Ben artık sevgilimin umursamazlığından bıktııııım bugün izinliydi güya hiç konuşmadık öğlenden bu saate kadar uyudu bıktım artık ayrılıncada yapamıyorum ben destan kadar mesaj yazdım nerdeyse malın yazdığına bakın özür dileme bile yok bıktıııım başka uğraşlar arıyorum kendime napsaam?
Benim kide aynı böyle ararım ararım bakmaz mesaj atarım dönmez bende bıktım ona bunları anlatıyorum ama yok aynı şeyleri konuşmakdan yoruldum ama eyvallah çekicem böyle yapmaya devam ederse. takma kafana geçer böyle kafalı erkekler hep böyle ama çoğu can atar budaatmayanı
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben çektim de noldu kafasına göre davranıyo hala ipler yarın kopacak
La gardaş okurken bir çare oldum babayın ağzına sıçda gel bu nasıl ilişki la :D ahahaha Ankarada yenidoğandada yaşamışlığımız var yani gardaşım :D ahahaa
Bacim fazla yuz vermissin la buna arpasini suyunu kes biraz senin kiymetini anlasin noluyo lanndksk benimde agzima bulasti birazdan angaralı cikicaz hepimiz :D :D
La bacım git la işine :D gardaş angarada güzel anılarım oldu :D hele hiç unutmam arkadaşım çocuğun birine dediydi sana bir laf söylerim 6 ay bulanık sıçan la bebe dedi ahahah kendimden geçtim la :D
Valla işte kimi insan senin gibisimi arar bulamaz kimiside kıymey bilmez dütrü dünya işte ben eski kız arkadaşım ile buluşmak için işten kaçtığım bile oluyordu hep yanında olmak hep yanımda olmasını istiyordum ve onu mutlu görmek benim en mutlu olduğum andı ama mükafatı terkedilmek oldu
İlla gun ıcınde 15-20 kere naber nasılsın dıe sormak mı lazım. Gün içinde 1 kere sorulduysa tamam dır. Dakka bası bırbırınızle ılgılenıceksınız dıe bsıı yok kanks
En İyi Cevaplar