Bana sensiz bir yere gitmicem diyordu perşembe günü beşiktaş maçına istanbula gidiyor arabayla gidecekler 8 saat sürdüğü için akrabaların hepsi İstanbul'da 1 gece orada kalacaklarmış fanatik beşiktaşlı napıcam ben gitmesini istemiyorum da beni çok sıkma bu kadar diyor napmalıyım? zehir etmemeliyim demi yani söz vermişti gerçi sensiz bir yere gitmicem diye
Cevabın nedir?
+1 yılBir maçı
bu kadar büyütürsen ki gece3nlerde de sormustun alacagın cevabı hala bulamadın mı?
bunu büyütürsen o iliki biter
altıüstü mac bunu büyütme
normal bir amc da degil
liverpool macı
sonucta bilgin var mı? var biliyor musun? biliyorsun
bu aniden arkadaslarıyla karar verip bileti alan birinin üstüne böyle gidersen ilişki eninde sonunda sarpasarar ve biter.
Basit bir olay bunu nasıl büyütebilirsin?
adam haklı
sen onu böyle şeylerde sıktıkca o senden öyle bir sogur ki onu tanıyamazsın
sorma artık böyle sorular16 Yorumla
Soran+1 yılama bir gün kalması çıktı bir de
- +1 yıl
insanlar öfkeli, endişeli, canı cok sıkıntılı bir durumda düzgün düşünemez.
düşünemeyince de 1 gün kalmasından bahseder
Gece yolculugunun zorlugunu anlamadın sanırım?
mac 12ye dogru biter işte hazırlık vs.
gece mi yolculuk yapsınlar? gece o karanlıkta?
lütfen mantıkla barışık ol
Soran+1 yılhayır maçtan sonra çıkıp gelecekler maçtan önceki bir gün
- +1 yıl
macta önce olacaksa sabahtan itibaren o liverpool derbisi anını yaşamak istemiş
gelmişken dolaşmak istemiş
ya başka diyecek birşeyim yok.
kıskanıyorsan sen de git İstanbul'da mac bitene kadar bir cafede otur sonra da tekrar onunla dolaş
maca girene kadar onunla olursun
kıskanclık degil seninkisi bu arada
kıskanclık böyle birşey degil
seninki korku sadece. elindne kacırma korkusu. demek ki ilişkide güven mahvolmuş ve yüksekten inişe gecmişiniz. istedigin kadar cabala gidişat kötü. kendine ceki düzen vermedigin sürece yalan ilişkilere katılıcak ilişkiniz
Soran+1 yılya ne alaka :D o bana gidelim diyor zaten ben gidemiyorum ki ben ona güveniyorum sorun bensiz başka şehirde nefes alması
En İyi Cevaplar
Fanatik olduğunu biliyorsun Beşiktaşli olduğunu da biliyorsun Beni sıkma bu kadar demiş Perşembe günü de Liverpool maçi varsa ve benim gibi gerçek beşiktaşlilar için bu maç önemliyse bence günahını alma bırak adam maçini izlesin yahu
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki tamam
Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Zehir etme, gitsin. Hayatı boyunca bir tek seninle ilgilenemez.
Çiftler birbirlerine özel alan bırakmalıdır. Karşılıklı olarak birbirinizden ayrı mutlu olabilmelisiniz. Kalbiniz bir olsun yeter.
O maça gitsin sen de arkadaşlarınla gez dolaş biraz. Bunda bir şey yok.05 Yorumla
Soran+1 yılişte ben evden çıkamıyorum sorun orda babam çıkartmıyor iş dışında
Soran+1 yılhayır ben de gidemiyorum yanında die
Soran+1 yılsürekli yan yana olamıyoruz ki ben dışarı çıkamıyorum zaten
Sacmalama boyle davranirsan kaybedersin maça gidecekmis ne var bunda oglani sıkma bence.. Onun senin disinda baska hayatida var
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAma seni başka ildeki maça götürmesi yanlış olurdu o yüzden seni getirmeyi düşünedi yoksa seni de getirirdi emin ol insanlar fanatik olunca gözleri bişey görmüyor o senin için o maça gitmemezlik yaparmı yapmazmı bilemem ama fanatik olduğu için ona gitmemesini söyleyip ikilemde bırakırsan bu da senin hatan olur..
04 Yorumla
Soran+1 yılya o beni götürmek istiyor da ben gidemem ona gtme demedim ama gitmesini istemediğimi biliyor
- +1 yıl
ama buna engel olamaz fanatik aşkı ondaki onu anlayışla karşılaman gerek bir zararı olmaz o senide seviyor..
Soran+1 yılteşekkür ederim sağol
- +1 yıl
Rica ederim.. :)
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Seni dinlemeyip gidiyosa dicek birşeynyok bu maçı bende seviyorum swvgilimi degişmem ya banane maçtan izlemesem nolucak onyapıcagı alemleri düşünüyo seven insan kırarmı aözünden çıkarmı saçmalık bence
07 Yorumla
Soran+1 yılfanatik beşiktaşlı mısın
Soran+1 yılsanırım bir tek sen böyle düşünüyorsun :D
Soran+1 yılbilemiyorum yakında evleniyoruz belki son günleri değerlendirmek istiyor :D
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılYa abartma bu nasıl iştir. Bulmuşsun adamı boğacaksin. Bırak gitsin rahat rahat. Eninde sonunda dönecek zaten.
01 Yorumla
+1 yılYuh yani. Sensiz bir yere derken kahveye de senle gitsin istersen. Bir gün seninle de maça gider merak etme bırak napıyorsa yapsın sıkma tabi ki
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Geçenlerdede Sordun Bunu. Arkadaşım Bırak Bir Maçıda İzlesin Çocuk. Nedir Bu? Sensiz Bir Şehire Gidiyor Diye Dünyayı Mı Zindan Edeceksin Şimdi? Üzerine Fazla Gitme. Gider Gelir.
06 Yorumla
Soran+1 yıltamam ne kızıyorsun bir gün kalacağı yoktu ortada
Soran+1 yıliyi tamam tamam
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılIşedemi beraber gitceksiniz. Ya tuvalete. Bunun gibi düşün seni nasıl götürsün okadar erkeğin içinde maça. Heralde sıkıyosun çocuğu. Bu kadar sıkmak iyi değil sana söyleyim. Kapıya koyar seni.
03 Yorumla
Soran+1 yılgötürmek istiyor ama ben gidemiyorum ki babam izin vermiyor
- +1 yıl
Daha ne senide goturmek istiyor iste. Senin yaptigin su arkadasim. Sen gidemiyosun diye oda gitmesin eglenmesin istiyosun bencillik yapma bence. Bide cocuga sunu de benim yerimede eglen askim de seni daha cok sevsin. Gitme dediginde nefret ettirirsin kendinden.
Ya maca gidiyor cocuk canim gitsin o kadar sıkma fanatik besiktasliymis demek ki bu kadar sikarsan kacar valla ayrica sensiz bir yere gitmicem demis hala daha sozunde iste maci gitmesi dedigi lafın arkasinda durmadgni gostermiyor ki
06 Yorumla
Soran+1 yılbensiz başka bir şehire gidiyor işte ben gidemiyorum babam izin vermiyor biliyor bunu
Soran+1 yılkonuşuruz onda sorun yok da ne bileyim takıntılı mıyım neyim ben ya :(
Soran+1 yılyok ben onun başkasıyla konuşacağını düşünmüyorum da ona güveniyorum başka bir şey bu bendeki ne bilmiyorum çözemedim
Maça da mı seni götürsün. Beşiktaş aşkı herşeyden üstündür :)
03 Yorumla
Soran+1 yılgötürmek istiyor zaten ama gidemiyorum ki
Soran+1 yılyok yok güveniyorum ona :D
bu kadar fazla da sıkma canım arada nefes alsın maç sonuçta gitsin deşarj olsun :)
01 Yorumla
Rahat bırak adamı. Liverpool maçından bahsediyoruz burada...
01 Yorumla
Soran+1 yılLiverpool maçı olmasa gitmicektim dedi çok mu önemli
+1 yılYahu sıkma adamı. Belli ki Çarşılı. Öyle adama dokunulmaz. Bırak adam gibi takımını desteklesin. :D
01 Yorumla
Beşiktaş için gidiyorsa izin ver bende fanatik Beşiktaş'liyim
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. bir maç o kadar büyütecek bişey yok sensiz bir yere gitmeyecem demiş ama maça gel dese belkide gitmeyeceksin erkeği evde tutamazsın kolay kolay fazla sıkma derim ben sana...
03 Yorumla
Soran+1 yıldedi de çıkamıyorum ben evden
Soran+1 yılpeki tamam
+1 yılsalll salll sal adamı. BeşiktAŞK bu sevdanın adı. seni bile terk eder. Demedi deme. xd xd xd
04 Yorumla
Soran+1 yılhııh niye terketsin ya
- +1 yıl
çok sıkarsan kaçar vallahi bak söylüyorum. çok sıkma maç bu gitsin ne olcak.
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılMaça neden gondermezsiz? Bu kadar kısıtlamayın erkekleri kızlar sonra hep gidiyorlar ve suçlu erkek oluyor yapmayln ama :)
05 Yorumla
Soran+1 yılama başka bir şehirde
- +1 yıl
Adam maça gidiyor payvon a değil kısıtlamalarınızı eliyerek yapin lütfen kimse kimsenin kölesi değildir ne kadın ne erkek hayatlarından birşeylerden vazgeçtikleri zaman karşısındaki insanın eşi olur.
Soran+1 yılanladım teşekkürler
- +1 yıl
İnşallah mutluluğunuz bozulmaz :)
Soran+1 yılamin teşekkürler yakında evleniyoruz hayırlısı
+1 yılvalla o adamın seni hala şutlamamış olmasına şaşırdım :D
05 Yorumla
Soran+1 yılhı hı çok komik neden böyle yorumlar yapıyorsunuz yakında evleneceğiz tabi tedirgin oluyorum
- +1 yıl
sen ona güvenmessen bu iş zor ama onun hayatı vsenden ibaret değil şahsen sevgilim bana böyle yapsa ayrılırdım seninki hastalık hastalığı gibi bişey böyle yaparsan korktuğun başına gelir asıl bu şekilde kaybedersin kuş gibi düşün tutmassan uçar çok sıkarsan ölür
Soran+1 yılevet ben de sanırım saplantı oldu ben de kendimi tanıyamıyorum bu durum inan benim de hiç hoşuma gitmiyor aileler tanıştı haftaya söz var napıcam bilmem
- +1 yıl
ona güven :)
Soran+1 yılgüveniyorum
sakın olaki ya BEŞİKTAŞ ya ben deme gibi birseye kalkisma
05 Yorumla
Soran+1 yılneden diyeyim ki desem ne olacak boşu boşuna kavga ederiz
Soran+1 yılpeki
+1 yılAcıdım adama be seninle evlenirse arkadaslaryla takıldığı her an seninle kavga edecek senin gibi kızları cok itici buluyorum yapma böyle
08 Yorumla
Soran+1 yılbilerek yapmıyorum vallahi onsuz saniyelere dayanamıyorum
- +1 yıl
Ne icin yaptigin onemli degil ki eminim her aan senin dibinde degildir o. ama eglenmek icin seni almadan gitmesini sindiremiyorsun
Soran+1 yılyok bana gel diyor ben gidemiyorum ki
- +1 yıl
Otur oturdugun yerde o zaman bos yere olay çıkartma aşırı derecede haksızsın
Soran+1 yılpeki beyefendi sen haklısın
- +1 yıl
Sag ol ablacm senin iyiligin icin diyorum
Soran+1 yıl23 yaşındayım :)
- +1 yıl
Tamam iste ablam degil misin
+1 yılAdriana Lima ile kıyasla, Kate Upton ile kıyasla kendini, ama BeşiktAŞK aşkıyla kıyaslama...
Kaybeden ve üzülen sen olursun...07 Yorumla
Soran+1 yıloha be abartma
- +1 yıl
Dene istersen, Seni bir gün aldatacak ama Beşiktaşı asla aldatmayacak.
Güzel bir kadına bakacak ama başka bir takıma imrenerek bakmayacak, başka bir formaya dönüp bakmayacak.
Soran+1 yılbeni neden aldatsın ki boş boş konuşuyorsun vallahi
- +1 yıl
Neden aldatmasın ki?
Aldatılmayan kadın mı var?
Soran+1 yılben ona güveniyorum aldatırsa da kendisi kaybeder ben aldatırsam ben kaybederim karşıdaki kurtulmuş olur sadece ama aldatmaz diye düşünüyorum takdir rabbimin
- +1 yıl
Dün gece sevgilim aradı birden , Ayrılalım dedi hayır yok senden Beşiktaş'ı daha çok sevdin benden, bitti dersin soran olursa...
Üzgünüm sevgilim anlaşamadık siyah beyaz aşkı paylaşamadık işte böyle bir şey Beşiktaşlılık deplasmanda dersin soran olursa...
Soran+1 yıl:D :D
İyikide sevgilim yok.
Boyle sacma seylerlemi ugrasicam08 Yorumla
Soran+1 yılhııh benim gibi sevgilin olsa daha ne istersin
Soran+1 yılhe nerden biliyorsun belki benden iyileri yok
Soran+1 yılo kim yanımda
Soran+1 yılsevgilim var benim neden fotoğraf koyayım
oo orda hatun da ayarlamıştır akşama pompa, sen orda kara kara düşün cıx cıx cıx
03 Yorumla
Soran+1 yılyok :D ona güveniyorum ondan değil de başka bir şehirde nefes alacak
Soran+1 yıliyi iyi
Bencede sıkma sonuçta ucunda Beşiktaş var herşeye degerr
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
+1 yılFazla abartmana gerek yok mac sonucta sıkma bir kacgun degisiklik olur onada sende kafana takmamaya çalış
01 Yorumla
Soran+1 yıltakıyorum işte :(
bu istisna bir durum çok istiyorsa gitsin bence desteklemen gerekiyor inşallah kazanırsınız felan diye çok sıkma
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılarada olsun bence çok fazla sıkmamalısın. yani maça gidecek bir gece dünya yıkılmıyorya dimi.
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım haklısın
Bence hata yapiyor konusmalisin bence hersey karsilikli.
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılo bana karışmıyor ki
Soran+1 yılneden
Soran+1 yıl:D :D öyle karışmamak değil yav kız arkadaşlarımla çıktım mı bir şey demez
Soran+1 yılsoruyor zaten
Altı üstü beşiktaş maçına gidiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılbenden başka bir şehirde nefes alacak
Soran+1 yılhııh
+1 yılbu maç kaçar mı akıllı :)) bırak gelsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılgelsin derken?
- +1 yıl
:)) maça gelsin
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Böyle yapmaya devam edersen terkedilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılhııııh
Soran+1 yılne alaka ya
+1 yılmaça gidiyo bişey olmaz sıkma o kadar harbi
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
Söz konusu futbolsa araya girme ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılbu futbol baydı beni ya
Soran+1 yılben de galatasaraylıyım ama belki anlamıyorum onu bilmiyorum
Soran+1 yılanladım zaten anlayışlı olmaya başlayınca bir üstüme düşüyor bir ilgileniyor her şeye karıştımmı da sinir ediyor beni saçma sapan konuşuyor
Soran+1 yılsağolasın
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye gitmesini istemiyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılbensiz başka bir şehre gidiyor
- +1 yıl
ya olsun, siyam ikizi misiniz? rahat olun biraz
Soran+1 yılpeki deneyeceğim
ZEHİR ETMEN GELİNCE AL KARŞINA KONUŞ BENCE
011 Yorumla
Soran+1 yılkonuşuyoruz sürekli ama işte
Soran+1 yılbenimle tanışmadan önce sürekli gidiyordu şimdi 1 yıl oldu tanışalı bu ilk
Soran+1 yılyok serbest bırakmıyorum zaten :D
Soran+1 yılaynen öyle oldu
Soran+1 yılyoooo ama beni bunaltıyorsun soğuyorum senden dedi ayrılalım o zman seni üzmek istemiyorum dedim ayrılmadı
Soran+1 yıltamam teşekkürler
+1 yılMaca da mı gidecen
03 Yorumla
Soranevet nolmuş babam izin verse gidecektim
- +1 yıl
Güvenmen gerekiyor boyle olmaz
Soran+1 yılgüveniyorum SADECE her saniye onun yanında olmak isterdim
Sen biraz uyu gel...
02 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek
Soran+1 yılzaten o bir yere gidince uyuyamıyorum
Aman mac bu
02 Yorumla
Soran+1 yılzehir etme diyorsun yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir maçtan bir şey olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki tamam
+1 yılbence cıvıma
03 Yorumla
Soran+1 yılnapıcam
- +1 yıl
attığım görüşü bidaha oku
Soran+1 yılcıvıma derken
+1 yılSende git.
01 Yorumla
Soran+1 yılbabam izin vermiyor
+1 yılxper kas