Arkadaşlar bir sorum olucak yaklaşik 2 aydir sanaldan bi cocukla konusuyorum 3 4 kere ayrildik ayni konu cinsellikten dolayi ben istemiyorum konusmak sadece bulustugumuzda bir seyler olmasini kanisindaydim tam duzeldi dedim bu sfer de assla umursamiyo destan yaziyorum goruldu atip geciyo yogun bi insan deprem enkazlarini kaldirma işi onlarin uzerinde sirket olarak kosturuyo surekli ama 4 gun yazmadi bana bende ayrildigimizi falan yazdim yine goruldu atti cikti bugun durum attim guzel cekici bir sey olsu bakalim ne dicek diye bende onu umursamadigimi yuz kere dedim konustuk hala boyle yapma cok takintilisin diyo simdi de goruldu atti yazdiklarima sizce boyle umursamaz davranmaya devam mi edim biliyorum engel atsam ben yine acicam surekli boyle yaptim geri actim napim sizce
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
erkeğe yaparsanız böyle olur. tripse trip aferin çocuğa beklicen.
Pardon?
Bunun cinsiyetle alakasi yok insan olsa yapmazdi ben cok vicdanli bi insanim hep iyi davrandim herkese boyleyim
Ama bazilari hak etmiyo
yoğundur yaa kızlar hep ilgi istiyonuz aşırı , biraz sabır zaten seviyorsa gelcek elbet , net sorcan fikrin ne? yoksa kafan orada olur engellesende beyninde engelleyemezsin. işallah arkadaş duyar üzmez seni.
Inan ben cok sabrettim cinsellik konusmak istemiyorum sen bu konuda sureklilik gosterceksen konusmayalim diye kac kere dmeme ragmen canımı cok yaktı simdi de bana umursamazsin benim icin uzulmessin diyo bildigin benim icin hic bir sey yapmadin diyo yaptigim halde
o zaman seni arıcak azınca vermicen dicen al ananı babanı gel gelmezse gel küfret bana. erkekler böyle hazırda buldumu ava çıkar , sonradan görme uyuzlar.
O zamaan butun olasiliklari kenara birakicam vazgecicem nasil olucaksa
valla sen konuştukça mantıklı geldi. at gitsin hayatındanda sana yaptıklarının acısı kalcak içinde aam , üzgünüm. kızmıydın ilk onlamı oldu? öyleyse şerefsizmiş dicem yanlış anlama.
Cinsel bir sey yasamadik yanima bulusmaya bile gelemedi ya
Ayrica 2 aylik konusmayla onunla asla birlikte olmazdim guvenmedigim bi iliskide kendimi neden canım yerine koydurtim ki
S. alak yerine*
ya benim yaş 38 oldu yerim sabit işim güvenlik kamera sorumusuyumda üniversite de birazda reelden arkadaş yapsanız bu sosyal otamlar birileirnin şov yeri olmuş klavyesi kuvvetli , yalan sahtekar. bir sürü kişiyi kandırıyor , evlileri kandıran donsuzlar bile var.
Ya ben cok yanliz kaldim ayriyetten uni sinavina hazirlaniyorum onunle konusmaya basladik iste sosyal medyadan şans vermeyelim dedim cunku reelde yanimdaki insanlar bos cikti dedjm belki bu beni sever
Bide cocuk baya zengin tipi de bana derdi hep benim birlikte oldugum kizlar bana link atar surekli bir seyler aldirma pesinde sen hic oule degilsin derdi kiymetimi bilemedi
bence arkadaş edin senden bir şey beklemeyen arkadaş vardır elbet yalnız kalma böyle dallara tutunursan kullanırlar seni , dik dur , giyimine dikket et kendine iş bul.
Haklisin tesekkurler
Engele bir yerden bırak engeleme sadece o sana dönecek yazacak
Yaziyo zaten nasilsun diyo soru isareti falan atiyo cevap vermeyince cocuk gibi ben ondan daha kucugum ama yetiskin gibi davraniyorum
Ozaman hiç uğraşma abicim bunla yol ver evet başka derdin var mı 🤣
En iyisi bi ara ben numarami degistirim
Aynen öyle 🙂👍
Burcunuz nedr szn 🤔
Oğlak benim
Sen sabırlısın bekliyorsun karşı tarafın da işine geliyor bu bak işte ilgilenmedim ama orada gibisinden, çantada keklik gibi görüyor.
Oyle galiba kendimi asla kucultmeyi sevmem ama bu konularda bi farkli oluyorum uzuluyorum kendime
Bırak gitsin umursamaz birisiyse
Ya bide o kadar pişkin ki kendisine de dedim bana sen her seyi cok takiyosun istedigin gibi geziyosun umurunda degilim diyo üzülmuyosun bile diyo saka gibi
İşte kendinden başka birinin duyguları olabileceği aklına gelmiyor. Karşı tarafın burcu ne idi
Hic hatirlamiyorum burcunu ya
Ateş grubu büyük ihtimal egosu kendinden önde gidiyor yani sevgi aşk ilgi istiyorsan daha çok su grubu, hava grubuyla anlaşabilirsin