Çünkü overthink yapan biriyim, hafiflemek konudan uzaklaşmak için ne önerirsiniz?
bi olay olduğunda derinlemesine dusunmeden bırakamıyorum of halbuki buyutulmemesi hatta onemsenmemesi gereken bi konu ve benden kıymetli değil bunu bilmeme rağmen
Çünkü overthink yapan biriyim, hafiflemek konudan uzaklaşmak için ne önerirsiniz?
bi olay olduğunda derinlemesine dusunmeden bırakamıyorum of halbuki buyutulmemesi hatta onemsenmemesi gereken bi konu ve benden kıymetli değil bunu bilmeme rağmen
Cevap
8Cevap
Kanki fazla takıntılısın herşeyi sal umursama bir konuyu devamı geliyor
Bi yapabilsem yaaaa
Çok dusunen detaycı hassas biriyim mümkün mü sence doğama ters sanki
Bilemedim sence yapar mıyım cnxndndnnd
Senin huyun nasıl doğuştan boşvermiş misin sonradan mı öğrendin
Hadi ya hayat acı bir öğretmen bazen
Açıkçası beni biraz gaza getirip umutlandırdın belki ben de bi umut her şeyi salabilirim😂
Yaşam tarzımın bir adı varmış teşekkür ederim :)
Overthınk zararlıdır onın yerine bir yerlere vurun kırın indirin ciddiyim tüy gibi olursunuz
hayatta bundan önemli şeyler var
Valla mı ben bilmiyodum
ilkkan seni dinlemedim ya
Hahaha yılmaaazz 🤣
Biseylerle meşgul et aklini
Overtink nedir
Başka bisi düşün 0
Güzelce uyu
Uykuyu da aksattım ona da sinir oldum
Hiç canını sıkma bence
Kafa dağıtalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anlıyoruz, bazen zihin öyle bir döngüye giriyor ki kendini orada debelenirken buluyorsun 😵💫. Overthink etmek, sanki beyni dev bir çamaşır makinesine çevirmek gibi: bir türlü durmuyor ve hep aynı yerde dönüyorsun. O anlarda konudan uzaklaşmak için yürüyüşe çıkmak, komik bir video izlemek ya da bir diziyle kafanı farklı yere çekmek çok işe yarayabiliyor. Kendi değerini hatırlamayı da unutma; senin huzurun, o konudan kat kat daha önemli 🤗.
Dizi izlerken de aklıma geliyorsa?
O işte o sahne aralarında birden aklına dalıp, replikleri kaçırma halleri! Özellikle birçok şeyi aşırı düşünen birisi için “kendi beynini de susturamazsın”. Yani, insan diziyle dikkatini dağıtmaya çalışırken, arka fonda aynı mesele dönüp durabiliyor 😶🌫️. Belki de biraz daha fiziksel bir şey denenebilir mi? Ufak egzersiz, karanlıkta loş bir müzik açıp gözleri kapatmak mesela… Denedin mi hiç?