Diğer Meşruti monarşi ( meşrutiyet) en ideal yönetim biçimi değilmi? Son__Silahşör Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dünyanın en zengin ve müreffeh ülkeleri meşruiyet ile yönetiliyor Meşruti monarşi ( meşrutiyet) en ideal yönetim biçimi değilmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bahsettiğin en zengin ülke hangisi mesela? 😃 Babadan oğula geçen sistemi savunuyorsunuz 0 2 Yorumla Son__Silahşör 1 yıl Japonya Belçika İngiltere Kanada Norveç Avustralya Lüksemburg kanada Bhutan Ürdün Kuveyt Lihtenştayn Bahreyn Yeni Zelanda... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En zengin değiller Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek kişinin yönetimi Yani 0 1 Yorumla Son__Silahşör 1 yıl Hayır.Meşrutiyetteb bahsediyorum. Yani bir kral var aynı zamanda başbakan ve meclis varKral sayesinde liderler otoriterlesemiyor veya askeri darbe olmuyorDemokrasi korunuyor ülkede istikrar daim oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bahsettiğin en zengin ülke hangisi mesela? 😃 Babadan oğula geçen sistemi savunuyorsunuz
Japonya Belçika İngiltere Kanada Norveç Avustralya Lüksemburg kanada Bhutan Ürdün Kuveyt Lihtenştayn Bahreyn Yeni Zelanda...
En zengin değiller
Tek kişinin yönetimi Yani
Hayır.
Meşrutiyetteb bahsediyorum. Yani bir kral var aynı zamanda başbakan ve meclis var
Kral sayesinde liderler otoriterlesemiyor veya askeri darbe olmuyor
Demokrasi korunuyor ülkede istikrar daim oluyor
sembolik meşrutiyet onlar
Değildir siz cahillik sorusuna yazmistiniz