Öncelikle iyi akşamlar. iş yerinde 1 seneden beridir bana bakan bir adam dikkatimi çekti. ilk başta anlamlandıramadım ama sürekli bana baktığını görüp bende ister istemez ona bakıyordum. zamanla bu sıklaştı ve daha fazla aynı ortama girmeye başladık ortamlarda da sürekli bakışma halindeydik. merak edip adamı araştırdım evli ve çocuğu olduğunu öğrendim işin kötüsü hafif hoşlanmıştım kendisinden. ama yinede bu sürekli bakışlarımızın sebebini sormak istiyordum ona. ınstagramdan istek atınca anında kabul edip kendisi de takip etmeye başladı ve bi süre konuşmadık. en sonunda dayanamayıp yazdım kendisine. sürekli bakmalarınızın sebebi nedir vs diye. rahatsız ettiği için ilk başta özür diledi ve daha sonra beni beğendiğini güzel bulduğunu o yüzden baktığını söyledi. tabi biz konuştukça konuştuk ve çok keyif aldık sohbetten. evli ve çocuğu olduğunu saklamadı asla ama eşinin yanında olmadığı zaman dilimlerinde bana yazmak istediğini söyledi bende kabul ettim.2-3 kere sohbet ettik ve benim her yaptığım hareketi yanımda olan insanları gözlemlemiş ki bu konularla ilgili sorular soruyordu bana. beni bu kadar takip etmesine çok şaşırmıştım ama hoşumada gitmişti. şimdiyse 2 haftadır konuşmuyoruz iş yerinde benden kaçıyor gibi hissediyorum ama birbirimizi görüncede hala bakışıyoruz. kendisinden hoşlandım yalan değil o yüzden bu durum canımı sıkmaya başladı. yazmamasının veya benden kaçmasının sebebini anlayamadım. Yinede herşeye rağmen aklımı başıma alıp boşa kürek çektiğimi düşünerek ikimizide takipten çıkardım. ama bu kaçışların sebebini merak ediyorum, sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Yargılamadan:/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar