Lütfen yargılamadan tavsiye verir misiniz?

Ben evliyim. Çok büyük sorunları tek başıma dışarıya yansıtmadan desteksiz atlattım şiddet aldatma hakaret psikolojik baskı vs vs bütün bunları en dibine kadar yaşadım üstelik destek istediğim herkes sırtını döndü bizde geçtik o yollardan sabret sus diyip göz yumdular. Bunları söyleyenler en yakınlarım annem de dahil. Neyse yıllarca bu şekilde idare ettim sustum ama bu yalnızlığın içinde kafayı yemek üzereyken kendime haksızlık ettiğimi düşünüp kadınlığımın güzelliğimin farkına vardım eşim tarafından o kadar görmezden gelinmişim ki kendimden nefret etmeye başlamıştım.. sonrasında internetten sahte isimle bi hesap açtım normalde kapalıyım ordan açık fotoğraflarımı paylaştım (sadece saç) orada aslında olmak istediğim kişiydim gencecik yaşamayı seven bi kız gibi davrandım e yazanların haddi hesabı olmadı tabi, tip olarak çok üst düzey adamlar yazıyordu e bu durum egomu tatmin etmeye başladı bunun bağımlısı gibi oldum. Bu 3 yıldır böyle.. ben şimdi bu durumu bırakıp eski halime dönmek istiyorum bunu nasıl başarırım? Nasıl bi adım atmalıyım..
Lütfen yargılamadan tavsiye verir misiniz?