymesi karsiliginda istedigini almayi vaad ediyor 😁
Aga sikinti ney biliyir musun. Bunu boş kaldığı her dakika her mesaj kutusu açık olana yazıyorlar. Gurur desen yok. Ahlak desen yok. Anasına sovsen çok terbiyesiz birisin der. Çünkü kendi yaptığını normsllestirmis ve sen tepki verince seni anormsl görüyor. Allah herkesi özellikle küçük kız çocuklarımızı böyle pisliklerle karsilastirmasin
amin, bu yuzden acikcasi su sitede olup da mesaj kutusu acık kızlara sasıriyorum. her erkek oyle degil tabi, oyle olmayanlar yorumlarda goruslerde kendini belli ediyor
Onları erkek değil de eşek statüsüne koymak daha mantıklı, kızı içten içe sever, önce bir arkadaş olalım sonra açılırım derler, kızı arabayla gezdirirler, yemek yerler, derdini tasasını dinler, teselli eder , evine bırakır, akşamına haberi olmaz ki kız sevişmeye başka erkeğe gitmiştir bile :D O kadar yaygın bir şey ki bu, tecrübe ederek öğrensinler ne diyeyim. d
www.instagram.com/.../?igsh=YWdrZzgzeGNoeHUw 😁bu mesela. kizlar zaten kullaniyorlar boyle erkekleri, erkekler de sirf yanlarinda kiz gezdirmek icin tahammül ediyorlar. biz de yokusta 3 kere stop ederek okula gitmeye calisalim daha
çorap önemli herkes ayağını denk alsın çorabını büyük katlanabilir ayakkabıda rahatsız eder patikte isterseniz tercih edebilirsiniz ebem örer tanesini 378 tlden simli yün hariç