Bazı erkeklerin ✨️her seyi✨️ onlar icin yaptıgımızı dusunmeleri cok komik degil mi?

iyi oglenler 💞
oyle olmayan erkekleri tenzih ediyorum. uzerinize alinmaniza gerek yok yalnizca bana hak verebilirsiniz 🤭
kac gundur dmlerimde ve sorularimin altindaki goruslerde "corap" krizi var, ne bu corap hastalıgı? hadi siz hastasınız da, biz degiliz iste. yalnizca kombinin tamamlayıcısı olarak giyiyor olamaz mıyız? her seyin siz ve uckurunuzla ilgili oldugunu size dusunduren sey nedir?
bir profil fotografi koydum, koymaz olaydim gercekten, hata bende bir insan boyle bir siteye neden fotograf koyar da, sorun benim dısarıya da oyle cikiyor olmam.
bir kiz twitterda birkac milimlik, corabının gorundugu bir gorsel koymus ve bir erkek bunun "azdirmak icin" yapildigini dusunmus, boyle kucuk biseyde bile hormonlariniza sahip cikamiyorsunuz, bari bunu icinizde sakli tutun
Bazı erkeklerin ✨️her seyi✨️ onlar icin yaptıgımızı dusunmeleri cok komik degil mi?
Güncellemeler
1 yıl
guncel